Jump to content

Community Status Updates

Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~

[IMG]http://i48.tinypic.com/553xuq.jpg[/IMG]
Aug 14 2010 17:32
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd

[IMG]http://i48.tinypic.com/553xuq.jpg[/IMG]
Aug 14 2010 17:31
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

[QUOTE=Zura;418089]Σίγουρα θα δω το [B]Soredemo Machi wa Mawatteiru[/B], γιατί απλά λατρεύω το manga του <3 είναι ένα από αυτά που δεν θα τα χάσω με τίποτα. Όπως και το [B]Ore no imouto[/B]~ που τώρα θυμηθήκανε να κάνουν release scanlation που θα γίνει anime. LOLI POWA! Και σίγουρα επίσης τα: [B]Yakumo Kuragehime Bakuman Deadman Wonderland[/B] (πως το περίμενα :awww:) Το [B]Goulart Knights[/B] μου φάνηκε επίσης ενδιαφέρον, και επιτέλους θα το βγάλουνε. Πάνε τόσοι μήνες που λένε ότι θα το βγάλουνε. Όλο άλλαζαν την ημερομηνία. Το [B]Togainu no Chi[/B] είναι στα check list μου, αλλά αναρωτιέμαι πόσο αλλά και πως θα αποδώσουν το [B][I]shounen-ai/yaoi[/I][/B] εκεί μέσα. Ή αν θα αφήσουν μόνο το action. Για τα OAD του [B]Yozakura[/B], η συνέχεια του στην ουσία, το μόνο που έχω να πω είναι ότι χέσανε το σχέδιο στην κυριολεξία. Ειδικά τους αρσενικούς χαρακτήρες. [SIZE="1"]+Κάποια που δεν έχει εικόνα. OAD του Air Gear Mardock Scramble Megane No Kanojo Koisento Mecha afro-kun (will totally rock xD)[/SIZE][/QUOTE] Αυτο ειναι που θα μειωνες τα ανιμε? XD
Aug 14 2010 17:26
Photo

didimakia → Jorg

Ωχ ναι XD παω
Aug 14 2010 16:52
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Έ άμα μου δείχνεις φωτό του στα 55 φυσικό είναι:) Όταν ήταν active ήταν 100% HOT. Επίσης είναι ΑΓΓΛΟΣ. ΑΓΓΛΟΣ!!!:P:P:P
Aug 14 2010 16:38
Photo

Jorg → didimakia

Λολ ρε συ, ξεχασες να βαθμολογησεις το σετ μου. XD
Aug 14 2010 15:52
Photo

Kamen Tantei Zura → johntheo95

Σε ευχαριστώ πολύ!!! 8D 8D και για το add/request :)
Aug 14 2010 12:31
Photo

Jorg → johntheo95

Ναι ρε συ οποτε θελεις :D. Ναι το τριτο δεν πρεπει να ειναι νεφαλωμα. Απλως το εβαλα στο album, μηπως να το εβαζα για background image στο profile. Για site υπαρχουν πολλα και διαφορα με πρωτο και καλυτερο της [url=http://www.nasa.gov/]Nasa[/url]. Ψαξε και στο google και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις πολλα.
Aug 14 2010 10:34
Photo

johntheo95 → Jorg

ειδα τις φοτο σου και επειτα διαβασα την συζητηση σου με την zura και αφου εισαι ανιμε φαν και ενδιαφερεσε αστρονομικα δεν μπορουσα να μην σε κανω add ελπιζω να δεχτεις και να μιλαμε συχνα το δυο πρωτανεφελωματα ειναι πανεμορφα αν και δεν ειμαι συγουρος οτι το τριτο ειναι νεφελωμα :hmmm: εσυ τι λες? με ενδιαφερει και εμενα η αστρονομια και γενικα το διαστημα αμα το εχεις ψαξει το θεμα μπορεις να μου στειλεις λινκ απο καμια ιστοσελιδα? εχεις και αλλες φοτος με αστρονομικα φαινομενα?αν εχεις μσν αμα δες μπορουμε να μιλαμε και να ανταλαζουμε φοτος αμα δες το μαιλ μου το εχει το προφιλε μου χαρικα που σε γνωρισα:ureshii:
Aug 14 2010 10:23
Photo

johntheo95 → Kamen Tantei Zura

ωραιες ζωγραφιες:lovulovu:
Aug 14 2010 10:22
Photo

Jorg → johntheo95

Ευχαριστω για το request ^^.
Aug 14 2010 10:22
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ναι οκ, ντάξει πιο φυσιολογικό αυτό xD Καντεμιά ε; Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ αυτό τώρα, αν και δεν είμαι τόσο σίγουρη. Μπορεί να κάτσω να διαβάσω το manga. Τώρα τελευταία κιόλας xD Πάντως, εγώ άκουσα άλλο κουλό από έναν "Δεν βλέπω Bleach, γιατί είμαι Ναρούτο φαν. Το ίδιο ισχύει για το One piece". Δεν πάμε καθόλου καλά~ Χμμ το βαρέθηκε ε; ααααα παιδικά; ντάξει το one piece έχει αίμα, αλλά έχει και χειρότερα πχ. καλά δε χρειάζεται να έχει αίμα για να μην είναι παιδικό. τόσα ψυχολογικά, τόσα slice of life, Μέχρι και hentai δηλαδή. ακριβώς ''τς τς τς'' χαχαχα ντάξει λογικό να βαριέσαι xD Ναι ρε συ, και στην πρώτη γυμνασίου είχαμε έναν καθηγητή μαθηματικών (είχε σπουδάσει και πληροφορική όμως) που μας έκανε και χαβαλέ (ντάξει στην πρώτη ήταν και εύκολα) αλλά ήταν ένας από τους καλύτερους που είχα. όλα τα παιδιά στην τάξη των ευγνομονούν. Ήταν φοβερός καθηγητής. Ντάξει, αυτά που μαθαίνεις στη πρώτη γυμνασίου είναι χρήσιμα. Αλλά πχ ακόμη δεν μπορώ να μάθω που τονίζονται και τι πέρνουν. Αααα κατάλαβα~ και ειδικά η γραμματική έχει πολύ βάση στο μάθημα. Χμμ δεν ξέρω. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε για να σου πω την αλήθεια xD Αν και λένε ότι έχει και φυσική μέσα, οπότε μπορεί να σε βοηθήσει. χαχα xD PS. χαχαχα PS2. Λολ όμως! φαντάζομαι τι σου έγραφε δηλαδή xD
Aug 14 2010 09:09
Photo

Night Wizard Seal → amaya3

Thank you :)
Aug 14 2010 05:37
Photo

amaya3 → Night Wizard Seal

You haven't?! Ας διορθώσουμε αυτήν την τεράστια παράλειψη αμέσως XD [URL="http://www.youtube.com/watch?v=3wO7AkoiXEE"]Enjoy[/URL]~
Aug 14 2010 05:30
Photo

Night Wizard Seal → amaya3

We are blessed, αυτό ακριβώς. Το PV δεν το έχω δεί ακόμα...
Aug 14 2010 05:24