Jump to content

Community Status Updates

Photo

lordofblues → Zoro

Αρχικα οσο αφορα το επαγγελμα περιμενω να δω τι θα γινει με την απελευθερωση που ετοιμαζει η κυβερνηση η οποια παιζει να φερει μεγαλη αναστατωση στον κλαδο. Anyway, το HxH παιζει να ειναι το αγαπημενο μου shounen μεχρι στιγμης, απλα ο mangaka του ειναι χαλαρα ο πιο τεμπελης ανθρωπος που θα συναντησεις κοσμο των anime. Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν ποτε το τελειωσει.
Aug 09 2010 08:16
Photo

Zoro → lordofblues

Μια χαρά ρε συνάδελφε Δημήτριε, απολαμβάνουμε διακοπές γιατί Σεπτέμβρη ξαναρχίζει η ρουτίνα. :P Ελπίζω όλα καλά κι εσύ με την δουλειά, να μου δώσεις και καμιά συμβουλή σαν έρθει η ώρα. Πάντα κάνω τέτοια (μεγάλα) reviews για τις σειρές που παρακολουθώ μωρέ, απλώς δεν είναι πάντα το ίδιο καλά και ευανάγνωστα, νομίζω βγήκε καλά το συγκεκριμένο ωστόσο. Από το GitS έχω δει τις 2 ταινίες, κάποτε πρέπει να αξιωθώ να δω και την σειρά κι εγώ. Shonen στυλ FT... χμμ, υπάρχει το Rave Master που είναι η προηγούμενη δουλειά του ίδιου mangaka, οπότε λογικά θα έχει παρόμοια στοιχεία, χωρίς να το έχω διαβάσει όμως. Για άλλα δεν έχω ιδέα, still a newbie in the shonen world (αν και ακούω πολύ καλά λόγια για το beelzebub, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πλησιάζει... ). :P Επιδίδομαι στα πιο παλιά shonen αυτή την περίοδο και παρακολουθώ hunter x hunter προς το παρόν , εσύ το έχεις δει/διαβάσει;
Aug 09 2010 03:22
Photo

Glaurung → iristella

Αθήνα τώρα και θα φύγω την Παρασκευή για Ηράκλειο , κάτσω κάνα 4ημερο . Είχα πάει 1 εβδομάδα Θεσσαλονίκη και στις γιορτές τις Γης , και μετά άλλες 10 μέρες έξω από τα Χανιά . Το ωραίο τώρα είναι πως ένας φίλος που έχει δικό του σπίτι λείπει και με αφήνει να μένω , μακριά από γονείς και από την ρουτίνα του σπιτιού ( άσε που είναι και πιο μακριά από το κέντρο ) . Τώρα λοιπόν κάνω διακοπές στην Κυψέλη και περνάω περίφημα . Το μόνο πρόβλημα που έχει τώρα η Αθήνα είναι ότι μαζί με τους αυτούς που φεύγουν και αδειάζει η πόλη , μαζί τους φεύγουν και όλοι οι γνωστοί σου :/
Aug 09 2010 02:07
Photo

iristella → Glaurung

Αχ ναι όντως. Υπάρχει και το θεματάκι με την γλώσσα σε αυτά. Να σου πω τώρα μου βάζεις το μικρόβιο να πάω και εγώ να κάνω καμιά κατάθεση στις ιστορίουλες που δημοσιευε το 9 Εγώ Αθήνα είμαι και θα κάνω μια σύντομη εξόρμηση σε νησάκι το Σαββατοκύριακο για τον δεκαπενταύγουστο. Εσύ? Πήγες πουθενά? Θα πας?
Aug 09 2010 02:00
Photo

Glaurung → iristella

Ισχύει , αλλά μάλλον το προτιμώ στα ελληνικά . Αν ήξερα γαλλικά τότε θα το σκεφτόμουν , τώρα όμως έχω τους άλλους 3 τόμους στα ελληνικά (και είναι καλή δουλειά κατά την γνώμη μου) . Εσύ είσαι ακόμα Αθήνα ; Θα πας πουθενά ; :)
Aug 09 2010 01:33
Photo

iristella → Glaurung

ΩΩΩΩΩ άντε με το καλό. Λογικά άσχετα με το 9 μπορείς να το παραγγείλεις και μέσω bookdepository ε?
Aug 09 2010 01:07
Photo

Portgas D. Spark → M@R!()-

file kana msn paizei??? ^_^
Aug 09 2010 01:06
Photo

Glaurung → iristella

Περιμένω το 4ο πως και πως .:kawaii:[SIZE=1]Αν και δεν έχω ιδέα για το πώς θα το αποκτήσω τώρα που πέφτει η δουλειά στο 9[/SIZE]
Aug 09 2010 01:03
Photo

Adventurer → Tea-chan

[url]http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/bum-reviews/2741-twilight[/url] [url]http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/bum-reviews/13853-ep032[/url] [url]http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/bum-reviews/25095-twilight-eclipse[/url]
Aug 09 2010 00:07
Photo

QueenofHearts → ayame

It's a fanart for Howl's Moving Castle, I'm afraid I don't remember the name of the artist.
Aug 08 2010 22:01
Photo

Kenny → Strange Loop

Κατάλαβα, και πολύ καλά μάλιστα... Κουράγιο, φίλε. Δύσκολο πράγμα το να ξεχνάς, μα πρέπει να το καταφέρεις.
Aug 08 2010 21:35
Photo

mono → Strange Loop

E όχι και ex άπλυτη :hihi2: Μισώ που μισώ τις ταμπέλες, αμ μου την κολάς αμ μου βάζεις και το ex :Crying2:
Aug 08 2010 20:04
Photo

Strange Loop → Adventurer

ετσι δυστυχως φανηκε στο γραπτο λογο, για ενα λαθος οπως λες εσυ, που εγω ομως πιστευα δε θα ειχε αντικρυσμα στον συγκεκριμενο χαρακτηρα και για αυτο και δεν διορθωσα την λιστα οταν την εφτιαξε ο kaiser... anw it's a game.. oσο για το αλλο δεν μπορω να δικαιολογηθω γιατι ειναι μακρυναρι, αλλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να κατεβασω τα ανιμε και να τα ξαναστειλω στον αρχικο κατοχο
Aug 08 2010 19:49
Photo

Strange Loop → mono

thnx again... ο Θανασης ειναι απο τις μεγαλες μου αγαπες... χαιρομαι που σαν ex-απλυτη ακους ακομα...xD
Aug 08 2010 19:45
Photo

monoKenny

Ναι αλλά εγώ τα λέω χαριτωμένα :joyful: Btw όλο κάτι καλά get σου κάνω :P [SIZE=1]Σου στέλνω ένα pm για ένα θεματάκι που με απασχολεί...[/SIZE]
Aug 08 2010 19:44