Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
Yo! :hi: Να σας πληροφορήσω ότι ξεμπέρδεψα με όλα τα 62 eps του HxH και περνάω στα OVAs asap!
Πάντως μια μικρή γνώμη: καλή σειρά και μου άρεσε αρκετά so far, φαίνεται μάλιστα να έδωσε επιρροές στον Oda για το haki και ακόμα πιο πολλές στον Kishi για τους Uchihas/Akatsuki και Itachi x Sasuke σχέση, όπως και το chakra, αλλά δεν την βρήκα τόσο δυνατή όσο OP και Naruto atm.
Δεν ξέρω αν φταίει ότι είμαι ακόμα πολύ πίσω ή ότι δεν έγινε καλή μεταφορά (μια φορά ένα ξερίζωμα καρδιάς από Killua το είχε κανονικότατο), αλλά κυρίως τα Hunter exams μου άρεσαν αρκετά, μετά τις φάσεις προπόνησης Nen και τώρα με Genei Ryodan δεν τις βρίσκω τόσο καλές ώστε να είναι στο επίπεδο των άλλων shonen, ελπίζω τα OVAs-manga να με βγάλουν λάθος.
Btw μάλλον πήγες διακοπές πουθενά για να λείπεις τόσες μέρες, οπότε με το που δεις το vm αυτό ίσως και να τα έχω ήδη τελειώσει. :P
Aug 05 2010 17:26
Strange Loop → Kenny
Με Θαναση και Μαλαμα μεγαλωσα αδερφε...
το last.fm account μου περα απο Lady GaGa και Ρουβα ειναι γεματο με αυτους..
Aug 05 2010 17:13
IreneTheCardcaptor → Ash_Pokemaster
Ναι, αυτό λέω. Και έχω Celebi, όχι από event, από migrate και πήγα στο Ilex Forest με αυτό, αλλά τίποτα. Από ότι άκουσα δεν έχει να κάνει με το ίδιο το Celebi, αλλά μέσω αυτού, πέρνεις κάποια σφαίρα και τη κρατάει αυτό. Τέσπα, thnx! Εγώ είμαι λίγο καμένη τώρα το καλοκαίρι, αλλά δε βαριέσαι! XD
Aug 05 2010 16:40
Kenny → Strange Loop
Άσε, σε προλάβαμε, έχω πάει και σε συναυλία του. :mafia: Θεός ο κερατάς. Τους στίχους του Αποσπερίτη να πάρεις μόνο, κρύβουν μέσα ολόκληρη κοσμοθεωρία.
Και μιας και κάνεις obvious music recommendations, θα κάνω κι εγώ. Άκου Σωκράτη Μάλαμα και Νίκο Παπάζογλου.
Aug 05 2010 16:34
DoB → LethalMike
Γι' αυτό είμαστε εδώ... ;) Εγώ τώρα το τελειώνω κι έχει περάσει επίσημα στη λίστα με τα πιο αγαπημένα μου anime γενικώς! Είχα προσπαθήσει να το ξεκινήσω μετά το One Piece, αλλά το βρήκα βαρετό (αν έχω το Θεό μου) και το παράτησα. Το ξανάπιασα τώρα επειδή μου το σύστησε ο Kenny και τα είδα όλα!!!!! :hihi2:Από δω και μπρος ξέρω ότι όταν τελειώνω ένα αστείο anime πρέπει μετά ν' αρχίζω ένα σοβαρό και αντιστρόφως, γιατί αλλιώς έχει ήδη μπουχτίσει κανείς και βαριέται εύκολα.... Κι εσύ είσαι ακόμα στην αρχή ε; Μετά είναι τα μεγάλα γέλια, έχεις πολύ ψωμί ακόμα....:hehehe:
Aug 05 2010 16:14
Zoro → GkLoc
Μεγιές και από δω για το πετυχημένο Bratja σετάκι! :P
Ώστε μας βγήκες Scar fan, έτσι (πέτυχα και το προηγούμενο set σου με αυτόν και κι εκείνο ήταν πολύ καλό)! Κι εμένα μου άρεσε πολύ ο τύπος, θύμιζε και Guts σε μερικά σημεία και τα έσπαγε. Στο B θα δεις έχει λίγο διαφορετική ανάπτυξη, αλλά και πάλι πιστεύω θα σου αρέσει. Τα ίδια και ο Roy, που και στο πρώτο με Bradley και στο Β με άλλον χαρακτήρα έκανε τις αγαπημένες μου μάχες.
Πάντως το πέτυχες, το πρώτο FMA είχε όντως seinen σκηνές βίας ώρες ώρες που θα δεις το B δεν έχει. Παρόλο που η ιστορία είναι πιο ώριμη στο 2ο, οι σκηνές βίας έγιναν πιο shonen friendly imo. Είναι και κάτι που εκτίμησα πιο πολύ στο πρώτο FMA.
