Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nicktheartist → Shade D. Slayer

lol ontws einai ligo weird alla tespa man siga tp pragma
Ιούλ 18 2010 19:04
Φωτογραφία

Shade D. Slayer → Nicktheartist

lol to na apadas 1 mina meta einai ligo weird. mias kai dn paizw L2 teleytaia xD arxisa LoL :D
Ιούλ 18 2010 18:51
Φωτογραφία

DoB → HelenGreece4ever

Κι εγώ μαζί σου με τα χίλια, θα κρατάω τσίλιες! :P
Ιούλ 18 2010 16:49
Φωτογραφία

Ayaka-chan → iris 生活 kurosaki

χαχαχαχα... np ;)
Ιούλ 18 2010 15:44
Φωτογραφία

Labrokratis → Radagast

α, ναι, υπάρχουν πολλά anime που έχουμε μέσα τον Captain Harlock ως guest ή σε πρωταγωνιστικό ρόλο! Απλά το Harlock 1978 είναι μακράν το καλύτερο :) Εντάξει, το θέμα με τα γούστα και την οπτική της κωμωδίας είναι πολυπλοκο. Υπάρχει η σάτιρα, η προκλητικότητα, το κομεντί, η κωμωδίες συνθηκών, κλπ. Είναι ένα είδος με μεγάλη ποικιλία! Πχ, έβλεπα έως πρόσφατα ένα πραγματικά παιδικό (κυριολεκτικά, σε δεκάχρονα απευθύνεται) anime, το Akazukin Chacha. To θέμα είναι ότι αν το δεις με αποστασιοποιημένο ενήλικο μάτι, ξαφνικά βλέπεις σε όλα αυτά που αναφέρει εκεί μια απίστευτη σάτιρα που αλλάζει όλη την οπτική. Αρκεί να αντιληφθείς το πνεύμα της. Αντίστοιχο είναι και το Urusei Yatsura, που κάνει εντύπωση του ότι είναι του 80! Από σύγχρονες κωμωδίες, δεν μπορώ όντως τα "καψίματα" τύπου Lucky Star, ίσως γιατί δεν μπορώ να μπω σε αυτό το πνεύμα. To FLCL πχ, μεθυσμένος μετά από ξενύχτια, το "αντιλήφθηκα" διαφορετικά xD Τέσπα, αν έχω μάθει κάτι στην ζωή μου, είναι το να είμαι ανοικτός σε όλα! Πράγματα που δεν θα έκανα πριν 10 και 20 χρόνια, τα κάνω τώρα με άλλη αντίληψη. Πάντως αυτές τις μέρες χωρίς να το καταλάβω κωμωδίες και Κομεντί βλέπω! Karin, NieA Under 7, H2O - Footprints in the Sand... Είχα αφήσει ΠΟΛΥ υλικό από δεκ. 00ς τελικά. Και που να πιάσω πράγματα των 90ς...
Ιούλ 18 2010 15:32
Φωτογραφία

meidei → Nighteyes

Εδώ τότε: [url]http://www.megaupload.com/?d=KW84OSSB[/url] Με το τελωνείο δεν είχα προβλήματα (δεν με χρέωσαν ποτέ, άλλωστε cd και βιβλία έχω πάρει μόνο), αλλά τα μεταφορικά από την Ιαπωνία τα βρίσκω ψηλά (από 1000 γιέν και πάνω). Από το amazon.co.jp μην σκεφτείς καν να αγοράσεις. Μια φορά κόντεψα να πληρώσω 3000 γιεν για μεταφορικά. Το είδα εγκαίρως και ακύρωσα την παραγγελία. Το πήρα τελικά από το yesasia. Κάπως καλύτερη η κατάσταση. Το HMV μου φαίνεται πιο φτηνό και είναι και σχετικά γνωστό brand, οπότε αναμένω να εκτελεστούν οι παραγγελίες μου για να σχηματίσω άποψη.
Ιούλ 18 2010 15:32
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → anny_yachiru_chan

very nice
Ιούλ 18 2010 15:25
Φωτογραφία

anny_yachiru_chan → HelenGreece4ever

χεχε ναιι! είναι μία απο τις αγαπημένες μου χαρακτήρες στο bleach! όχι η αγαπημένη διοτί γενικά δεν φαίνεται και πολύ.. απλά μασ συνδέουν πολλά για αυτό την λατρεύω !
Ιούλ 18 2010 15:23
Φωτογραφία

Nighteyes → meidei

Για το manga έλεγα. Αν κι εμένα δεν με βολεύει στην οθόνη θα ψάξω να το βρω scanned για την ώρα. Α είπα μήπως είχες δοκιμάσει κάποια site. Εγώ μόνο σε εντός ευρωζώνης έχω κάνει αγορές και μια φορά από αμερική. Και φοβάμαι μην με ξυρίσουν αν παρω τίποτα από Ιαπωνία στο τελωνείο. Γι αυτό διστάζω εδώ και καιρό να πάρω από κει...
Ιούλ 18 2010 15:22
Φωτογραφία

meidei → Nighteyes

Το επεισόδιο σε raw είναι στο d-addicts. Για το manga υπάρχει ο πρώτος τόμος scanned αλλά όχι ο δεύτερος. Βέβαια δεν με βολεύει η ανάγνωση στην οθόνη :( Θα το αγοράσω από αυτό το σάιτ που μου πρότειναν πρόσφατα: [url]http://www.hmv.co.jp/en/[/url]
Ιούλ 18 2010 15:11
Φωτογραφία

ααααχχχχ.... lelouch <3 Είναι ΘΕΟΣ!!! Ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες σε anime που έχω δει ^^ Αλλά ας μην σε πρήζω και εγώ xP
Ιούλ 18 2010 15:10
Φωτογραφία

Αχ αυτό μου το είχανε δείξει σε trailer και δεν είχα τρελαθεί! Εγώ έχω πολλά που τρελαίνομαι, Vampire Knight, Bokura Ga Ita, Code Geass, Neo Angelique Abyss, NANA... νομίζω αυτά XD
Ιούλ 18 2010 15:01
Φωτογραφία

croco~boy → Warchief

Γτ τι εγινε?? δεν το επιασα ?? Αν θες κατι στειλε πμ μην το πετας ετσι γενικα σαν να εισαι κννς ανηλικας! πες το μου κατευθειαν...ελεος δλδ! Welcome to my ignore list-
Ιούλ 18 2010 14:43
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → anny_yachiru_chan

και εμένα και όλα τα άλλα παρατσούκλια από την [COLOR=magenta]Yachiru [/COLOR][COLOR=black]όπως Jiggly, Hairy, Gorilla, Pencil, Maki-Maki, Byakushi, Ichi...[/COLOR]
Ιούλ 18 2010 14:33
Φωτογραφία

χα0χα0χ0α... έχεις δίκιο XD Έχει εδώ και μια βδομάδα που στον ύπνο μου βλέπω το σχολείο :S χμμ... ποιό είναι το αγαπημένο σου anime?
Ιούλ 18 2010 14:24