Jump to content

Community Status Updates

Photo

Giorgosdbz → iris 生活 kurosaki

χαχα...:D...πως σε λένε κανονικά? (ειρηνη φανταζομαι)
Sep 09 2010 01:06
Photo

meidei → alxdjo

Το να γράφεις Ιαπωνικά στο pc είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία. Υπάρχει ένα λογισμικό που λέγεται Japanese Input Method και πολλές υλοποιήσεις του (της Microsoft, της Apple, της Google, μιας ιαπωνική εταιρίας, διάφορα open source). Για να γράψεις, γράφεις πρώτα με λατινικούς χαρακτήρες, πχ okaeri, το κάνει κάνα おかえり και όταν πατήσεις το spacebar σου προτείνει τους συνδυασμούς κάντζι+κάνα που ταιριάζουν στον ήχο της πρότασης, πχ お帰り (το kae σε κάντζι). Υποθέτω έχεις Windows: [url]http://blog.greggman.com/blog/japanese_input_on_windows_xp/[/url]
Sep 09 2010 01:05
Photo

meidei → Nighteyes

Δεν έχω επαρκές λεξιλόγιο για να περιγράψω την ντροπή και την αδύνατη μνήμη μου :D Αλήθεια; Δεν μου έτυχε όπως είπα και πιο παλιά. Απλά έπρεπε να υπογράψω στον ταχυδρόμο.
Sep 09 2010 01:01
Photo

alxdjo → meidei

Meidei να σε ρωτησω κατι?Πως βρισκεις τις αντιστιχιες των ιαπωνικων συμβολων στο πληκτρολογιο?
Sep 09 2010 00:57
Photo

RevanKenny

[IMG]http://www.stormmovie.net/blog/wp-content/uploads/2010/01/Success-Kid-INTERNET-SERIOUS-BUSINESS-300x300.jpg[/IMG]
Sep 09 2010 00:56
Photo

Nighteyes → meidei

Είδες προθυμία; Δεν μας προλαβαίνεις.:P Να δω τι θα πεις που είχες κάνει και τελευταίο ποστ εκεί.:D Edit Εδω και καιρό ήθελα να σου πω ότι πήρα κι εγώ βιβλία από το hmv.jp. Μια χαρα ήρθε το δεμα αλλά τελωνείο πέρασε όπως φαίνεται γιατί μου ζήτησαν 3€ στο ταχυδρομείο. Δεν είναι ποσό αλλά απλά αναφέρω.
Sep 09 2010 00:56
Photo

Strange Loop → Anelis

welcome back Sistah
Sep 09 2010 00:10
Photo

croco~boy → iris 生活 kurosaki

Τα μαναρια σου τα σπανε!
Sep 08 2010 23:38
Photo

Toriko

Okie dokie
Sep 08 2010 23:28
Photo

Jorg → Zoro

Όχι παίζουμε. :P Να πω την αλήθεια το όλο setting της ερήμου δεν με πολυενθουσίασε, άλλα δεν υπηρχε πρόβλημα. Η Robin είναι και γ@μώ τους χαρακτήρες. Από το 130 λογίκα θα μπει στο crew. Εσύ πες μου, πως τα περνάτε στο σπίτι? :P Η μάχη Zoro - Mr1 ήταν πόλυ ωραία. Στη μάχη Luffy - Croc πιστεύω το παρατράβηξε λίγο, μια φόρα να έχανε θα μου φαινόταν αρκετή. Κατά τα άλλα ήταν υπέροχη μάχη (κυρίως η 2η και μετά η 3η). Ο Sanji είναι τρομερά cool και οι Usopp και Chopper με έκαναν να γελάσω πολύ στη μάχη τους με τους χοντρούς. XD Έκει είπε και μια τρομερη άτακα που με έκανε να αλλάξω εντελώς γνώμη για αυτόν (εάν θυμάμαι καλά: There's a time when a man cannot run from a battle. And that's when his nakama's dreams are laughed at!) Αύτα τώρα, δεν μου έρχεται τίποτα άλλο. btw H seiyuu της Vivi ήταν τρομερή! Αν και μου την έσπαγε κάποιες φορές που φώναζε υπερβολικά πολύ (σε αυτό βασικά φταίει ο Oda), απόδιδε με τόση ρεαλιστηκότητα αυτά που έλεγε που, πραγματικά, δεν το πίστευα!
Sep 08 2010 23:20
Photo

Zoro → Jorg

Α, μα εσύ το προχώρησες πολύ! Έχεις σχεδόν δει το 1/4 του anime και πέρασες τα αρχικά επεισόδια που θεωρώ πιο βαρετά, έτσι, συνέχισε το έτσι! Εντυπώσεις από το όλο Arabasta arc οπότε; Εμφάνιση Robin, μάχες Zoro-Mr.1, Luffy-Croc (τις άλλες με Bon Clay, Mr.3 κλπ τις είχα βρει πιο βαρετές, γι' αυτό δεν τις ανέφερα) και η όλη παρουσίαση της ερήμου και του πολέμου και τα σχετικά δλδ πως σου φάνηκαν; Αν σου άρεσαν τότε πας ολοταχώς για το επόμενο arc, το Skypiea, που για μένα ήταν και λίγο καλύτερο και από το Arabasta σκέψου! Και ναι, ο αποχαιρετισμός τα έσπαγε, έχω και την εικόνα που κάνουν τα X στα χέρια τους για album pic!
Sep 08 2010 22:58
Photo

Giorgosdbz → Kenny

πειράζει δηλαδή αν ξεφύγουμε λίγο??...άλλα και άλλα θέματα...καταλήγουν σε άσχετες συζητήσεις και σας πειράζει αυτό...δηλαδή έλεος...
Sep 08 2010 22:58
Photo

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]2. Επιτρέπονται μόνο posts που περιέχουν μαντινάδες. Μην φορτώνετε αυτό το thread με posts που το μόνο που περιέχουν είναι σχόλια του τύπου "έγραψες", "έσκισες", "είσαι άρχοντας" κτλ. Για τέτοια σχόλια, πηγαίντε στο profile του εκάστοτε χρήστη και αφήστε του ένα VM.[/QUOTE]Για κάποιο περίεργο λόγο δεν διάβασες το παραπάνω, κι ας το έγραψα στο thread σου. Ή αυτό, ή το διάβασες και δεν το τηρείς. Να χαρείς, κάνε μου τη ζωή λίγο πιο εύκολη και ευχάριστη, και ακολούθα αυτόν τον κανόνα. Ευχαριστώ.
Sep 08 2010 22:49
Photo

Jorg → Zoro

LOL! Είναι εκεί που οι Strawhats αποχαιρέτισαν την Vivi.
Sep 08 2010 22:43
Photo

LethalMike → Jimakos

χρονια πολλα
Sep 08 2010 21:38