Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnelisKenny

zombies are cute , no one can deny it's not their fault if they make you wanna cry blood, guts and gore all around one day to see them we're bound rotting flesh, and desperate cries seem like paradise to my splatter-craving eyes so take your m-16 and throw it in a bin everyone knows, they always get in hear their gnarls and cries, that sweet melody and their bloody mouths is the last thing you'll see
Jun 28 2010 23:25
Photo

iristella → kelborn3

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα. ^^
Jun 28 2010 23:20
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αν σου πω οτι ξεκίνησα για να έρθω αλλά στο δρόμο μου επιτέθηκαν κάτι κανάτες κόκκινο κρασί και έγινα ντέφι τι θα μου πεις? Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές καλή μου. Να σαι πάντα καλά με υγεία και καλή πρόοδο με τις εξετάσεις. Ελπίζω να τα πούμε μια από αυτές τις μέρες και να σε δω. Φιλούρες.
Jun 28 2010 23:16
Photo

iristellaMad_Hatter

Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο και να σαι πάντα καλά. ^^
Jun 28 2010 23:14
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Τι γινεται Afe-chan πως τα παιρνας?
Jun 28 2010 22:28
Photo

Jorg → FallenSpiritGR

E, γιατι και εγω εκει μενω XD.
Jun 28 2010 22:20
Photo

FallenSpiritGR → Jorg

yea yea εννοώ κρητη γιατί???
Jun 28 2010 22:10
Photo

Jorg → FallenSpiritGR

[QUOTE=FallenSpiritGR;405469]ούτε καν που το ξέρα!!! έλεος ποπο δεν παλεύομαι ωμός!!! και λέω αλήθειά εγώ και τα μανγα δεν τα πολύ πάμε καλά γενικά τα απεχθάνομαι πολύ μονό και μονό επιδι είναι βιβλίο!! :hahaha::hahaha:[/QUOTE] Haha! Ουτε εγω με τα βιβλια τα παμε καλα. Truth is οτι δεν εχω τελειωσει κανενα τους XD. Παντα τα αρχιζω αλλα μετα βαριεμαι :P. Και τα manga τα διαβαζω επειδη εχουν εικονες. btw οταν λες Ηρακλειο εννοεις Κρητης;
Jun 28 2010 22:08
Photo

Night Wizard SealKai

Τίποτα :)
Jun 28 2010 21:28
Photo

KaiNight Wizard Seal

Yo! Thanks for the add! :tensai:
Jun 28 2010 21:25
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

χαχα...ακοθγεται καπως οτι να νε :P μ 8υμισες κατι ακιροτητες που βγαζαμε με κατι φιλους μου στο γυμνασιο xD jackass lame φασεις...:hahaha::kakaka: φααση ειχε...το καιγαμε..κα8ε week...:hero: τεσπα...φαση...8α χει....αν δεν ωγει μαπα....χαχα...στηλε οταν το τελιωσεται αν 8ες...[να γελασω κιεγω...] Zehahahaah xD τι άλλα εσυ? εγω ξεκινησα το "durarara" btw ...καλουτσικο φενεται ^^
Jun 28 2010 20:37
Photo

KennyAnelis

Oh no, you didn't. XD Your love for these zombies is completely insane To the point that it makes me feel physical pain. The sight of a zombie gives me no satisfaction All I can think is that it's time for some action. Cause an unconscious blood-thirsty excuse of a man Is only good for practice with my M-16 gun. Respect yo elders, kid.
Jun 28 2010 19:50
Photo

Vagelio → Jorg

ΟΚ, then, οσο για το προγραμμα που χρειαζεται για τα animated icons and pictures, ονομαζεται Ulead Animator. Ειναι αρκετα απλη εφαρμογη σε σχεση με αλλες του ειδους και προσωπικα την χρησιμοποιω για να κανω τα screenshots απο το media player classic να κινουνται. Απλως και τα δυο αυτα προγραμματα θελουν καποιες αλλαγες στα "μικρα γραμματα" για να βγαλουν animation της προκοπης.....
Jun 28 2010 19:25
Photo

Vagelio

ΟΚ, then, οσο για το προγραμμα που χρειαζεται για τα animated icons and pictures, ονομαζεται Ulead Animator. Ειναι αρκετα απλη εφαρμογη σε σχεση με αλλες του ειδους και προσωπικα την χρησιμοποιω για να κανω τα screenshots απο το media player classic να κινουνται. Απλως και τα δυο αυτα προγραμματα θελουν καποιες αλλαγες στα "μικρα γραμματα" για να βγαλουν animation της προκοπης.....
Jun 28 2010 19:24
Photo

Jorg → Vagelio

Σημερα δεν το βλεπω... θα σου πω οποτε μπορεσω.
Jun 28 2010 18:59