Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maya-chan → The Tragic Prince

ου, να ταν κι αλλο. κι εσύ το ίδιο?
Jul 12 2010 17:03
Photo

didimakia → Putin

Ok thnx...αφου ειναι παιχνιδι χεσ'το...:)
Jul 12 2010 16:07
Photo

The Tragic Prince → Maya-chan

to teleiwses?
Jul 12 2010 16:02
Photo

Putin → didimakia

lol, copy/pasta: .hack//G.U., πι-ες2 γκέημ. Υπάρχουν και μπόλικα .hack// άνιμε και νομίζω μάνγκα, μην ασχοληθείς. The games are US and Japan exclusive though, μόνο αν τα "αγοράσεις" ονλινε θα τα παίξεις.
Jul 12 2010 15:47
Photo

Putin → papous

sdfsdfsdfdsfASDNSAKSADASDAS SET.
Jul 12 2010 15:45
Photo

HelenGreece4ever → DoB

καλά θα ήταν να ξαναγυρίσει, είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες, αλλά δεν γίνεται να γίνει αυτό, ULQUIORRAAAAAAAAAAAAA:sadist::cry5::if::Crying2:
Jul 12 2010 15:19
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Arigato gozaimasu για τα καλα σου λογια.Θα συμφωνεισω μαζι σου οντως λιγο αγχος δεν κανει κακο που και που.Κοιτα λογικο μου φενεται να μην εχεις προλαβει να φτιαξεις ακομα καποια στολη γιατι απο τοτε που αρχισε το "διθεν" καλοκαιρι ταλαιπωρησε συνεχεια μια ερχεσαι αθηνα για σχεδιο μετα εχουμε και τα φροντιστηρια που βαζουν ενα σωρο ασκησεις και που να βρεις χρονο λογικο ειναι να μην εχει πολυ χρονο κανεις.Θα πας πουθενα το υπολοιπο καλοκαιρι? Υ.Γ.περιμενω να δω την στολη που θα φτιαξεις εχω περιεργεια γιατι ετσι οπως μου την ειχες περιεγραψει ειμαι σηγουρος οτι θα τα σπαει:ureshii:.
Jul 12 2010 15:17
Photo

didimakia → Putin

Aπο που ειναι το avatar sου? seems really cool...
Jul 12 2010 15:03
Photo

unagi → Eleni~WaIKinG oN AiR~

konichiwa!!!Μια χαρά είμαι, μόλις κατέθεσα μηχανογραφικό!!! Αυτές της μέρες εχω μπόλικο ελεύθερο χρόνο μουχαχαχαχα.Thanks για την ταινία, θα την δω σήμερα το απόγευμα...
Jul 12 2010 14:58
Photo

DoB → HelenGreece4ever

Εξέφρασε ελεύθερα τα συναισθήματά σου παιδί μου... :P Κι εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουν όταν διάβασα το manga, έχω βρίσει θεούς και δαίμονες μέχρι να συμφιλιωθώ με την ιδέα, κι ακόμα δεν το έχω κάνει... Με κρατάει μόνο η ελπίδα ότι μπορεί να γυρίσει πίσω... Αισιόδοξη μέχρι αηδίας είμαι, ε; :P
Jul 12 2010 14:47
Photo

The Tragic Prince → iristella

seen it 2 days now xD
Jul 12 2010 13:35
Photo

sailor mercury → Paprika!

Γειά σου και σε εσένα κοπελιά!!Ναι είμαι φαν της sailor moon από τα 7 μου που πρωτοπαίχτηκαν οι 3 κύκλοι στον αντ1!!!Αργότερα το star την κατέστρεψε!Ο,τι να 'ναι επεισόδια, με άλλη σειρά ,έφαγε και κύκλους άστα να πάνε!Χαίρομαι και εγώ που συμπάσχουν κάποιοι μαζί μου σχετικά με την πόρωση με το ανιμ αυτό γιατί οι περισσότεροι με κορο'ι'δεύουν (!!!).Καλως ήρθες λοιπόν στην παρέα!!!
Jul 12 2010 13:29
Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

ναι!!! εμένα μου' ρθε να κλάψω στ' αλήθεια και ακόμα επιδή πέθανε εκεί που άρχισε να δείχνει ότι έχει λίγο καλό μέσα του και ότι αρχιζε να ενδιαφλερεται για τουσ ανθρώπους λίγο και συγκεκριμένα για την Orihime, που δεν προλαβε να πιάσει το χέρι του, ή ν του πει κάτι...
Jul 12 2010 13:20
Photo

HelenGreece4ever → DoB

ουφ, και να σου πω την αλήθεια, έκλαψα σχεδόν και στ' αλήθεια μην σου πω, γιατί αποδήχθηκε ότι έχει λίγο καλό μέσα του, έστω και λίγο και τώρα που βλέπω τισ εικόνες σο θα μου' ρθει να ξανακλάψω...
Jul 12 2010 13:17
Photo

HelenGreece4ever → ChopperFan93

ναι, έχεις δίκαιο και όπως είπε άρχιζε να ενδιαφέρεται στους ανθρώπους και η Orihime τον έκανε να ενδιαφέρεται γι αυτούς και έτσι όπως πέθανε, δεν πρόλαβε να του πιάσει το χέρι ή να του πει κάτι, σνιφ...
Jul 12 2010 13:15