Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung → Kenny

Ναι , μου τη δίνει η γκρίζα διαφήμιση :P Το υπόλοιπο είναι καλό για να χαμηλώσεις στροφές και να μην πολυσκέφτεσαι , αν και σε αυτή την κατηγορία είναι μέτριο :hahaha:
Jun 24 2010 17:12
Photo

Serestrum → Hanzo

α, θελει ψαξιμο δλδ XD θα το εχω στο μυαλο μου. καιρο εχω να παιξω καποιο fighting...
Jun 24 2010 17:09
Photo

Hanzo → Serestrum

Ναι καλα θυμασαι. Στο pc μπορεις να τα παιξεις ολα απο το 94 ως το 2003 σε Mame.Κατεβαζε απο κανα rom nation. Eλα ψηστο θα σαρεσουν.
Jun 24 2010 17:07
Photo

Serestrum → Hanzo

θυμαμαι τον ειχες σετακι! XD εχει βγει κανενα στο πισι?
Jun 24 2010 17:05
Photo

Hanzo → Night Wizard Seal

Τhanks man να σε καλα!
Jun 24 2010 17:05
Photo

Hanzo → Serestrum

Eτσι. Asobi wa owari da! Τοσο πολυ φαινεται οτι του εχω συμπαθεια ε? :P Πηγαινε παιξε κανα king of fighters.Εσυ ειδικα που ειναι,*αχεμ*,το στοιχειο σου...
Jun 24 2010 17:04
Photo

Night Wizard Seal → karkas

Hooray! For Milotic :P
Jun 24 2010 16:38
Photo

croco~boy → Silmarien

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Το συγκεκριμένο thread δημιουργήθηκε για να συζητάμε τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην σειρά NARUTO. Διαβάζετε τα Posts υπό την προϋπόθεση πως είστε up-to-date στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Μπορείτε να μιλάτε χωρίς να χρησιμοποιείτε το spoiler tag, [COLOR=Red][U]αρκεί [/U][U]να μην αναφέρεστε καθόλου στο manga[/U][/COLOR], ακόμα και μέσα σε spoiler tag. Μπορεις να βγαλεις το σποιλερ κ αυτο με την χινατα φυσικα! [/SIZE][/FONT]
Jun 24 2010 16:37
Photo

Tea-chan → Jorg

Thankies! :)
Jun 24 2010 16:22
Photo

Jorg → Tea-chan

Το σετακι σου δεν τη παλευει! Ειδικα η υπογραφη. Εσκασα στα γελια μολις την ειδα XD.
Jun 24 2010 16:19
Photo

Jorg → Vagelio

Αμεσως μη δεις bishie να ορμηξεις :P. Τον λενε Yuuki Tenpouin. Αν συνεχιζες το Code Breaker θα τον ειχες συναντησει XD. btw Ευχαριστω για τα κοπλιμεντα ^_^.
Jun 24 2010 16:07
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Cassiel

Φιλε cassiel μιας και βλεπω εισαι master των j-rpg παιχνιδιων θελω να σε ρωτησω μηπως ξερεις ενα παλιο "ποδοσφαιρικο" rpg που υπηρχε στις 8-bit κονσολες και ηταν βασισμενο στην σειρα moero top striker, στην ελλαδα προβαλοταν ως GOAL (πρωταγωνιστης ηταν ο Βενιαμιν αν το ειχες δει)... αν γνωριζεις το ονομα του η κατι σχετικο θα σου ημουν υποχρεος!
Jun 24 2010 16:04
Photo

Mad_HatterBlack Rock

[IMG]http://i47.tinypic.com/2vug4g5.jpg[/IMG]
Jun 24 2010 15:58
Photo

FallenSpiritGR → Adventurer

rukia is making me go out of my cloths!!! δεν την παλεύω άλλο έλεος δηλαδή......
Jun 24 2010 15:58
Photo

Vagelio → Jorg

Kαλησπερα jorg :). Με γεια το uber kawaii profile piture και το νεο avatar. Και μιλωντας για το avatar... πως λενε αυτο το λαχταριστο κοκκινομαλλικο bishie?:awww:
Jun 24 2010 15:53