Community Status Updates
didimakia → iristella
Μην με κοιτας.
Tobi is a good boy <3
Υ.Γ. ωραιο kawaii set ^^
Aug 06 2010 00:49
iristella → didimakia
ο.Ο
Eχετε συννενοηθεί όλοι να με φουρκίσετε βραδιάτικα έτσι; Είναι οργανωμένο σχέδιο δεν εξηγείται αλλιώς....
[B]~TSUN~[/B]
Aug 06 2010 00:45
iristella → didimakia
[QUOTE=didimakia;416196] irristela xd
[/QUOTE]
[QUOTE=didimakia;416336]
Irrisella [/QUOTE]
Τουλάχιστον ξέρω ότι αν πιάσεις Death Note στα χέρια σου δεν κινδυνεύω. Κάτι είναι και αυτό.:bleh:
Aug 06 2010 00:33
Zoro → jetpilot
Το OP γενικά είναι μοναδικό στο είδος του, οπότε δύσκολο νομίζω να βρεις κάτι πολύ κοντά εκεί. :P
Τώρα για Naruto εγώ νομίζω σε αποθαρρύνει η σκέψη τόσων volumes, αλλά αν το άρχιζες imo θα έφτανες σιγά σιγά σε κατάσταση όμοια με OP: αρχικά θα το βαριόσουν κάπως (τα πρώτα 20 eps είναι μέτρια κατ' εμέ) και σιγά σιγά με το που έμπαινε στα καλά arcs θα ήθελες τόσο να δεις τι γίνεται παρακάτω που ούτε που θα σε ένοιαζε η μάζα των volumes. Σκέψου το κι έτσι, αν είχες αρχίσει από το Naruto ή κάποιο άλλο shonen, πέραν OP και σου έλεγα να πιάσεις το τελευταίο τώρα, πάλι δεν θα μου έλεγες για τα άπειρα επεισόδια/volumes; Ωστόσο όπως είδες άξιζαν στο σύνολό τους.
Δεν σε πιέζω άλλο όμως, αν δεν έχεις όρεξη πιας το όταν σου 'ρθει (άντε να δεις και τους Akatsuki, τους πιο μαμάτους shonen κακούς, κάνουν τους Schichibukai να φαίνονται μικροί και μόνο οι admirals έρχονται κοντά imo). :P
Για το σχέδιο ναι, θέμα συνήθειας είναι. Με το που διαβάσεις κι άλλα manga θα δεις ότι αυτά τα 2 είναι πιο ξεχωριστά συγκριτικά με τα υπόλοιπα. Σκέψου και ότι ένα καλό μέρος ατόμων έχω παρατηρήσει δεν μπορούν να αρχίσουν το OP καθαρά και μόνο γιατί θεωρούν το σχέδιο του πολύ απλοϊκό και παιδικό (!), ανεξαρτήτου ιστορίας. Ενώ με το Naruto δεν θα δεις ποτέ τέτοια περίπτωση.
Οπότε μάλλον ανάμεσα σε Rave και FMA είσαι. Πιστεύω το Rave θα σε ικανοποιήσει, αλλά μην έχοντας το διαβάσει δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, οπότε στην αμφιβολία πιάσε FMA αν θες, δεν θα το μετανιώσεις, αν προετοιμαστείς για κάτι διαφορετικό.
Για fillers τώρα, αν λες γενικά, να ξέρεις ότι το OP έχει από τα καλύτερα συγκριτικά με τα άλλα 2 μεγάλα shonen, που έχουν άπειρα και πιο ασύνδετα μεταξύ τους (βέβαια το Naruto είχε και αρκετά πολύ ωραία, απλώς είναι άπειρα, μιλάμε για σχεδόν 100 επεισόδια στο πρώτο φαντάσου). Στου OP είναι λιγότερα και πιο καλά συνδεδεμένα με την ιστορία, δεδομένου ότι το πλήρωμα ταξιδεύει συνεχώς και οπότε μπορούν εύκολα να τα βάλουν ενδιάμεσα των προορισμών.
Με το FMA πάλι πάει ως εξής η κατάσταση: το πρώτο FMA είναι περίπου 50% filler, αλλά είναι ίσως τα καλύτερα fillers που έχω δει. Σε κάποιο σημείο σταμάτησε να ακολουθεί το manga και έδωσε δική του ιστορία και τέλος στην σειρά και αν το δεις ποτέ θα δεις ότι έγινε πάρα πολύ καλά για filler.
Το Brotherhood από την άλλη είναι εξολοκλήρου μεταφορά του manga στην οθόνη οπότε υπάρχουν πάρα πολύ λίγα fillers, ένα 5% θα έλεγα, αν και έκοψαν αρκετές σκηνές από την άλλη.
Για την τελευταία σου ερώτηση πάλι, θα έλεγα ότι εξαρτάται, άλλα ναι και άλλα όχι. Δεν είναι κανόνας πάντως, αλλά όσα γίνονται με την καθοδήγηση του mangaka βγαίνουν καλύτερα συνήθως. Πχ αυτά του OP με το σαρκοφάγο νησί του Usopp πρέπει standard να έγιναν με την καθοδήγηση του Oda και όντως εμένα μου άρεσαν πολύ.
Ότι και να διαλέξεις let me know πάντως. :P
Aug 06 2010 00:31
jetpilot → Zoro
I see. Γενικοτερα, οταν λεω στο στυλ OP εννοω κατι που να μην ειναι miles away. Για παραδειγμα, ειχα καποια shonen που ειναι πιο καθημερινα, με 45αρια οι πρωταγωνιστες, κουστουμια και γενικα φασεις απλες. Ερχομενος απο μαγιες και φρουτα με ψιλοξενερωνει, καταλαβαινεις. Το FMA με κραταει εδω.
Naruto μου φανηκε πολυ απλο το σχεδιο και του Bleach επισης (τα τελευταια chaps στα γρηγορα). Οχι οτι ειμαι εμπειρος αλλα μου φανηκε εντονη η διαφορα με OP.
Naruto πιστευω οτι θα μ'αρεσε αλλα 500 ειναι πολλα γαμωτο !
Το Rave το εχω δει κατα τυχη σε κατι φωτο που εψαχνα για FT, απορρησα και βρηκα οτι ειναι του Hiro. Θα το κοιταξω, thanks for mentioning.
Περι anime, πως βλεπεις το θεμα των filler ;
Οταν το εβλεπα στο OP δεν με πειραζε, ηταν οκ.
Βλεποντας τα 2 πρωτα του FMA ειδα ενα καρο πραγματα που δεν εγιναν ετσι στο manga και αυτο, οχι οτι ενοχλει, παραξενευει. Ισως μπερδευει.
Γενικοτερα, τα anime ειναι υπο την καθοδηγηση του mangaka σχετικα με τα fillers ;
Aug 05 2010 23:38
xANTONISx → iris 生活 kurosaki
Link για το wallpaper στο desktop που πόσταρες πριν λίγο;
Aug 05 2010 23:22
Kenny → matassos
Εδώ που είμαι δεν έχω τον φάκελο με τις παρτιτούρες.
Ξαναρώτα με όταν γυρίσω Θεσσαλονίκη.
Aug 05 2010 23:19
Kamen Tantei Zura → amaya3
Χμμ αυτό δε με ενθουσιάζει τώρα, αλλά θα τον κατεβάσω για να δω την καινούρια τους δουλειά, να δω και εγώ εντυπώσεις. [I](αν και θα τον κατέβαζα έτσι και αλλιώς.)
[/I]
Χεχε! 8D
Aug 05 2010 23:01
Kamen Tantei Zura → spartankid
είναι ανάλογα και πόσα παίρνεις. αν πάρεις 70 για δύο πράγματα πχ .αν και εμένα μου είχε δώσει γιατί με έβλεπε αρκετά λογικά xD πήρα ένα keychaιn των 8 ευρώ τζάμπα xD
ναι, ψάχνετε. του λες κάτι και συνήθως τον ξέρει τον τίτλο.Αλλά ελπίζω να αρχίσει να φέρει περισσότερα. Βασικά πρόσφατα που είχα πάει, μου παραπονιόταν ότι είναι μικρός ο χώρος και δεν έχει που να τα βάλει.
θα έρθεις τον Νοέμβριο; λογικά Οκτώβριο ή Νοέμβριο θα γίνει και το επόμενο πάρτι. Συνήθως έτσι πάει, αλλά ποτέ δεν είμαστε σίγουροι.
Aug 05 2010 23:00
Zoro → GkLoc
Ναι, έχω κατεβάσει όλο το soundtrack και από τα 2 FMA οπότε το έχω ακούσει, όντως φοβερό τραγουδάκι μαζί με κάποια άλλα (αν και την μετάφραση πέρα από το anime δεν την έχω προσέξει, θα την τσεκάρω τότε). Το έβαλαν και όταν τα 2 αδέλφια έκαψαν το σπίτι τους στην σειρά και θα δεις ότι στο B η σκηνή δεν ήταν εξίσου δυνατή (imo τουλ). Γενικά το πρώτο κομμάτι της σειράς, αυτό που έχουν κοινό τα 2 anime, σαν σύνολο το βρήκα καλύτερο στο πρώτο. Α και για το τέλος απλώς το B είχε happy ending ενώ το πρώτο ανοιχτό/δραματικό με το τέλος της σειράς και ηλίθιο (imo) με την ταινία. Αν και μου άρεσε και το τέλος της πρώτης σειράς, θεωρώ και πάλι καλύτερο το κανονικό.
Α, τον Hughes τον πήγαινα αρκετά κι εγώ btw, στο B μου άρεσε και λίγο παραπάνω γιατί δεν ανακύκλωσαν συνεχώς το αστείο με την κόρη του. Επίσης δεν ξέρω αν σου άρεσε ο Kimbley (άλλος fave κακός), αλλά στο B είναι εξίσου ψυχοπαθής, ίσως και περισσότερο, πετάει και ωραίες ατάκες σε κάποιες φάσεις.
Btw αν θες τα osts στα δίνω κλασικά με link, for ol' times sake. :P
Το D.Gray-man για μένα ναι, ήταν πετυχημένη μεταφορά. Οι seiyuu όλοι πολύ καλοί, ειδικά Lavi , Lenalee και Cross που ήταν οι αγαπημένοι μου ήταν τέλειοι. Το soundtrack τα ίδια, το κατέβασα κι αυτό κλασικά. Για το κλίμα τώρα ΟΚ, εννοείται πως το ασπρόμαυρο του manga ήταν ακόμα πιο δραματικό, αλλά για τα δεδομένα του το anime πέτυχε να είναι επίσης σκοτεινό, σκέψου και ότι μόνο ένα σημείο θυμάμαι να έγινε censoring, τα άλλα ήταν όλα πιστά.
Επίσης έχε υπόψιν ότι ένα καλό κομμάτι των πρώτων 50 επεισοδίων ήταν filler, αν και εμένα μου άρεσαν και από κει και πέρα ήταν σχεδόν τέρμα πιστό στο manga, αν και όπως μάλλον θα ξέρεις διακόπηκε σε κάποιο σημείο (βέβαια έδειξε τα 2 αγαπημένα μου arcs όλης της σειράς οπότε παράπονο δεν είχα). Κοινώς αν έχεις χρόνο εγώ λέω δες το, αξίζει. ^^
Ναι, παρακολουθώ Hunter x Hunter αυτή την περίοδο και μόλις το τελειώσω θα το ρίξω στα comedy shonens, οπότε θα το πιάσω σχετικά σύντομα λογικά. :P
Aug 05 2010 22:52
Black Kaiser
→
Azathoth
Για το συγκεκριμένο chapter ήταν πραγματικά stunned και όχι φτιαχτό. Μάλιστα τον είδαμε πρώτη φορά τόσο θυμωμένο.
Για τις υπόλοιπες είναι απλά ανόητος τρόπος του συγγραφέα να αφήνει cliffhanger. Παρόλα αυτά δουλεύει, δεν ξέρεις πόσοι πίστεψαν ότι ο Aizen όντως θα πέθαινε εδώ, λες και ήταν αυτό ποτέ δυνατό. Το θέμα είναι πως οι συγκεκριμένοι τύποι θεωρούν το chapter πολύ καλό ενώ στο επόμενο "πέφτουν απο τα σύννεφα" και το χαρακτηρίζουν "troll". Εγω γι'αυτό λέω, δεν αναφέρομαι σε εσένα ή σε κάποιον που δεν του αρέσει το πως πάει η σειρά.
Προφανές και έχω βαρεθεί να βλέπω τον Aizen να πολεμά. Αυτό μας δείχνει εδώ και 30 chapters τώρα. Αλλά όχι και troll επειδή η πλοκή δεν πάει έτσι όπως σου αρέσει. Υπήρξαν πολλά troll σε αυτήν την σειρά αλλά σίγουρα όχι αυτό.
Aug 05 2010 21:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed