Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Ω ναι:) Αλλά ντάξι. Αυτήν την στιγμή έχω ακριβώς ΕΝΑ game στον δίσκο... Αλλά που θα πάει... Δεν θα βγεί το crack της 4.6.0.768???
Jun 07 2010 16:29
Photo

nancy_neko → °•πίΟu-πίΟu•°™

ο μονος σε ολο το ναρουτο που ειχε προβλημα με αυτην την τεχνικη αυτη,στην ανασα ηταν η ten ten-και εδω ειναι αλλο ενα λαθος του kishimoto,γιατι επρεπε να κανει αλλους να εχουν προβλημα,η να μην εχει προβλημα η ten ten,οποτε επειδη η μονη που ειχε προβλημα ηταν η ten ten,υποθετεις οτι μπορουσε,για να μιλουσε τοση ωρα και να αναπνευσει κανονικα ο gaara ειναι θεος,αλλα πλεον εχει γινει...αστα να πανε...ιεροδουλη του ναρουτο να πουμε,χαλασε ο gaara που ξεραμε(το λεω γιατι και εμενα ειναι μεσα στα κολληματα μου ο gaara) ο κακασι απο την αλλη,δεν ειναι παντοδυναμος οσο ο πρωτος χοκαγκε,ο τριτος,ο τεταρτος,κτλ,αλλα δεν ειναι ενας χαρακτηρας που θα εχανε απο τον ναρουτο,επειδη ο ναρουτο ειναι υπερβολικα προβλεψιμος,και ο κακασι δεν ειναι μακακας so,ναι,ο κακασι ανεπνεε κανονικα,και δεν δειχνει στο μανγκα να εχει αλλος προβλημα,παρα μονο η ten ten οπως ειπα,που μαλλον αυτο εγινε για λογους του plot,αλλα επειδη στην ουσια ειναι μια φυλακη που δεν μπορεις να κουνηθεις,υποθετεις οτι μπορουν και αναπνεουν
Jun 07 2010 16:20
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

δε διαβαζεις μωρη!!!!??? τι κανεις μεσα?
Jun 07 2010 16:11
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → nancy_neko

Και εδω ειναι που κανεις το τεραστιο λαθος. Δεν ειμαι καθολου κολλημενη με τον κυριο Ναρουτο. Δεν το ειπα ποτε κατι τετοιο, σε κανενα μου ποστ, απο που το συμπερανες αυτο; Εμενα το κολλημα μου ειναι ο Γκαρα! Δεν υπερασπιζομαι το Ναρουτο, απλως προσπαθω να τον συγκρινω με μια αλλη λανθανουσα εννοια για να στο δωσω να το καταλαβεις, οτι ο Κακασι πασαρεται για παντοδυναμος ενω ΔΕΝ ειναι. Ερωτηση, καλα οσα λες, αλλα ο Κακασι μπορει και ζει χωρις οξυγονο; Γιατι αν τον αφηνε λιγο ακομα δεν θα πεθανε χωρις να κανει απολυτως τιποτα;
Jun 07 2010 15:59
Photo

nancy_neko → °•πίΟu-πίΟu•°™

epeidh ime siguri oti 8a m rwtisis gt to vrika astio afto p pes g to zabuza arc,ine g ton e3is logo oti o zabuza dn boruse n kuni8ei,oso eixe ton kakashi s ekeinh tin sfaira me to pu paei o zabuza k kala n skotosi tn kakashi,anagastika kuniete->spaei i sfera->free kakashi,k dn nomizw oti opws k n eixe o kakashi 8a pa8ene kt ap ton zabuza vevea apo tin allh bori n m peis oti eixe ton klwno o zabuza,alla k pali,kati 8a ekane o klonos,p anagastika 8a espage tin sfera,p pali 8a elef8erwnotan o kakashi oti egne egne,g n di3i tin sinergasia naruto+sasuke k borw n pw oti itan apistefth,k elega kiolas,bravo mialo o naruto alla itan ekei s ekeino t simio p eipa oti ine gamatos o naruto,gt meta (shippuden) exei xalasi poly gt ides,ekei skeftike kapws ponira,k sinergastike kiolas g n kanei oti ekne k 8a s pw k gt einai la9os to pws exi ginei t naruto gt ine shonen,sta shonen,dn prepei panta na kerdizi o prwtagwnistis(ektos k ean ine to bleach p ekei ine allh fash)ean katsis k skeftis,panta prpi lgki n xasi k o prwtagwnistis,k st palio to naruto,o naruto exane,k prospa8use n nikisi g n ftasi to oniro tu(n ginei hokage)k i prospa8eies tu itan epikes twra ine ola ->erxete o naruto,dernei kosmo m to rasengan k to kagebushin->ton lene dinato k telos ean itan ena sosto shonen,8a exane k kamia fora,i tulaxiston,meta apo toses maxes k kiriws m akatsuki k pein,8a eprpe na exei ena plan na kanei,oxi apla diarkws spamming k epidi bori n m peis oti o swstos ninja einai aftos p teleiwpoiei mia kinish,k oxi apla n exi apires,+fwnw,alla episis swstos ninja ine aftos p exi ena swsto plan gia na kanei kati k n s afisi m anixto to stoma k epeidh to olo 8ema egne epidi eipa oti itan gelio p o naruto sikwse etsi ton kyuubi(k oloi ka8e fora p sxoliazw ena chapter ormane,gt lew pragmata g ton naruto) itan gelio pragmatika,gt opudipote ginete i maxh,kai me sage mode,to kyuubi ine ena pragma....pio terastio ap vuno,einai gigadio,k to na ton sikwsi etsi apla,kai na to 3irisi meta me to rasen shuriken,ixa meinei like..wtf?:OMG3: to exw dei oti ise poly kollimenh m naruto,enow m tn xaraktira,alla kalo ine n kitas k kapia pragmata parapanw,k oxi na ta vlepeis san fan,alla na ta deis k lg apo mia allh optikh(dn milaw m epi8etikotita i otidipote,gt exw dei oti oloi arpaxtikan panw m) k ektos aftu,allh 3enera,ine oti pleon vgazi mati oti o kishimoto ute kan pu zwgrafizi,k mas koroidevei olus :wet2:
Jun 07 2010 15:54
Photo

