Community Status Updates

Glaurung → Kenny
Ναι , μου τη δίνει η γκρίζα διαφήμιση :P
Το υπόλοιπο είναι καλό για να χαμηλώσεις στροφές και να μην πολυσκέφτεσαι , αν και σε αυτή την κατηγορία είναι μέτριο :hahaha:

Serestrum → Hanzo
α, θελει ψαξιμο δλδ XD θα το εχω στο μυαλο μου. καιρο εχω να παιξω καποιο fighting...

Hanzo → Serestrum
Ναι καλα θυμασαι.
Στο pc μπορεις να τα παιξεις ολα απο το 94 ως το 2003 σε Mame.Κατεβαζε απο κανα rom nation.
Eλα ψηστο θα σαρεσουν.

Hanzo → Serestrum
Eτσι.
Asobi wa owari da!
Τοσο πολυ φαινεται οτι του εχω συμπαθεια ε? :P
Πηγαινε παιξε κανα king of fighters.Εσυ ειδικα που ειναι,*αχεμ*,το στοιχειο σου...

croco~boy → Silmarien
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Το συγκεκριμένο thread δημιουργήθηκε για να συζητάμε τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην σειρά NARUTO.
Διαβάζετε τα Posts υπό την προϋπόθεση πως είστε up-to-date στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Μπορείτε να μιλάτε χωρίς να χρησιμοποιείτε το spoiler tag, [COLOR=Red][U]αρκεί [/U][U]να μην αναφέρεστε καθόλου στο manga[/U][/COLOR], ακόμα και μέσα σε spoiler tag.
Μπορεις να βγαλεις το σποιλερ κ αυτο με την χινατα φυσικα!
[/SIZE][/FONT]

Jorg → Tea-chan
Το σετακι σου δεν τη παλευει! Ειδικα η υπογραφη. Εσκασα στα γελια μολις την ειδα XD.

Jorg → Vagelio
Αμεσως μη δεις bishie να ορμηξεις :P. Τον λενε Yuuki Tenpouin. Αν συνεχιζες το Code Breaker θα τον ειχες συναντησει XD.
btw Ευχαριστω για τα κοπλιμεντα ^_^.

Hyuuga_Nikorasu → Cassiel
Φιλε cassiel μιας και βλεπω εισαι master των j-rpg παιχνιδιων θελω να σε ρωτησω μηπως ξερεις ενα παλιο "ποδοσφαιρικο" rpg που υπηρχε στις 8-bit κονσολες και ηταν βασισμενο στην σειρα moero top striker, στην ελλαδα προβαλοταν ως GOAL (πρωταγωνιστης ηταν ο Βενιαμιν αν το ειχες δει)... αν γνωριζεις το ονομα του η κατι σχετικο θα σου ημουν υποχρεος!

FallenSpiritGR → Adventurer
rukia is making me go out of my cloths!!! δεν την παλεύω άλλο έλεος δηλαδή......

Vagelio → Jorg
Kαλησπερα jorg :). Με γεια το uber kawaii profile piture και το νεο avatar. Και μιλωντας για το avatar... πως λενε αυτο το λαχταριστο κοκκινομαλλικο bishie?:awww: