Jump to content

Community Status Updates

Photo

Strange Loop → Anelis

τι να πω για αυτα που με λες μσν... αυτο μονο [spoiler][img]http://i837.photobucket.com/albums/zz298/StrangeLoop/GaGa%20Gifs/o5do9gjpg.gif[/img][/spoiler]
Jun 19 2010 15:26
Photo

shinigami94 → VampireGirlization

:roar::mador2::madtodeath::oo::frozen::wet2::sigh2::fromabove::redcard2::iyaaa::wth2:
Jun 19 2010 15:23
Photo

VampireGirlization → shinigami94

:drink: actually δεν ειδα καθολου δεν μαρεσε απο τα πρωτα 10 λεπτα.....:wis:
Jun 19 2010 14:44
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Αντε ρε συ, είχες γενέθλια; Μπήκα στο noblesse thread και είδα που άλλαξε η ηλικία σου. Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις.:congrats: [U]Edit[/U] Ρε συ μην τα πετάς έτσι "το χειρότερο".:hahaha: Άκου το Terra e από τα χειρότερα που έχεις δει. Εξήγησε τουλάχιστον στον κόσμο ότι δεν μπορείς τα sci fi.:P Και το Cowboy bepop... Πάει τέλος. Δεν είσαι εσύ για τίποτα σε σχέση με διάστημα ή μέλλον. Που σημαίνει ότι αυτόματα δεν μπορείς να δεις το 70% περίπου του συνόλου των anime.:hot: Κρίμα.:emptyonexg1:
Jun 19 2010 14:40
Photo

Jorg → Zoro

Lol, φυσικα και βλεπω το ιαπωνικο! Τα ξερω τα fails της 4kids και οχι μονο αυτα που εχουν κανει στο OP. Εχω δει και σχετικα video. Ευχαριστω και παλι :D.
Jun 19 2010 14:05
Photo

Zoro → Jorg

Άσχετο αλλά τα βλέπεις στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους τα επεισόδια του OP ελπίζω, έτσι; Στο λέω γιατί θυμήθηκα και άτομα που το παράτησαν γιατί έπιασαν το μεταγλωτισμένο στα αγγλικά, που διαφέρει τρομερά από το κανονικό. Αυτό γιατί στην Αμερική το OP το έπιασε μια εταιρία, η 4kids, που το άλλαξε εντελώς για να το κάνει (ακόμα πιο) παιδικό. Έκοψαν αίμα, γεγονότα, τσιγάρα, όπλα κλπ σε σημείο που μόνο OP δεν θύμιζε, σου δείχνω και βιντεάκι αν θες. Γι' αυτό μακριά αν σου έτυχε αυτό! Άντε και πάλι καλό ξεκίνημα. ^^
Jun 19 2010 13:53
Photo

LethalMike → The Tragic Prince

μπα ρε συ δεν παιζει, φανηκε καθαρα, αλλα δεν βγαζεις ακρη με αυτα τα πραγματα :/
Jun 19 2010 13:38
Photo

Anelis → Strange Loop

yeah but he's not as cute :(
Jun 19 2010 12:53
Photo

Strange Loop → Anelis

Spike fangirl spotted.. but ... here is someone cooler and with no fangs [spoiler][img]http://i837.photobucket.com/albums/zz298/StrangeLoop/Series%20GIFs/dexterritapadlockspaceshorter.gif[/img][/spoiler]
Jun 19 2010 12:50
Photo

Jorg → Vagelio

Στο 1 XD!!! Χθες ειδα το πρωτο (θα εβλεπα πιο πολλα αλλα μολις τελειωσα bleach και το ειχα καψει) και σημερα θα το συνεχισω.
Jun 19 2010 12:47
Photo

Vagelio → Jorg

Με γεια τον νεο τιτλο σου :hahaha: Σε πιο επεισοδιο το εχεις φτασει?
Jun 19 2010 12:37
Photo

red pyramid → samurai_pizza_dora

Hello. Θα μπορούσες μήπως να δώσεις ένα λινκ του φόρουμ που αναφέρεις στο ποδοσφαιρικό τόπικ?
Jun 19 2010 11:40
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

[IMG]http://i50.tinypic.com/14uhlc6.png[/IMG]
Jun 19 2010 11:19
Photo

Black Kaiser → veg3ta

Μπα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν πτοούμαστε, η διαιτησία έφταιγε έτσι και αλλιώς. Θα τα πληρώσει η Γκάνα τα σπασμένα. :hahaha: Για τις προβολές εγώ αργώ να τελειώσω (9 Ιουλίου) γι'αυτό μην πηγαίνεις με το δικό μου πρόγραμμα. Βάλτε εσείς τις προβολές όποτε θέλετε και αμα μπορώ θα έρχομαι. Αλήθεια τι σκέψεις υπάρχουν για την επόμενη ταινία ?
Jun 19 2010 10:28
Photo

red pyramid → zweistein

Θα σου στείλω φωτογραφία τη δευτέρη και του cd και της θήκης. Αθήνα μένω και τα απογεύματα τις περισσότερες φορές είμαι ελεύθερος. Άκυρο, αλλά η γιαπωνεζούλα από πάνω τι όνομα έχει; Μου τράβηξε τη προσοχή αμέσως :P
Jun 19 2010 10:27