Zoro → laraska

[QUOTE]Αν θες ενα παρα πολυ καλο ρομαντικο ... αλλη φορα οταν το θυμηθω ^^[/QUOTE]:hahaha: Anw κατάλαβα, απλώς στο είπα γιατί παίζει άνετα να υπάρχουν άλλα manga σε αυτά τα επίπεδα που θες/θέλουμε και απλώς να μην τα έχουμε πετύχει/διαβάσει ακόμη (και όχι δεν υπάρχουν :P), πχ δεν ξέρω αν έχεις ρίξει καμιά ματιά σε Vinland Saga ή Trigun που είναι στα manga που τρέφω αρκετές ελπίδες για καλό επίπεδο, όταν τα διαβάσω. Τέλος: [QUOTE=laraska;396583]επεφτε σουβας θυσιαζε καμια αλλα με τοση λασπη τ΄ερημο το γιοφυρι δεν βασταξε ;[/QUOTE]Τι θέλει να πει ο ποιητής εδώ;
Jun 07 2010 15:49
Photo

Mad_Hatter → Sadman

Εγω ongoing απο το καλοκαιρι ^^ και το αστειο ειναι οτι στην αρχη το εβριζα (οπως και ολλοι οι αλλοι με το που ακουνε card games on motorcycles) thx Για το friend request :)
Jun 07 2010 14:58
Photo

Sadman → Mad_Hatter

Από ότι φαίνεται...εγώ εχώ σταματήσει στην season 2 και περιμένω batch για την 3η.
Jun 07 2010 14:54
Photo

Lebw → papp0us

HAHAHA, ενταξει μωρε τις πιτζαμες δεν τις βλεπει και πολυς κoσμος! :P Θα μπορουσες να τις ειχες αγορασει! Καλα τωρα να δωσεις 70 ευρω για να ακους το Dango Dango απο ενα κουτι ειναι λιγο too much... Οσο για το anime [το αισθανομαι οτι προκειται να φρικαρεις] αλλα το εχω αφησει εδω και πολυ καιρο στην μεση και δεν λεω να αξιωθω να το συνεχισω. Μαλλον το γεγονος οτι ξερω ηδη οτι ειναι δυσαρεστο να μην με κανει να θελω να το δω. [δεν εχω διαβασει spoilers απλα ξερω οτι δεν ειναι και πολυ ευχαριστο]
Jun 07 2010 14:45
Photo

Mad_Hatter → Sadman

Υπαρχει και αλλος στο forum εκτος απο εμενα που βλεπει yugioh 5d?
Jun 07 2010 14:42
Photo

Jorg → Kai

Ειτε το πιστευεις, ειτε οχι πριν λιγες μερες αρχισα να κατεβαζω αναϊμ (XD). Συνηθως τα εβλεπα απο anime streaming, αλλα οπως και να το κανουμε αλλο ειναι να τα εχεις ετοιμα στον υπολογιστη σου :P. O αδερφος μου χθες δεν εβαζε ασυρματο το internet, και ετσι καθησα και ειδα 3-4 επεισοδια Kuroshitsuji ;P. Σε αυτο με το licensed εχεις δικιο. Δεν δεν ηταν η Vagelio δεν θα το ειχα βρει ακομα τα επεισοδια Pfff... Εγω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με τον δισκο. Εχω κατεβασει Kuroshitsuji, Casshern sins και τωρα κατεβαζω και Code Geass και ακομα δεν εχει παρουσιαστει προβλημα XD. Ισος επειδη ειναι μικρες οι σειρες. Τι αλλα :D XD?
Jun 07 2010 14:13
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:dazed: Lol I see, there are even worse cases than mine...
Jun 07 2010 13:35
Photo

Kai → Jorg

Lol, κάθε χρονιά όταν πλησιάζει το καλοκαίρι οι περισσότεροι λένε 'Να κατεβάζω εδώ για το καλοκαίρι' σαν τα μυρμήγκια είμαστε xD Γεμίζουν οι δίσκοι, τελειώνουν τα DVD.( Μέτρα πρόληψης κατά της βαρεμάρας.) >.< Για να μη μιλήσω για τις ώρες που κάνεις να τα κατεβάσεις αν είναι licensed επειδή τα βρήσκεις μόνο σε άσχετα torrents. >.< Έχω παρατήσει και anime και manga στο Kuroshitsuji... όχι κάτσε, πώς το είχες πει ότι το έλεγαν κάποιοι σ' ένα thread, εκτός κι αν κάνω λάθος, και manga και αναϊμ. Πρέπει να τα συνεχίσω κάποια στιγμή. Ναι, φυσικά! Αν και προτιμώ το manga να πω την αλήθεια, αλλά όσο νά'ναι έχει και το anime τη μαγεία του, κινήσεις, φωνές, δεν μπορείς να τα χάσεις και αυτά :ρ
Jun 07 2010 13:31
Photo

iris 生活 kurosaki → Kenny

:kill4u: ωραιαααα αρχιζω και γουστερνωω
Jun 07 2010 13:07
Photo

Kenny → iris 生活 kurosaki

Don't worry, δεν θα τα ξαναδείς... :hehehe:
Jun 07 2010 13:04