Jump to content

Community Status Updates

Photo

Warchief → croco~boy

doublefacepalm.jpg
Jun 24 2010 20:08
Photo

croco~boy → Warchief

Ο παπανδρεου δεν ειναι αυτος στην πικ??
Jun 24 2010 20:05
Photo

Warchief → croco~boy

τι είμαι;... τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου;
Jun 24 2010 20:02
Photo

spartankid → Deedee

για αυτό είχα σκοπό έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από πολλούς και βλέπω ότι έχει τρελό σχέδιο
Jun 24 2010 20:01
Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

μπα, δεν πειράζει άστο
Jun 24 2010 20:00
Photo

HelenGreece4ever → AmiRyuuzaki

τίποτα:ureshii:
Jun 24 2010 19:58
Photo

Deedee → spartankid

Να αρχίσεις!!Πίστεψε με αξίζει πραγματικά! Και ειδικά το manga!!
Jun 24 2010 19:56
Photo

endless_inspiration → valadorn

Alohaaaa Καλή επιτυχία για το σχέδιο αύριο και μεθαύριο!!!!!!!:wooi2: Άντε και καλά αποτελέσματα:riiight:
Jun 24 2010 19:55
Photo

croco~boy → Warchief

εισαι κ πασοκτζης κ με πηρες απο τα μουτρα...τι να σ πω!
Jun 24 2010 19:53
Photo

spartankid → Jorg

χαχαχαχαχ σαν και μένα και εσύ xD
Jun 24 2010 19:51
Photo

spartankid → Deedee

Δεν κάνει τίποτα :D το είχα υποψιαστεί αλλά λέω καλύτερα να περάσεις κοπέλα για αγόρι παρά το αντίθετο. Χμμ το προφίλ σου είναι ένας μεγάλος λόγος που ψήνομαι να αρχίσω D.Gray-man xD
Jun 24 2010 19:50
Photo

KaiVagelio

Ναι, είναι αρκετά εάν όχι πάρα πολύ ανοιχτό γιατί έχει και sequel, παλιότερα δεν υπήρχε, αλλά έχει κανά 6μηνο, μπόρεί να παραπάνω που το πέτυχα στο mangafox, δεν ξέρω μέχρι που το έχουν φτάσει γιατί δεν μπαίνω σε πειράσμο να το διαβάσω μιας και αγοράζω τη σειρά, αλλά μάλλον πρέπει να είναι στο 3ο volume του sequel, μαζί με την αγγλική έκδοση δλδ. Ο Gokudo είναι έλεος πάντως πιστεύω, τουλάχιστον δεν είναι classic, οπότε πιστεύω ότι θα τον πας. :D To Princess-Princess, που για να πω την αλήθεια ήταν πολύ soft, περίμενα τίποτα πιο extreme πράγματα. Η πλάκα είναι ότι το πρώτο anime που είχαμε αρχίσει όταν πρωτοβάλαμε internet ήταν το Yami No Matsuei (είναι ακόμα στο 1ο επεισόδιο), άσχετες τότε από τέτοια, είχε πέσει μια κάπως extreme σκηνή (όχι μεταξύ των πρωταγωνιστών) και λέγαμε "Μπα μωρέ, θα μας φάνηκε" xD Αρνιόμασταν την πραγματικότητα. Φαντάσου τέτοιο σοκ τότε που ακόμα θυμάμαι τη σκηνή με λεπτομερώς xD. Το κατέβασα για να το δω φέτος το καλοκαίρι. Λες ε; Θα το κατεβάσω από baka αν βγει batch πριν φύγουμε και πιθανότητα να το τιμήσω. Πόσα επεισόδια, 13; Νομίζω ότι είχα πετύχει ένα review, είναι αυτό που στην προηγούμενη ζωή του ο πρωταγωνιστής ήταν κοπέλα;
Jun 24 2010 19:47
Photo

Deedee → spartankid

Ahhh Thank you sooo much!!!Να 'σαι καλά!!:moeee: Εμ και είμαι φίλη.. ^^:D
Jun 24 2010 19:43
Photo

spartankid → Deedee

γειά σου φίλε μου πραγματικά πανέμορφο το set σου δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά αν και βρήκα την υπογραφή σου πανέμορφη την είδα κάπως μικρή και pixeliasmeni και μιας και είσαι καινούργιος εδώ είπα να την σουλουπώσω λίγο.Την μεγάλωσα και έκανα το χρώμα λίγο πιο έντονο αν σ αρέσει μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αν όχι δεν υπάρχει πρόβλημα :D [url]http://img710.imageshack.us/img710/5523/animegruser.png[/url] ορίστε υπέροχο το προφίλ σου πραγματικά και καλή συνέχεια στο forum.
Jun 24 2010 19:25
Photo

Mad_HatterBlack Rock

terra <3 ανταποδιδω με [IMG]http://i47.tinypic.com/2ewehpc.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/15hk06.jpg[/IMG]
Jun 24 2010 19:22