Community Status Updates
Giorgosdbz → Yiannis123
Μεγάλε είσαι από την Κρήτη απ'ότι βλέπω...Γειτονάκια χαχα...
Sep 08 2010 16:54
Glaurung → SkullKaizer
Οκ , κατάλαβα στο περίπου . Έχω ακούσει πως έχει πολύ ωραία φύση στη Βαυαρία , τυχερός είσαι .:P
Εγώ είμαι από την πανέμορφη βιομηχανική περιοχή της Κολωνίας . Όπου και να γυρίσεις το μάτι σου ευθεία , σχεδόν πάντα συννεφιασμένος ο ουρανός . Παρ όλα αυτά εμείς την αγαπάμε , άσε που όλη η περιοχή είναι παράδεισος σε σχέση με την Αθήνα :D
Sep 08 2010 16:54
Kenobi-sensei → Glaurung
Εγώ άκουσα πως είναι από τα καλύτερα τει και από αύτα που είδα κατάλαβα ότι ασχολείται και με το software αλλά και με το hardware και σε βοηθάει ώστε να μπορείς να προσαρμόστεις στα διάφορα συστάματα σε διάφορους τομείς(ιατρίκη φυσίκη κλπ)
Για παράδειγμα μπορώ να μπώ σε μιά ομάδα φυσίκων και το πείραμα που κάνουν να το μεταφέρω στον υπολογιστή σε μορφή προγράμματος +ότι μόλις την τελειώσω μπορώ να παω σε προχωρημένο έτος στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς εμπ ;)
Sep 08 2010 16:45
SkullKaizer → Glaurung
χμ δεν ξερω απο γεογραφεια αλλα απο ονοματα πολεων που παμε γιατι εκει που μενουμε ειναι χοριουδακι-πολη εμ λεγεται Neustadt/Aish και ειναι κοντα στο Nurmberg...(αλλα γενικα απο βαρβαρια ειμαι ^__^")
εσυ ;
Sep 08 2010 16:26
Kai → Kamen Tantei Zura
Το icon μου θυμίζει εσένα μπροστά από το pc σου όταν διαβάζεις βλακείες στο Internet. :kakaka: Εσύ είσαι βέβαια πολύ [spoiler] γλυκιά, αα θαααά' θελεεεες (Akaya, lol), ακακακακα :hahaha: [I]χειρότερη [/I][/spoiler] σε σχέση με το icon.
Να μου δώσεις το Tokyo Dogs να δω τα πρώτα και το Excel Saga, άντε γιατί μετά το Vampire Knight κάηκαν κι άλλο τα εγκεφαλικά κύτταρα μετά την εξολόθρευση ότι πιο νορμάλ υπήρχε εκεί μέσα και το 6 πολύ του ήταν, πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ όμως. Πρέπει να βρω τι να δω μετά.
Θα τα πούμε το βράδυ αφού πιω καφέ για να σε βασανίσω κατάλληλα.
Sep 08 2010 15:59
Vagelio → SkullKaizer
Πωωω πω, θα δειχνει τελειο πανω στο μπλουζακι!:blingeye2: Ετσι μου 'ρχεται να παρω μαζι μου το μπλουζακι με τα chibi classmates τυπωμενα να το φορεσω στη δεξιωση (damnit, θα σκασω απο την ζεστη με αυτο το φουτερ:hot:).
Παντως δεν προκειται να με χασεις, εκει θα δεις μια νταρνταναγκουχγκουχ κοπελια γυρω στο 1,80 (επισης αποτυχημενη μπασκετμπολιστρια και μανγκακα wannabe) με γυαλια, ελιες και λιγο μουστακι (ειμαι και κρητικια παναθεναμαι).:hihi2::kakaka:
Sep 08 2010 15:58
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → AmiRyuuzaki
Αρα οποτε χρειαστει τρεχω στο site!!XDD
Βασικα εγω δεν εχω διαβασει ποτε yuri manga και απο anime εχω δει μονο το daughters of mnemosyne το οποιο και δεν μου αρεσε αλλα για να μην αποριψω τα yuri σαν κατηγορια λεω να διαβασω και manga(αυτο που μου προτινες δηλαδη!!ARIGATOUUU!!<333:ureshii:) και βλεπω αν μαρεσει η οχι!!
Βασικα ναι στο loveless υπαρχει και ενα yuri ζευγαρι και ναι η μανα του Ritsuka ειναι τρελη και στο Manga το οποιο το εξιγει επακριβως και γιαυτο και πρεπει να το διαβασεις!!(σιγουρα θα εχεις και εσυ απορειες οπως ειχα και εγω απο το anime!!)
Λοιπον οποτε το αρχισεις περιμενω εντυπωσεις!!:gotit:
Sep 08 2010 15:39
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → xkristinx
Kαι βεβαια θα σου πω εντυπωσεις μολις το δω!!(δηλαδη ποσο τελειο ητανXDD γιατι τι αλλο θα ειναι εκτος τελειο αφου ειναι οι Shinee μεσα!!??!!:joyful:)
Λοιπον θα σου προτινα να δεις το Junjo Romantica που ειναι απλα απιστευτο yaoi anime και σιγουρα θα σου αρεσει οπως και το Loveless του οποιου και το manga μου αρεσει πολυ οποτε μπορεις να αρχισεις απο εκει αν σου αρεσουν πιο πολυ τα manga!!Βασικα οταν εχεις χρονο και τα δεις αυτα θα σου πω και αλλα που μου αρεσουν!!(περιμενω και εγω εντυπωσεις ε!:ureshii:)
Αχ ναι λατρευω την ταινια του antique bakery οπως και το manga και οντως ο kim jae wook ειναι απλα θεος!!:blingeye2: Aπο ΒL movies εχεις δει αλλες που σου αρεσαν??Εμενα οι αγαπημενες μου ειναι το Boy's Love, Antique και το Formula 17!!
Kyaaa Jonkey<3333!!Βασικα εγω λατρευω ολα τα ζευγαρια τους αλλα το αγαπημενο μου ειναι 2min(taemin+minho<3333!!:awww:)
XDD Την εχω δει αυτην την εκπομπη με τους 2Pm( αλλοι θεοι απο εκει!!) και οντως εχει πολυ γελιο!!Ρεσυ μετα απο τετοιες εκπομπες πως να μην φαντασιωνεσαι boyXboy ζευγαρια??!!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ XDD!!)
Aλλη θεικια εκπομπη με special quests τους Shinee!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=tHakvKdS3rk[/url]
Sep 08 2010 15:25
Black Kaiser
→
Azathoth
Μπα. Θα φάει γερό nerfing ο Kurosaki μετά απο αυτήν την μάχη. Μην χάσει και όλες του τις δυνάμεις σαν τον πατέρα του καποτε. Πάντως η μοναδική επιλογή για επόμενο villain στο Bleach είναι αναμφίβολα ο Chuck Norris. Μόνο αυτός υπάρχει μετά απο αυτούς.
We shall see.
Sep 08 2010 15:21
Black Kaiser
→
Azathoth
Ναι, και εγώ το ίδιο πιστέυω. Αν και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τον δικό μου. Μάλλον πάει για killαρισμα. Ειδικά με αυτήν την νέα μορφή. Τι να κάνεις όμως:deadga6:
Sep 08 2010 15:08
Glaurung → Kenobi-sensei
20λεπτο ; Τυχερός είσαι , εγώ συνήθως κάνω αυτή την διαδρομή σε κάνα 30-35λεπτο . Το ξέρω πως είναι παλούκι ,θα πάω τώρα 2ο έτος και κάτι έχω πάρει χαμπάρι .
Καλή αρχή , ελπίζω να είναι καλό το τμήμα σου . Έχετε αρκετό προγραμματισμό ;
Sep 08 2010 15:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed