Community Status Updates

Lucy Heartfilia → Serperoth
Εργασια 540 λεξεις (απο τις 1500) θα την τελιωσω αυριο λογικα ...
11;;; χαχαχα και εγω τετοια ωρα ξυπναω τα σαββατοκυριακα (το παω και 12 μερικες φορες :P)
Γενικα tν δεν βλεπω αλλα tv=ps3 και ο αδελφος μου δεν λεει να ξεκολλησει απο COD... :bahhh: (ακομα και τωρα αυτο παιζει...)
P.S. Ασχετο αλλα σημερα ειναι το cosplay;;; Αν ναι πες μου πως ηταν !!! Καλη διασκέδαση! (αν ειναι σημερα) (8.4.10)

Mad_Hatter → Black Rock
[QUOTE=Black Rock]
γ) γίνω καλύτερα
[/QUOTE]
Αρρωστη εισαι?
if so, περαστικα :)

.morgenstern → Lebw
Wirf ein warmes Licht ^^ Latreuw rammstein! Apo to neo tous latrebw ta Rammlied kai Haifisch..

Strange Loop → Madarb
[url]http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/news/Survivors-Scifi-series-axed-by.6223285.jp[/url]
αυτο ειχα διαβασει εγω...
ξερεις τιποτα αλλο?

Black Rock → Mad_Hatter
προφανώς όταν
α) έχω έμπνευση
β) έχω χρόνο
γ) γίνω καλύτερα

iristella → Etherios
Όχι manga spoilers στο naruto latest episode παρακαλώ. Ένα post σβήστηκε. Καλή συνέχεια!

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Έλλη μου δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Δεν αναιρεί ότι το άλλο και κυριότερο μέρος του post σου είναι spoiler. Προσπαθείς να μου πεις τόση ώρα ότι ποστάρεις σε συζήτηση θεωριών του anime σαν να μην γνωρίζεις το manga.
Είτε το θες είτε όχι το γνωρίζεις το Manga και αυτό παίζει ρόλο σε αυτά που λες. Δεν αλλάζει το γεγονός αυτό. Δια του λόγου το αληθές σκέψου ότι αν ο Danzou ήταν ο Madara αυτό το ποστ δεν θα είχε γίνει καν και επιπλέον κοίτα και[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=315721&postcount=4837"] πώς[/URL] αναρωτιεσαι και η ίδια όταν δεν το ξέραμε στα σίγουρα. Δεν πρόκειται ποτέ κάποιος που ποστάρει σοβαρά και δεν τρολλάρει να υποστηρίξει πράγματα που δεν γίνονται και οι υπόλοιποι που πάνω κάτω ξέρουν ποιός παρακολουθεί το manga αυτό το γνωρίζουν.
TL:DR Aν θες να συμμετάσχεις σε μια συζήτηση υποθέσεων για το anime ενώ διαβάζεις το manga και ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω θέλει extra προσοχή για να καταστήσεις στους άλλους σαφές ότι μιλάς μόνο με βάση πράγματα τα οποία έχουν γίνει στο anime.

shinigami94 → VampireGirlization
[QUOTE=VampireGirlization;388920]εμ......[B]ειμαι 16 χρονων[/B]......
λατρευω τα anime και πρεπει οπωσδηποτε να περιλαμβανουν romance κατι που η δικια μου ζωη δεν εχει..!!!!
χαχ
ειμαι καρκινος..............και ειμαι πολυ ευαισθητη.
αυτα!!!![/QUOTE]
Έκλεισες τα 16?:hmmm:

Mad_Hatter → Black Rock
Λεω στην gallery σου εχω καιρο να δω ava/sig/banner απο FF η umineko ( τα battler x ronove edits δε πιανοντε:hahaha:)
Δε θα ξαναρχεισεις να δουλευεις με αυτα?

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Και σου ξαναλεω οτι αυτο ελεγα και παλιοτερα και αμα παρατηρησες στο ποστ μου ειπα κατηγορηματικο οχι και για τη θεωρια ομπιτο, θεωρια η οποια δεν εχει αποδειχθει λανθασμενη στο μανγκα και θα μπορουσε να ισχυει!

Night Wizard Seal → mono
Μπράβο ρε Μόνο-τσαν. Και εγώ αυτό πιστεύτω. Ακριβώς αυτό. Όλα τα άλλα είναι βλακίες. Ευτυχώς οι γόνεις μου το έμαθαν και τουλάχιστον μέχρι τώρα, θα ακολουθήσω αυτό που πραγματικά θέλω. Και όπου βγώ :)

Erebos → Adventurer
Thanks, αν και δεν το έθιξα το θέμα παραπέρα γιατί έβλεπα ότι θα γινότανε μπάχαλο (pun intended :P).