(και D.Gray-man βλέπω, nice, άντε να πιάσω κι εγώ τα δικά σου hajime και gintama σύντομα :)).
Aug 05 2010 16:06
Zoro → jetpilot
Είπες να με συμβουλευτείς ξανά μετά το FT, ε; Παρών και ακούει! :P
Μόλις είδα το post σου και καταρχάς, αν και ψιλοάσχετο, έχω να σου προτείνω το [B]αγαπημένο[/B] μου manga, το Berserk, να πορωθείς για τα καλά! Βέβαια δεν είναι για όλους και μιλάμε για dark fantasy seinen, οπότε δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, αλλά αν θες κάτι σκοτεινό και με splatter, αλλά με ταυτόχρονα πολύ καλή μεσαιωνική ιστορία (έχει μπόλικα στοιχεία μέσα) βρήκες το επόμενο σου, είναι το αγαπημένο μου άλλωστε, όπως σου είπα. Δεν είναι ούτε τρομερά ψαγμένο, ούτε και mindless splatter ή με shonenιστικη ιστορία.
Εναλλακτικά αν θες πάλι shonen διαλέγεις μεταξύ Fullmetal Alchemist ή D.Gray-man που τα έχω και διαβάσει και στα προτείνω με τα 1000, ειδικά το πρώτο, όπως και επίσης Rurouni Kenshin που είναι στα μελλοντικά, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Επίσης υπάρχουν οι επιλογές που σου πρότειναν οι άλλοι αν και πάλι θες κάτι άλλο.
Πάντως πως και αποφεύγεις NaruBleach; Για OPtard μου φαίνονται οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για συνέχεια. Ειδικά το Naruto (το άλλο δεν το έχω διαβάσει ακόμη) είναι πολύ ωραίο σε αρκετά σημεία, ενώ σε άλλα μου αρέσει και πιο πολύ του OP σκέψου. :)
Aug 05 2010 15:25
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]*dead serious* Ναι... :smokingg: Θα έρθει! :mafia:
Την έχω αλυσοδεμένη από το πρωί σπίτι μου οπότε there's no escaping it >:3
Με την Αθηνά μίλησα χτες θα έρθει =) σοο, σι γου δεαρ~ erobaba!! :kakaka:[/FONT]
Aug 05 2010 14:44
iris 生活 kurosaki → xANTONISx
εεεε εχω καπου 3 χρονια.. :)
κοιτα νταξ η ελληνικη δεν φτανει με τιποτα την αμερικανικη και τη γαλλικη χιπ χοπ σκηνη..
εεε νταξ ακουω ρε συ καποτε ακουγα πορωμενα αλλα τωρα πλεον ειμαι πιο φλου στο θεμα μουσικης (αλλα νταξ δεν ακουω κ λαικα XD)
Aug 05 2010 13:48
spartankid → Kamen Tantei Zura
όχι γύρω στα 70 ευρώ χάλασε ναι πολύ καλός άνθρωπος και ξέρει κιόλας από αυτά μου έλεγε για one piece xD ανυπομονώ να έρθει ο Νοέμβριος να τον ξανατιμήσω τον άνθρωπο x D
Aug 05 2010 12:24
Kamen Tantei Zura → spartankid
αν το εννοείς από αυτήν την άποψη, τότε ναι, είμαστε η ομορφότερη πόλη xD λολ.
λίγο πιο κάτω από την Καμάρα. Η εκκλησία που λες είναι η Παναγία η Δεξιά. Εμείς συνήθως το προσδιορίζουμε με την Καμάρα, όχι τόσο με την Εκκλησία xD
ναι πράγματι, το cineshop είναι από τα πιο γνωστά εδώ πέρα. Δε θα το έλεγα ποικιλία, γιατί τα γνωστά έχει μόνο. Αλλά έχει αρκετά πράγματα. Πάντως, σου πιάνει και συζήτηση. Πολύ καλός άνθρωπος.
χαχαχα xD
Σου έδωσε και δωράκι; Συνήθως δίνει αν πάρεις αρκετά.
Aug 05 2010 11:26
spartankid → Kamen Tantei Zura
xD πλέον παντού έτσι είναι εκτός και αν είσαι σε χωριό ειδικά για τους anime fans στην Ελλάδα είναι ευλογιά να μένεις εκεί όταν είχα έρθει τον Μάιο βρήκα ένα μαγαζί cineshop που ήταν πιο κάτω από μια τεράστια και γνωστή εκκλησία (μου διαφεύγει το όνομα της) μπήκα μέσα και είχε πολύ μεγάλη ποικιλία σε anime είδη και όταν βγήκα με κυνηγούσε ο υπάλληλος να μου δώσει καρτούλα για online xD καταλαβαίνεις ... :P
Aug 05 2010 10:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed