Community Status Updates

VampireGirlization → shinigami94
που κολαει η φωτογραφια??
ναι τελειωσα.....!!!!!!
ναι για τον hei/li-kun λεω!

shinigami94 → VampireGirlization
1)Φωτογραφία του έχουμε?(αν όχι θα σου πω αύριο):hot:
2)Τέλειωσες το διαβασμα για αύριο?

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
thnx mate for da link, this band rox!!! καλα τα εξωφυλλα τους και γενικα το στυλακι της τυπισσας δεν υπαρχει ....unique! βασικα την ακουσα στο opening του Noir και την ξαναθυμηθηκα... ακουγα παλλιοτερα
καλα δεν την παλευει ο μεταφραστης της microsoft... τεσπα και κετσαπ
στο op του katanagatari αυτη που τραγουδουσε εμοιαζε με nana mizuki αλλα ειναι αλλη τελικα κριμαααααααα

Vagelio → Kamen Tantei Zura
Ναι, θα του πηγαινει αρκετα αυτο το χρωμα :). Καλοοοο! Οτι πιο πρωτοτυπο εχω δει σε anime oc :D

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
ΝΤΟΥΝΤ> ΣΡΣΛΥ< ΤΗΧ. Ρούφα και ένα λινκ: [url]http://japanesemusicdream.wordpress.com/2008/12/26/ali-project/[/url]

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Όχι ρε. Έγραψα ότι θα αισθανθείς καλύτερα/θα γίνεις καλύτερα/θα σου φύγει ένα βάρος λίγο πολύ (απόδοση). Τώρα ακούω...ΓΤΦ ΝΤΟΥΝΤ; πολύ ****. \μ/

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
αυτο κανω για την ακριβεια!! δεν την παλευω... ακου ALI PROJECT ρεεεεεεεεεεε...ασχετο!
στο τελος τι εγραψες στα ιαπωνικα?>>...
Why become a fun ????????/

Kamen Tantei Zura → Vagelio
Χαχαχα χαίρομαι που σε άρεσε 8D η αδερφή μου λέει να τον κάνω καστανόξανθο. Α είναι μάγειρας 8D έλληνας μάγειρας σε ταβέρνα 8D

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Fak gyou. +το ότι ήταν ενα ξεχασμένο τάμπ :P. Άσε με εμένα και τράβα να τελείωσεις αυτά που σου μείναν ρεεε (τπτ δλδ). 楽になれるぜ。

laraska → Zoro
na mwre elega ....travaei kamia malakia na perna h wra. Mporei na thusiazei kai kamia parthena gia na exei epituxia to berserk ... ala giofuri tis artas.
θυμημθηκα και το αλλο μανγκα που ελεγα : [URL]http://www.onemanga.com/Limited_Lovers/[/URL] // ειναι απο τα λιγα σογιο (το μοναδικο δλδ ) που εχω διαβασει. δεν ειμαι του ειδους , αλλα αυτο ηταν καλο .

Vagelio → Kamen Tantei Zura
Laid back-looking OC? Vagelio approves:riiight:, plus μου αρεσει τρελα το hairstyle του:ureshii:. Σε τι χρησιμευει το μπουκαλι με το ξυδι που κραταει στο δεξι του χερι?