Jump to content

Community Status Updates

Photo

unagi → Tokiko

Ooo thanx για το request.
May 09 2010 15:52
Photo

The Tragic Prince → Pirate King

βαλε σε σποιλερ αυτο που εγραψες μεσα σε παρενθεση στο thread fma κριμα ειναι να το δει καποιος που δε θελει
May 09 2010 15:27
Photo

Lebw → .morgenstern

Ναι ειναι ΘΕΟΙ. Κοιτα το καινουργιο τους cd θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο αλλα τελος παντων... Παντως επιτελους ερχονται στην Ελλαδα, hell yeah \m/ ! Θα πας στην συναυλια τους?
May 09 2010 13:12
Photo

TheChoSenOnE → Vampire Princess

Hi τι λεει,να σε ρωτησω εσυ εισαι η label1979 απο το youtube?? Γτ ειδα το amv σου εδω στο topic με τα amv και το ειδα και στο youtube απο την label197.
May 09 2010 13:02
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Ωραιο set! Απο δω και περα μονο χρωματισμενες σελιδες. Σου πανε περισσοτερο!!
May 09 2010 10:42
Photo

Getekid → Black Rabit

Μια χαρά, εσύ πως είσαι...... Ήξερα για το cosplay και είχα και όλη την καλή διάθεση να έρθω αλλά γενικά δεν μου είναι εύκολο να ανεβαίνω (την άλλη φορά ακύρωσα 3 ιδιαίτερα μαθήματα και ξόδεψα και μια καλή δόση χρημάτων). Αλήθεια από εσάς κατεβαίνει κανείς καθόλου Αθήνα; Ωστέ είχε πολύ rock μουσική, ε; Θα πρέπει να ήταν καλό το playlist (τα συγκροτήματα αυτά όμως δεν τα ξέρω, γενικά δεν ακούω πολύ j-music) και αφού έβαλε και το Yohoho!!!! Φαντάζομαι θα ήρθαν αναμνήσεις από τις 23/4.........
May 09 2010 02:27
Photo

Black Rock

[IMG]http://i082.radikal.ru/0911/33/75319f713923.jpg[/IMG] μετά από 2 ώρες ατελείωτου πειραματισμού τα κατάφερα επιτέλους να δώ φώς και να παίξω επιτέλους αυτό το τόσο πολυπόθητο παιχνίδι *runs around in excitement*
May 09 2010 00:53
Photo

zade → Melkor

Έλα ρε αφεντικό! Καιρό έχουμε να σε απολαύσουμε.Η επιστροφή ειναι προσωρινή ή μόνιμη;
May 09 2010 00:33
Photo

ssj2sanji → Night Wizard Seal

να είσαι σίγουρος γιαυτο man!!thanks anyway
May 09 2010 00:12
Photo

Night Wizard Seal → ssj2sanji

Από το άνιμε Μονονόκε. Τρέχεις να το δείς. Άμεσα:P Όλα καλά ρε μεγάλε. Να'σαι καλά :)
May 09 2010 00:06
Photo

ssj2sanji → Night Wizard Seal

yooooo nightoo-kun long time no see man!!!α! να σου πω το ava σου από πιο anime/manga είναι???
May 08 2010 23:48
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Τωρα αυτο το ποστ μου τι μου το εδειξες; Ειναι ακομα ενα επιχειρημα για μενα! Οτι ακομα και τοτε τα ιδια ελεγα! Σε βρισκω τελειως λαθος και ουτως η αλλως ποτε μου δεν εκανα σποιλερ για να κανω τωρα! Ητανε μονο μια φορα που δεν ηξερα να χειριζομαι καλα το φορουμ, Και αν θυμασαι στο latest episode ημουν εγω αυτη που μπηκα και τους εκραξα για τα σποιλερς και σου ειπα να τους μαζεψεις σε ενα ποστ που ελεγε κατω κατω "this post is to be deleted" Δεν θα εμπαινα λοιπον να το κανω εγω αυτο και για αυτο και προσεξα παρα πολυ τι ειπα. Δεν προκειται να ασχοληθω περαιτερω με αυτο το θεμα μιας και οτι κι αν σου ειπα πριν δεν φανηκε να το λαμβανεις υποψιν σου. Απλως μην το παρακανεις!
May 08 2010 23:25
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Χμ. Μια χαρά, very doable. 11 το νωρίτερο:) Άμα έχει παίζει ξενύχτι (εντός εισαγωγικών), τότε μιλάμε για 12 και μετά. Ah I see... Κοίτα, καλό game το COD. Δεν είμαι φαν, αλλά καλό^^ (Δεν ξέρω. Ήταν να πάω σε αύτο της Πρωτομαγιάς, αλλά δεν με άφησαν) Σαν σήμερα παραδώθηκαν άνευ όρων οι Ναζί στον Β' Παγκόσμιο!
May 08 2010 22:51
Photo

Black RockMad_Hatter

α ναί ξέχασα να σου πώ, το FF9 είναι στα σχέδια να βγεί σε psp version. Άντε τυχεράκια είμαι λίγο καλύτερα τώρα αφού κοιμόμουν την μισή μέρα σχεδόν
May 08 2010 22:49
Photo

AmiRyuuzaki → Lucy Heartfilia

lol pws phge h erga6ia?
May 08 2010 22:20