Community Status Updates

Strange Loop → Anelis
τι να πω για αυτα που με λες μσν...
αυτο μονο
[spoiler][img]http://i837.photobucket.com/albums/zz298/StrangeLoop/GaGa%20Gifs/o5do9gjpg.gif[/img][/spoiler]

shinigami94 → VampireGirlization
:roar::mador2::madtodeath::oo::frozen::wet2::sigh2::fromabove::redcard2::iyaaa::wth2:

VampireGirlization → shinigami94
:drink: actually δεν ειδα καθολου δεν μαρεσε απο τα πρωτα 10 λεπτα.....:wis:

Nighteyes → Night Wizard Seal
Αντε ρε συ, είχες γενέθλια; Μπήκα στο noblesse thread και είδα που άλλαξε η ηλικία σου.
Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις.:congrats:
[U]Edit[/U]
Ρε συ μην τα πετάς έτσι "το χειρότερο".:hahaha: Άκου το Terra e από τα χειρότερα που έχεις δει. Εξήγησε τουλάχιστον στον κόσμο ότι δεν μπορείς τα sci fi.:P Και το Cowboy bepop...
Πάει τέλος. Δεν είσαι εσύ για τίποτα σε σχέση με διάστημα ή μέλλον. Που σημαίνει ότι αυτόματα δεν μπορείς να δεις το 70% περίπου του συνόλου των anime.:hot: Κρίμα.:emptyonexg1:

Jorg → Zoro
Lol, φυσικα και βλεπω το ιαπωνικο! Τα ξερω τα fails της 4kids και οχι μονο αυτα που εχουν κανει στο OP. Εχω δει και σχετικα video.
Ευχαριστω και παλι :D.

Zoro → Jorg
Άσχετο αλλά τα βλέπεις στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους τα επεισόδια του OP ελπίζω, έτσι; Στο λέω γιατί θυμήθηκα και άτομα που το παράτησαν γιατί έπιασαν το μεταγλωτισμένο στα αγγλικά, που διαφέρει τρομερά από το κανονικό. Αυτό γιατί στην Αμερική το OP το έπιασε μια εταιρία, η 4kids, που το άλλαξε εντελώς για να το κάνει (ακόμα πιο) παιδικό. Έκοψαν αίμα, γεγονότα, τσιγάρα, όπλα κλπ σε σημείο που μόνο OP δεν θύμιζε, σου δείχνω και βιντεάκι αν θες. Γι' αυτό μακριά αν σου έτυχε αυτό!
Άντε και πάλι καλό ξεκίνημα. ^^

LethalMike → The Tragic Prince
μπα ρε συ δεν παιζει, φανηκε καθαρα, αλλα δεν βγαζεις ακρη με αυτα τα πραγματα :/

Strange Loop → Anelis
Spike fangirl spotted..
but ...
here is someone cooler and with no fangs
[spoiler][img]http://i837.photobucket.com/albums/zz298/StrangeLoop/Series%20GIFs/dexterritapadlockspaceshorter.gif[/img][/spoiler]

Jorg → Vagelio
Στο 1 XD!!! Χθες ειδα το πρωτο (θα εβλεπα πιο πολλα αλλα μολις τελειωσα bleach και το ειχα καψει) και σημερα θα το συνεχισω.

Vagelio → Jorg
Με γεια τον νεο τιτλο σου :hahaha:
Σε πιο επεισοδιο το εχεις φτασει?

red pyramid → samurai_pizza_dora
Hello. Θα μπορούσες μήπως να δώσεις ένα λινκ του φόρουμ που αναφέρεις στο ποδοσφαιρικό τόπικ?

Black Kaiser → veg3ta
Μπα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν πτοούμαστε, η διαιτησία έφταιγε έτσι και αλλιώς. Θα τα πληρώσει η Γκάνα τα σπασμένα. :hahaha:
Για τις προβολές εγώ αργώ να τελειώσω (9 Ιουλίου) γι'αυτό μην πηγαίνεις με το δικό μου πρόγραμμα. Βάλτε εσείς τις προβολές όποτε θέλετε και αμα μπορώ θα έρχομαι. Αλήθεια τι σκέψεις υπάρχουν για την επόμενη ταινία ?

red pyramid → zweistein
Θα σου στείλω φωτογραφία τη δευτέρη και του cd και της θήκης. Αθήνα μένω και τα απογεύματα τις περισσότερες φορές είμαι ελεύθερος.
Άκυρο, αλλά η γιαπωνεζούλα από πάνω τι όνομα έχει; Μου τράβηξε τη προσοχή αμέσως :P