Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → johntheo95
κοίτα, εγώ κατεβάζω από τα κλασσικά tokyotosho.info και όταν είναι ολοκληρωμένες από bakabt. Βέβαια μπορεί να τύχει να μπω σε σελίδα fansub group και να κατεβάσω με direct download. Για τα manga, τα διαβάζω online συνήθως αν και τώρα άρχισα να τα κατεβάζω στον σκληρό, με τον εξής τρόπο: μπαίνεις στο mangaupdates.com, βλέπεις αν το manga που θες μεταφράζεται από κάποια ομάδα, μπαίνεις στο site τους και το κατεβάζεις από εκεί xD
PS. Έτσι έτσι 8D
Aug 15 2010 00:11
Kamen Tantei Zura → Jorg
Κοίτα το Bakuman το βλέπω να τελειώνει, οπότε πιστεύω θα το αποδώσουν νορμάλ. Για το Deadman Wonderland (also a fan =P) δεν είμαι σίγουρη πως θα εξελιχθεί το θέμα. Και ελπίζω να εξελιχθεί καλά. Για το Bakuman έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι στάνταρ 24 ή 26 δε θυμάμαι. Και 26 να είναι στάνταρ είναι 24 έτσι και αλλιώς xD Για το DW δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου.
Το Letter Bee, δεν τον τελείωσα γιατί [I]υποτίθεται[/I] ότι θα το μετέφραζα. Και έτσι κάθεται σε ένα DVD και περιμένει.Ευκαιρία λοιπόν να κάτσω να το δω.
Το Soredemo Machi wa Mawatteiru δες. Έχει πολύ φάση. Είναι comedy και slice of life.
Και το Yakumo είναι πολύ ενδιαφέρον.
Εγώ το Yozakura ήθελα να δω, την συνέχεια, και το κάνανε το σχέδιο -___- εδώ ένας χαρακτήρας κατέληξε να μοιάζει με 30 και να έχει μπλε μαλλιά, ενώ είχε καστανά.
Άλλο ξέρω και άλλο να έχω δει xD Υπάρχει διαφορά. Πχ κάποια πολύ γνωστά που ενώ τα ξέρω δεν τα έχω δει ακόμα.
Ευχαριστώ πολύ! Αλλά ρε συ 4 χρόνια είναι αυτά, ένα παιδί που ξέρω έχει σχεδόν 2 χρόνια να κλείσει και έχει δει παραπάνω από εμένα, τουλάχιστον TV. Βλέπω πολλά OVA μπορώ να πω.
Thank you again!
Εσύ πόσο καιρό βλέπεις;
Aug 15 2010 00:10
Lucy Heartfilia → Serperoth
:hmmm::smokingg::blurah5::ill2: Lol μου βάζεις δύσκολα τώρα :P
Aug 15 2010 00:08
johntheo95 → Kamen Tantei Zura
εχεις να μου προτεινεις καπιο site για να κατεβαζω ανιμε/μανκα απο την εμπειρια σου
ps για το add εγω αυχαριστω επειδη γνωρισα αλλον ενα συν καμμενο ανιμε/μανκα φαν για να μιλαω :if:
Aug 14 2010 23:19
Serperoth → Lucy Heartfilia
Μεταλλικοί σκελετοί πάντα:)
Γιατί όχι? Θα σου πήγαιναν^^
Πρόσεξες να έχει ελατηριάκι, να μην στραβώνουν τα μπράτσα?
Αν και δεν είναι άτρωτα, αντέχουν πολύ οι φακοί με τέτοιες επιστρώσεις:P
Aug 14 2010 21:50
Jorg → Kamen Tantei Zura
Quoting myself γιατι βαριεμαι να ξαναγραφω. XD
[QUOTE=Jorg;418113][B]Bakuman[/B] και [B]Deadman Wonderland[/B] σιγουρα (πως και πως τα περιμενα να βγουν σε ανιμε)!
Επεισης [B]Tegami Bachi Reverse[/B] (εχει πολλα να μας δειξει μετα απο τετοιο τελος που ειχε το prequel του) και [B]Iron Man[/B].
Αρκετα ακομα μου κινησαν το ενδιαφερον οπως [B]Shinrei Tantei Yakumo[/B], [B]Togainu no Chi[/B] και [B]Goulart Knights[/B] (μοιαζει με το DW σε σχεδιο).
Και φυσικα οτι αλλο προκυψει (Να δω πως θα τα προλαβαινω φετος που μειωνεται ο ελευθερος χρονος).[/QUOTE]
Τα Bakuman και Deadman Wonderland τα βλεπω σιγουρα γιατι διαβαζω και τα μανκγα τους και μου αρεσουν πολυ (αναρωτιεμαι βεβαια αν θα ολοκληρωσαν τις οριτζιναλ δουλειες, αν εχει βεβαια τελειωσει το μανγκα ή θα τις κανουν σειρες των 24-26 επεισοδιων, και τα αλλαξουν, μαλλον το δευτερο)
Και τη συνεχεια του Letter Bee (Tegami Bachi) σιγουρα γιατι ειχε ΠΑΡΑ πολυ ενδιαφερον ετσι οπως τελειωσε και εχει πολλα να μας δειξει. Τα υπολοιπα αν βρω χρονο. Και τα δικα σου φαινονται ενδιαφεροντα, μπορει να τους ριξω μια ματια.
Αλλα ρε συ ποσα ανιμε και μανγκα μπορει να ξερεις; Και εισαι μονο 15 (οκ I know συντομα 16). Στο ξαναειπα, το ξερω, αλλα δεν μπορω να το χωνεψω. :P Ευγε κοριτσι μου! Εχεις ενα λαμπρο ανιμε μελλον μπροστα σου. And don't forget, you make us proud. XD
Aug 14 2010 21:25
Kamen Tantei Zura → Jorg
αα δεν σου είπα ότι θα τα δω όλα μαζί τότε xD απλά έγραψα πια θα δω γενικά από αυτήν την season. Μπορώ να τα δω και τον χειμώνα XD
πλάκα πλάκα όμως, το Soredemo Machi wa Mawatteiru και το Kuragehime είμαι σίγουρη ότι θα τα βλέπω όταν είναι ongoing. Δηλαδή κάθε σαββατοκύριακο. Για τα άλλα προβλέπετε απλά downloading, πχ το Deadman Wonderland θέλω να το απολαύσω όλο μαζί. Όπως επίσης δεν είμαι σίγουρη αν τελικά όλα θα μου αρέσουν xD
εσύ σίγουρα θα δεις την δεύτερη season του tegami bachi ε; xD
Aug 14 2010 20:19
lol! :hihi2:
Wow! από τα οχτώ;;; Εγώ δεν μπορώ να με φανταστώ με γυαλιά, αλλά ντάξι έχω πολύ λίγο (μυωπία 0,75 στο και στα δύο ενώ στο δεξί -1 αστ.) αλλά μου είπαν πως καλό θα ήταν να φορέσω *sigh* Αλλά βρήκα έναν χαριτομένο σκελετό, μεταλλικό γιατί με μένα τα πλαστικά δεν θα άντεχαν και πολύ :P Φακούς απ'ότι κατάλαβα είναι μηγρατζουνίσημοι οπότε μια χαρά :)
Aug 14 2010 19:50
Serperoth → Lucy Heartfilia
Δ...Δηλαδή... Θα είσαι και meganekko? MOEEEEEEEEE:P
Μου μιλάς για γυαλιά? Φοράω από τα 8 μου^^ Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτά. Τα αγαπάω:) Είναι αλήθεια ότι ενίοτε είναι ακριβά, αλλά το "το προσέχω ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ" δεν είναι τυχαίο. Σκελετό ελπίζω να βρήκες ωραίο:P (PROTIP: Μην τσιγκουνευτείς στους φακούς. Ειδικά άθραυστα/να μην γρατζουνάνε είναι θείο δώρο)
Aug 14 2010 19:42
LOl!!! άλλος ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΚΟΟΡΡΕΕΑΑΤΤΗΗΣΣ!!
Άσχετο αλλά χθές έκανα το οπτικό τεστ και μου γβληκε πως εχω λίγη μυωπία και αστιγμανισμό στο ένα... Τα γυαλιά ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! (λολ συγνώμη αλλά με πιάνει μερικές φορές και το Ελβετικό μου με τις τημες :P )
Aug 14 2010 19:25
Jorg → LethalMike
Απο το tegami bachi (letter bee) reverse της anime fall 2010 list. Συνεχεια του tegami bachi (δεν ειναι οσο dark φαινεται).
Thanks για το request.
Aug 14 2010 18:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed