Community Status Updates
Anelis → zade
Γιο! Καλά τα πάντα μαν, άρχισα ένα κομιξάκι με ζομπάκια αλλά είδα ότι δεν προλαβαίνω και το σταμάτησα. Άμα καταφέρω και το τελειώσω θα στο στείλω. Είδα ινσανιτάριουμ και παλιές ζομποταινίες, εσύ τίποτα καλό;
Sep 01 2010 12:33
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → AmiRyuuzaki
Α σαν και εμενα!!Και εγω τρελενομαι για yaoi αν και τα shonen-ai μου αρεσουν ποιο πολυ σαν ιστορια*ξερεις τα yaoi ομως εχουν τα αλλα...:blurah5:*
Δυστυχως κανενα απο τα αγαπημενα σου δεν εχω ακομα δει*αλλα μπαινουν και αυτα στην λιστα*
Omgg yaoi στο σχολειο!!OMG!!Εγω θα ειχα πεθανει απο το φοβο μου!!:OMG3:
Νυααααχαχαχαα naruxsasu--->Θεικο!!*τρελενομαι γιαυτο το ζευγαρι!!*
Τι ειναι το imvu??*δεν ξερω η αληθεια να λεγετε*
Πολυ γελιο ακουγετε:hihi2:!!Και εγωκανω τετοιες ******** με τις φιλες*να το παιζουμε yuri και καλα:hihi2: !!Εγω παντως θα ειμουνα seme:roar:
Απο τα αγαπημενα μου ειναι το loveless που το εχω δει 3 φορες και το διαβαζω τωρα,το Gravitation που επισης το διαβαζω και το junjo romantica που το λατρευωω!!*και καμποσα αλλα, αλλα αυτα ειναι τα top μου so far απο shonen-ai, απο yaoi παλι εχω δει απειρα αλλα δεν μπαινει κανενα στην λιστα των καλυτερων μου *
Θα ηθελα αν μπορουσες *αν εχεις δει,αλλα απο οτι βλεπω εχεις δει πολυ περισσοτερα απο μενα* να μου προτεινεις κατι σε τετοιο στυλ αν εχεις δει καποιο αλλο που να σου αρεσε πολυ..!!
Παντως το boku no pico δεν θα το εβλεπα ποτε:Crying2:!!(Μονο που το σκεφτομαι...Η ισως νομιζω οτι θα ειναι χειροτερο απο οτι ειναι..)
Sep 01 2010 12:15
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → LethalMike
Οχι δυστυχως ποτε δεν εζησα Ροδο αλλα την αγαπαω πολυ και ερχομαι αρκετα συχνα.!!
(Η μαμα μου ειναι απο το Παραδεισι!!).Σπουδασω Επιστημη Υλικων στο Παν/μιο στο Ηρακλειο.
Ρεσυ πως λενε το cd που λες των Killswitch γιατι βαριεμαι να ψαχνω*αφου μπορω να ρωτησω και εσεναXDD*
Sep 01 2010 11:55
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → xkristinx
Οχ Παρασκευή....Καλη σου επιτυχία!!:gotit:
Εγω σπουδαασω Επιστημη Υλικων στο Παν/μιο του Ηρακλειου..Εσυ??
Τεεελεειιοο το παιδακι!!Ενα τετοιο παιδακι θελω!!:blingeye2:
(Aντε να τελιωνουμε με τις εξεταστικες μας να δουμε και το αλλο!!:if:)
Αληθεια??Ποια ειναι τα αγαπημενα σου??Καινουργια στο αθλημα και εσυ σαν και μενα*κοντα ενα χρονο τωρα*??!!
Αν σου αρεσουν τα yaoi να υποθεσω θα σου αρεσουν τα fanfic ζευγαρια των Shinee!!Eγω απλα τρελενομαιιιι!!:kill4u:
Να ενα απο τα αγαπημενα μου videakia για τα ζευγαρακια μας!![url]http://www.youtube.com/watch?v=pG0jUoaFB_4[/url] Θα το ερωτευτείς αυτο το video*αν δεν το εχεις δει ηδη* σαν και εμενα!!:hehehe:
Sep 01 2010 11:49
Jorg → Zoro
Το πρώτο δεν παίζει να γίνει, γιατί οι χαρακτήρες, 10 χρόνια τώρα, δεν έχουν αλλάξει καθόλου, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να τους κάνει να μεγαλώσουν. XD
Ναι το δεύτερο το κατάλαβα. btw ο Vivi σαν ξωτικό μοιάζει.
Εντάξει καλός είναι ο Luxus, αλλά μπροστά στον Gerard... :P
Ναι άσε να τα ελέγξω πρώτα μόνος μου γιατί θα πορώνομαι όταν δεν θα το έχω δει ακόμα το anime, αν και το πότε θα το δω είναι αόριστο.
Sep 01 2010 11:20
zade → Anelis
Τι λέει; Καλά περνάμε;Καιρό έχουμε να τα πούμε.Έλειπα ,μετά ήρθε η εξεταστική; Εσύ πάλεψες τίποτα για το διαγωνισμό; Καμιά χοροργιά καλή είδες; Καλό φθινόπωρο!
Sep 01 2010 11:01
shihou-chan
[COLOR="Magenta"]Πολύ όμορφα αλλά ήταν πολύ λίγο...Σνιφ.... Εσύ; Πήγες κανένα μπανάκι τελικά;
Αντε, και ετοιμαστήτε σιγά σιγά από την άλλη βδομάδα,ναι;[/COLOR]
Sep 01 2010 10:20
AmiRyuuzaki → Eleni~WaIKinG oN AiR~
boreis na peis pws kai egw eimai kainourgia 6to a8lhma giati exw klh6h ena xrono apo tote pou arxi6a na blepw kai na diabazw ta anti6tixa manga :P alla autos o xronos htan arketos gia na ta agaph6w :D
to agaphmeno manga 6e yaoi eiani to under ground hotel prison
kai apo anime yaoi to hayaku no bara h' maiden rose (nomizw) :P
to prwto mu anime htan to kirepapa kai h kolhth mu eixe ferei to forito ths dvd player 6to 6xoleio gia na to doume :P PERITO na 6ou pw pws 6tis sexoualikou periexomenou 6khnes mas eixe pia6ei neuriko :P
aaa 3ekini6ame to a8lhma mazi me thn kollhth mu pu einai kai auth otaku :D
kai eima6te to6o poromenes pou mia fora eixame kat6ei 6to sims kai ftia3ame to naruto kai to sasuke oi opioi htan pantremenoi me hinata kai sakura anti6tixa kai kaname NaruxSasu kai meta SakuxHina gia na mhn klene pou einai mones tous :P
Aaa kai tis proales 3ereis ena imvu?? ftia3ame 2 tipous egw to seme kai auth to uke gia na kanoume to zeugaraki online kai pigame 6e ena chat room mazi me alous kai arxi6ame na milame pws kai kl gnorizoma6tan twra :P kai na leme gia ta yaoi ma 6e olous tus alous mes 6to chat room na mhn are6oun....
telos panton apo ena 6imio kai meta arxi6an ta oraia tou style na lew gw "do ya have a boyfriend" kai na mu leei h alh "no i am free and sexy" na lew gw "i broke up with mine cause he was a looser" kai na mas kitaei olo to chat room :P kai na 6inexizei h allh "i am the seme type of guy so i like nasty things" (entometa3i emeis na exoume pe8anei 6to geleio :P) kai 6e kapia fa6h fa6h pou eixame bare8ei na tous doulleuoume ths lew 8a kanoume edipo6iakh e3odo!! kai ths kanw "wanna get somewhere more private" kai mou leei "my room?" "cool invite me see ya baby" kai h allh leei "wait for me sexy" kai figame kai na exoume pe8andi 6ta gelia giati milou6ame kai me6o oovoo tautoxrona :P Auta
pies einai oi bikes 6u ebiries yaoi kai pia einai ta agaphmena 6u??
Sep 01 2010 10:05
didimakia → Zoro
iPwn you! :P
Εμεις εχουμε εναν κηνιματογραφω σαν κι αυτους απ τις ασπρομαυρες ταινιες...
Sep 01 2010 02:27
Zoro → didimakia
Χαχα, σ' αυτές τις περιπτώσεις μια είναι η ατάκα: NOOOOOB! XD
(αρκετά παλιά όταν γράφτηκα κι εγώ έτσι έκανα για μεγάλα quotes βέβαια xd)
Καλά και στο Βόλο δεν είναι ότι πάνε όλα και τόσο μπροστά, αλλά εδώ και αρκετό καιρό άνοιξαν village ευτυχώς, οπότε οι ταινίες τουλ φτάνουν στην ώρα τους. :P
Sep 01 2010 02:25
didimakia → Zoro
To ειδες ε? :/
Τα μαζευα ενα ενα και επισης εβαζα και quotes μεσα σε quotes για να φενεται καλυτερα =/
και ναι στην Βεροια ακομα δεν ηρθες... 100yearsbehindweare!
Sep 01 2010 02:20
Zoro → didimakia
Άσχετο, αλλά είχα δει το post σου στο hof και ήθελα να σε ρωτήσω μην τυχόν και μάζεψες όλα τα post του OP battle ένα ένα, μιας και είπες ότι σου πήρε ώρα. Λογικά γνωρίζεις την ύπαρξη του multi-quote, έτσι; :P
Επίσης, καλά ακόμα να φτάσει στα μέρη σου το expendables; Νόμιζα ως τώρα το έβρισκες παντού πια.
EDIT: Άκυρο, τώρα είδα το vm του phm. xd
Sep 01 2010 02:13
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Xεχεχεχεχεχεχε, οπότε καλή φοιτητική ζωή εύχομαι από εδώ και πέρα :)
Sep 01 2010 02:07
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Nαι μωρε, δευτερη επιλογη το εβαλα. Βεβαια αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, θα εδινα ιταλικα να παω στην Ιταλικη... Δε ********!
Sep 01 2010 02:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed