Community Status Updates
Tenshi → Ryuji
Txs για το request. Ας ελπισω να το βρεις/ βρειτε γιατι ειναι παλουκακι. Ευελπιστω να ειμαι μεσα, μιας και ο καιρος δε μου επιτρεπει και πολυ να βγω εξω! ^^
Sep 01 2010 21:07
Ryuji → Tenshi
Lol έχει πρόβλημα τώρα μου έβγαλε το μήνυμα :shock:.
Καίγομαι δεν λέει τίποτα ελπίζω σήμερα το βράδυ να είσαι ον :kakaka:
Sep 01 2010 20:40
Vagelio → Zoro
Θα το εχω υποψιν μου και οταν θελησω νεα soundtrack (θα αργησει λιγο να γινει μιας και δεν θα ξεκολλησω ευκολα) θα googlαρω αυτα του shippuden να δω τι παιζεται :) . Ελπιζω να ειναι εξισου πλουσια με αυτα του fairytail :blingeye2:
Sep 01 2010 18:32
zade → Anelis
Mπα τίποτα.Βασικά εγώ δεν προλαβαίνω πλέον.Λέω να πάρω πτυχίο φέτος οπότε μάλλον θα τα κόψω τα πολλά πολλά.Θέλω όμως να δω το Splice.Τίποτα καλό διάβασες;
Sep 01 2010 18:22
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → LethalMike
Self titled??!!...very original:sigh2:
(με χαλαει οταν καποια συγκροτηματα δεν κανουν τον κοπο να βρουνε ονομα στο ιδιο τους το cd)
Κυριως καλοκαιρι ερχομαι οποτε τα λεμε του χρονου..:hihi2:
ναι γιατι οχι.Here u go[SPOILER]Punk-RockELENI@hotmail.com[/SPOILER]
Sep 01 2010 18:21
Lilia20 → RefuseToDie
Sry, for the late reply~ xD Βασικα μπρορεις να πας στα φορουμ και να απαντησεις σε οποιο θεμα σ ενδιαφερει και να μαθεις κατι που δν ηξερες ^^ μπορεις να πεις την αποψη σου, να προσθεσεις δικες σου δημιουργιες, φωτο, wallpapers etc~ και φυσικα να γνωρισεις τα καλυτερα παιδια που υπαρχουν και να πας σε cosplay~!!! yosh!
Welcome~ ;3
Sep 01 2010 17:12
Napster → Hanzo
[QUOTE=Hanzo;422446]O_o και ξερω γω μολις ανεφερες τους δυο καλυτερους μου![/QUOTE]
Χαχαχα, Edge και Shoma, ειδικα ο Shoma ειναι ο αγαπημενος μου και κανουν και ωραιο combo attack μαζι. xD
Sep 01 2010 16:06
LethalMike → Eleni~WaIKinG oN AiR~
λοιπον το cd λεγεται "Killswitch engage" ναι ειναι self titled :P.
Α καθε ποτε ερχεσε ροδο αν ειναι να κανονισουμε για κανα καφε ;).
Επισης δωσε μου το msn σου αν θες.
Sep 01 2010 15:47
didimakia → iris 生活 kurosaki
[spoiler][QUOTE=iris 生活 kurosaki;422403][IMG]http://i54.tinypic.com/10oe0pz.jpg[/IMG][/QUOTE][/spoiler]
Εσενα ηταν που δεν σου αρεσε το 5cmp/s ε? :P
Sep 01 2010 15:45
shihou-chan
[COLOR="Magenta"]Zannen desune! Ok loipon ta leme thn allh bdomada apo konta! Jyaaaaa neeee![/COLOR]
Sep 01 2010 13:19
gogetasjj4 → shihou-chan
όχι τίποτα.. ήτανε να φύγουμε στις 25-26 για κάνα 5ήμερο αλλα έγινε μια στραβή και δεν πήγαμε πουθενά :(
τελοσπάντων θα τα πούμε από κοντά την άλλη εβδομάδα :)
Sep 01 2010 13:10
Anelis → Loke
Καλά το 28 μέρες μετά είναι ΕΠΟΣ, το αγαπάω, το 28 βδομάδες από την άλλη δεν μ αρέσει καθόλου, είτο μία απογοήτευση....
Archive ε; Τι καλούδια έχεις μαζέψει ως τώρα;
Sep 01 2010 12:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed