Community Status Updates

Nozomu → didimakia
Γενικα... για ολες εκεινες τις τελειες υπογραφες οι οποιες σβηστηκαν λογο περιορισμων! I have a dream...:hero:
/οτι να ναι

Kenny → didimakia
Ο πιο εύκολος τρόπος... τραβάς screenshot του forum, το ανοίγεις με το Photoshop, χρησιμοποιείς το eyedropper tool και έτοιμος.

didimakia → Kenny
Ναι δυστηχως...
Kαι πως θα βρω το ακριβες χρωμα? ασε που εγω χρησιμοποιω predator..θα φενεται χαλια :S

Kenny → didimakia
Να μαντέψω... κάποιος γάτος συνάδελφος mod σου έσβησε την υπογραφή;
png + transparency + 120 KB = μικρές διαστάσεις. Το μόνο άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το χρώμα του background και να το βάλεις σαν background στην υπογραφή σου... προφανώς δεν δουλεύει σε όλα τα skins, αλλά έτσι κι αλλιώς, ένα 98% των χρηστών μας χρησιμοποιεί Steel Blue. :P

didimakia → Nozomu
Προσπαθω τοση ωρα να βρω τροπο ετσι ωστε να την αποθηκεσω ως .png(για να μην εχει background) αλλα και να τις μειωσω τα KB...οταν την αποθηκευεις ως JPEG σου δινει την επιλογη να μειωσεις την ποιοτητα ενω οταν την αποθηκευεις ως PNG δεν!
:nooooo:

didimakia → Kenny
Γτ μου το κανετε αυτο? πως θα μπορεσω να την αποθηκευσω την υπογραφη μου σε .png για να μην εχει background και επισης να ειναι και κατω απο 120KB? δεν υπαρχει επιλογη για να χαμηλωσεις τα KB οταν το αποθηκευεις...DAMN IT! :roar:

samurai_pizza_dora → red pyramid
Σοβαρά? Εθνική ΗΠΑ στο ποδόσφαιρο υποστηριζεις? Ο_ο
Μα αυτοι απαγορευεται να αναφερουν και τη λέξη! Ειναι ευρωπαικό copyright. :hahaha: Οντως εχουν πλακα οι χαζες κοντρες, ειδικα οταν εχουν σχεση με το "soccer" και το "football"...

didimakia → Nozomu
Πφφφ ειχα ξεχασει τα KB και το size,μου την εβγαλαν και την ξαναεκανα render... TSKSOOOOOOOOOOO!!!!!1:mador2:
edit: και ειναι παλι εξω απ το οριο....:roar: