Community Status Updates
MisaYoshiko → firestone
ναι εγω εχω κανει καμια δεκαρια κοσπλει. αυτο στο φνακ, και στο dasein των akai panda εγω τα οργανωνω. στο φνακ ειχα κανει lulu απο final fantasy + elka apo soul eater. + maid
Jul 12 2010 13:12
Unionsagittarius → Barbara
Χχαχαχαχαχαχα μεσα επεσα!!!!!!Τι γλυκιά καλημερα ήταν αυτή; Μου εφτιαξες τη μέραααααααααα <3
Jul 12 2010 13:02
firestone → MisaYoshiko
μια χαρα και εγω ichico ψηφισα ηταν πολυ καλος...
ειχα παει fnac και μια φορα στο daisen αλλα βασικα για λιγο
αυτο ηταν πρωτο μου cosplay στο οποιο ντυθηκα
εσυ ειχες ντυθει τιποτα ?
Jul 12 2010 12:47
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → unagi
Ohayo unagi!!Ogenki desu ka?
Βρήκα ταινία να σου προτίνω να δεις!Την είδα προχτές και μου άρεσε πολύ!
[url]http://www.veoh.com/browse/videos/category/anime/watch/v16241573ZsKxaEcB[/url]
Hope u like it!
Ακομα δεν είδα την δικία σου!!Shame on me!!^^Αλλά θα την δω που θα μου πάει!!:ureshii:
Jul 12 2010 12:45
愛情のある中心 → ChopperFan93
Αλήθεια. . . :blingeye2: Καθε μέρα βέβαια θέλουμε κ εγω και τα ρούχα πλυντήριο με το που γυρίζω σπίτι γιατι μόλις βγαίνω απ' το μάθημα (κάνω προγράμματα πχ yoga, fight, best κτλ και οργανα) είναι σαν να έχω βγει μολις απ'το μπανιο, ειδικά στο Fight. :wet2: Τεσπα. Φεύγω πάλι γιατι έχω μαθημα σ'ενα τεταρτο. . . Θα τα πουμε εδω τριγύρω καποια στιγμη θελω να πιστεύω. :ureshii::hi:
Jul 12 2010 12:35
ChopperFan93 → 愛情のある中心
W/e εγω παντως στη θεση σου θα χα παθει υπερκοπωση!! Παλι καλα που χεις και το γυμναστηριο και ξεσκας ;)
Jul 12 2010 12:30
愛情のある中心 → ChopperFan93
. . . τον Αύγουστο μόνο έχουμε κενό. . . :sadist: Δεν είναι όλες οι μέρες έτσι αλλά ένα 4 ωρο το έχουν σίγουρα εκτός απ'την Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο που δεν έχω τίποτα. Και φυσικά γυμναστήριο κάθε απόγευμα σταθερα. :joyful: Αυτό το τελευταίο το λατρεύω. Πρέπει και καλά να έχουμε βγάλει την ύλη πριν τα Χριστούγεννα. . . Γι'αυτό τρέχουμε. . .
Jul 12 2010 12:25
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Πωωωωωωωω:nooooo:Απορω πως αντεχεις πραγματικα.Κουραγιο που το χεις...Εγω ευτυχως(η δυστυχως?)δεν εχω καλοκαιρινα μαθηματα προετοιμασιας οποτε εχω ησυχο το κεφαλι μου.:8):Ελπιζω μονο να τελειωνετε γρηγορα...
Jul 12 2010 12:21
MisaYoshiko → firestone
βγηκε πρωτος ο ichigo, δευτερος ο kakashi, και τριτος χμμ δε θυμαμαι:Ρ εσυ δε βγηκες αλλα ηταν καλη προσπαθεια εμενα μου αρεσε και ειναι αγαπημενος χαρακτηρας ο gaara. ερχεσαι σε παρτυ? δε μπορουσα να καταλαβω με τη στολη
Jul 12 2010 12:16
愛情のある中心 → ChopperFan93
Αν ακούσεις το πρόγραμμά μου θα φρικάρεις εντελώς! :sigh2: Πχ την Τετάρτη έχω 8-10, 11-1, 2:30-3:30 και 6-8. . . Όπως καταλαβαίνεις δεν τείθεται θέμα να πάω στο εξωχικό γιατι μέχρι να πάω θα πρέπει να ξαναφύγω. :canthelp: Και κάπου στο ενδιάμεσο πρέπει να μαγειρεύω κιόλας γιατι τα έτοιμα φαγητά γενικώς δεν τα προτιμώ. :redcard2:
Jul 12 2010 12:14
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Πολυασχολη βλεπω...Good for you!:thatsit:Οταν λες ομως εινδιαμεσα στα μαθηματα τι εννοεις?:blurah5:
Jul 12 2010 12:09
愛情のある中心 → ChopperFan93
Δεν έχω Internet στο εξωχικό και στο σπίτι έρχομαι μόνο ενδιάμεσα στα μαθήματα και είμαι πτώμα συνήθως. . . :run: Έχω και γυμναστήριο τα απογεύματα και μετά δεν έχω το κουράγιο ν'ασχοληθώ πολύ. . . Αν και θα το θελα. . . :sadist:
Jul 12 2010 12:03
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Ησυχα και ψιλοβαρετα μπορω να πω...Ε παμε για κανα μπανακι με την παρεα που και που,για καφε η για καμια βολτα το απογευμα(αλλα δεν το παρακανουμε γιατι μας βλεπω να χρεωκοπουμε XD) και γενικα ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ!Τουλαχιστον εγω γιατι αρκετα ατομα απο την παρεα μεινανε σε παρα πολλα μαθηματα και ειναι στην τσιτα.:S Εσυ τι κανεις?Δεν σε πολυβλεπω να log-αρεις στο forum:)
Jul 12 2010 11:56
愛情のある中心 → Nicktheartist
ΛΟΛ! Τέλειο προφιλ! :blingeye2: Εντάξει δεν πειράζει καλό κάνει που και που λίγο άγχος. :hehehe:
Α! Και για στολή δεν ξέρω τελικά αμα θα τα βγάλω πέρα με το χρόνο. :nanteee: Εδώ δεν έχω προλάβει εδώ και κατι μήνες να βγάλω τη ραπτομηχανή απ'το κουτί όχι να φτιάξω και τίποτα! :unlucky: Θα το προσπαθήσω στις διακοπές αλλιώς θα πάει του χρόνου πια. . . :run:
Jul 12 2010 11:42
愛情のある中心 → ChopperFan93
Τα ξέρω. . . :run: Αλλά τι να γίνει στο κάτω κατω απ'τα φετινά αποτελέσματα που βγήκαν έτσι που με βλέπω ούτε Ξάνθη δε θα περάσω! :unlucky: Ειδικά σχέδιο τους τσακίσανε. . . Πάντως θέλω σίγουρα κάποια στιγμή να πάω έτσι για την εμπειρία. :hot: Τι άλλα???
Jul 12 2010 11:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed