Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Kamen Tantei Zura
:kakaka: Άντε να μη σου στείλω τα fangirls του Kaname και τον Zero να σε ξεπαστρέψουν.
Έναν κανονικό βρικόλακα είχαν εκεί πέρα μέσα και τον ξεπαστρέψανε. Η άλλη έγινε βρικόλακας και δεν ήξερε τι της γινόταν με τις αναμνήσεις της. Ο Kaname καλά κλασσικά, Yuki τα κάνω όλα να σε προστατέψω, το παίζω κουλ και τα σπάω. Ο Zero κλάμα, τι θα κάνω τώρα που έγινε κι αυτή βαμπίρ, κάποια μέρα θά 'ρθω να σε σκοτώσω. (Ζήτω ψοφίστε όλοι μαζί να ησυχάσουμε.) Ο Διευθυντής έκανε σούπερ μεταμόρφωση και άρχισε να κόβει κεφάλια, ψόφισε και ο Ichiru ψόφισε κι αυτός (δράμα).
Αλλά παρόλα αυτά και έχοντας ακούσει τόσα για το Twilight, χωρίς να το δω, και έχοντας φτάσει σε σημείο να θέλω να χτυπάει το κεφάλι μου στον τοίχο μου φαίνεται ότι και να βγει 3η season θα τι δω για ν' αλλάζω το θέμα από Twilight σε Vampire Knight. Αλήθεια, έτσι όπως πάμε, βλέπω να σχηματίζουμε γκρουπ και να κατεβαίνουμε με πανό φωνάζοντας "Θάνατος στη Meyer" ή πώς τι λένε τέλος πάντων. Εκείνη η σκηνή στον κινηματογράφο με αυτές που πέσανε πάνω στην αφίσα του τσιρίζοντας έχει μπει πλέον στη 2η θέση μετά τη σκηνή με το "Σάααακη" στο "Οι σκηνές που έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη σας". :kowai:
:himitsu: Epic scene που δεν ξέρω γιατί μου ήρθε τώρα. Ένα μάτσο fangirls να τσιρίζουν μπροστά από τον Akabane. Α... Είμαι κακός άνθρωπος που η συνέχεια μου φαίνεται ελκυστική;
Σεπ 09 2010 10:08
Kenny → Giorgosdbz
[QUOTE]άλλα και άλλα θέματα...καταλήγουν σε άσχετες συζητήσεις[/QUOTE]Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ούτε εκεί είναι επιθυμητό.
Σεπ 09 2010 09:43
Kamen Tantei Zura → Kai
Άι μαρή από εκεί~ παρεμπιπτόντως το συγκεκριμένο το λατρεύω.
Θες και Akaya style ε;
Το παααίζζεις καιιι έεεξυπνη~
Καλά έλα να το πάρεις κάποια στιγμή το Excel Saga, ή τουλάχιστον να φέρω τον εξωτερικό.
Δεν φταίω που εσύ κάθεσαι και βλέπεις βλακείες! Να μην το έβλεπες ρε xD
Από την δικιά μου την μεριά, από ότι φαίνεται μόνο το Bokurano συνεχίζω σταθερά. Δες εδώ το Princess resurrection, το τραβάω εδώ και κάτι μήνες.
Τον καφέ τον ήπιες βέβαια, αλλά από ότι φαίνεται το Tokyo DOGS σε ηρέμησε.
Σεπ 09 2010 09:32
SotosProtos → Ass_Kicker
Ελα μαν δεν ξερω αν με εκανες add στο facebook γτ ειχες πει οτι θα με εκανες :hmmm:
Κερκυραιος εισαι??
Σεπ 09 2010 09:31
SpirosK81 → Daz
Μου το ζήτησαν και κάτι φίλοι και διαπίστωσα ότι πλέον τα torrents του είναι inactive... :( Λογικά το Σάββατο θα το κουβαλήσω σε CD για ένα φίλο στο πάρτυ.... θα πας ;
Σεπ 09 2010 08:52
Namida → Kon_Okami
"Lew na mazepsw kana pyrovolimeno akoma kai kata tis 11:30-12:00 na pame gia afteraki kata Gkazi plevra"
Extremely evil look
If you value your life, don`t
Σεπ 09 2010 07:58
Zoro → Jorg
Καλά Luffy που χάνει θα χαρείς μπόλικο πιο κει, οπότε ας τον να νικάει προς το παρόν! :P
Ναι o Usopp αν μη τι άλλο βγάζει καλές ατάκες ορισμένες στιγμές, είτε θα είναι αστείες είτε σοβαρές! Και για την seiyuu της Vivi πάλι ναι, να σκεφτείς ότι ένας από τους λόγους που από fave που την είχα όταν πρωτοεμφανίστηκε ως Miss Wednesday έπεσε αρκετά πιο κάτω ήταν αυτή η κλάψα που την έπιασε στο τέλος, με εκνεύρισε αρκετά... αλλά από την άλλη ήρθε η Robin στην θέση της οπότε παράπονο δεν είχα, equivalent exchange (ούτε καν βασικά, Robin is worth far more). :P
Άντε έχεις ένα filler arc τώρα, μέτριο προς καλό, αν θες/προλαβαίνεις δες το και μετά πρόσω ολοταχώς για Skypiea!
(όσο για το σπίτι καλά μωρέ γενικά, εξεταστική και άγιο πνεύμα XD)
Σεπ 09 2010 06:00
Daz → SpirosK81
ρε φιλε, ειδα το ποστ σου για το [U][B]Hon Ran (Crimson Wolf)[/B][/U] αλλα δεν μπορω να βρω πηγη. μηπως εχεις κανενα λινκ?
Σεπ 09 2010 04:45
GhostPrince → Lucy Heartfilia
υπαρχει μια πι8ανοτητα...αλλα δεν ξερω ακομα για συγουρα:beaten:..-_-...εσυ? =]
Σεπ 09 2010 02:01
Nighteyes → meidei
Σκέφτηκα να κάνω καμιά φωτοτυπία. Δεν νομίζω να χάσει ιδιαίτερα σε λεπτομέρεια. Και θα μείνουν και καθαρά τα βιβλία. Αυτά που τύπωσα από το νετ πάντως είναι τεράστια τα γράμματα. :ureshii:Μια χαρα...
Σεπ 09 2010 01:39
meidei → Nighteyes
Πωπω μπέρδεμα. Το συνηθίζουν δυστυχώς αυτό οι ξένοι εκδοτικοί οίκοι να αλλάζουν την δομή των βιβλίων. Ή χωρίζουν τόμους, ή ενώνουν ή κάνουν κάτι εντελώς δικό τους κάποτε.
Πρέπει να βρούμε και βιβλία σε μεγαλύτερο φορμά, πολύ μικρά τα κάνουν οι γιαπωνέζοι· προσωπικά δεν βολεύομαι με τα pocket-sized.
Σεπ 09 2010 01:35
Nighteyes → meidei
Κι εγώ το ίδιο.:D Μουντζούρα και κακό. Καλά που δεν ανεβαίνει η μυωπία μου πια! Αν και μπορεί να μου προκύψει πρεσβυωπία από το ζόρι.:P
Και το αστείο είναι ότι στο σχετικό thread ένα παιδί βρήκε novel με furigana, αλλά τώρα πια δεν ξέρω αν και πότε θα το διαβασω.
Εγώ που έπαθα το εξής τραγελαφικό; Υπήρχε διαφορά στην αρίθμηση της σειρας βιβλίων που ήθελα στην Ιαπωνία με την Κινα. Για να καταλάβεις ήταν μία που μετεφρασε τον 8ο τόμο του kyou kara maou απο τα κινέζικα στα αγγλικά. Δεν φανταστηκα ότι στην ουσία αυτό το 8 ήταν ο 7ος τόμος της Ιαπωνικής σειράς και ότι είχαν προσθέσει ένα άλλο με σχετικό story οι κινέζοι και τα κάναν 8.
Το αστείο είναι ότι επειδή μου φάνηκε ότι έλειπε το τέλος του βιβλίου που μετεφρασε παρήγγειλα τον 8ο τόμο. Έλα που όμως ο 8ος ήταν ο επόμενος συμφωνα με την Ιαπωνική σειρά. Την είχα βγάλει ένα 24ωρο να παιδεύομαι να καταλάβω τι σκατα γίνεται. Φαντάσου απογοήτευση όταν ανακάλυψα ότι πήρα λάθος τόμο. έφαγα και βαρβατο spoiler. Ευτυχώς μετα από πολλύυυ ψάξιμο τα βρήκα τα 3 chapter που μου έλειπαν στο νετ και τα τύπωσα. Για την ώρα καταλαβαίνω τι γίνεται και μου κάνει εντύπωση. Αν και πάω πολύ αργα όπως είπα.
Η παραγγελία ήταν 40€ - 9 βιβλία. Σκεφτηκα ότι συνέφερε πιο πολύ να πάρω πολλά μαζί, παρα λίγα λίγα.
Σεπ 09 2010 01:28
meidei → Nighteyes
Κι εγώ, μετά βίας τελείωσα τον πρόλογο του δικού μου νοβέλ. Και γέμισα και τα περιθώρια μολυβιές (για furigana).
Ίσως να είναι λόγω της τιμής, γιατί εγώ συνήθως είμαι στα 30€ μαξ, μάλλον δεν μπαίνουν καν στον κόπο.
Σεπ 09 2010 01:12
Nighteyes → meidei
LOL.
Ήταν που πήγε στο τελωνείο λίγο μετα το 15αύγουστο φαίνεται, που βαρούσαν μύγες αφού ήταν κλειστες οι πιο πολλές εταιρείες, ειδικά σε σχέση με εισαγωγές και χαρήκαν που βρήκαν δουλειά:P
Ήταν ίσως και μεγαλούτσικο το ποσό; Δεν ξέρω. 80€ με τα μεταφορικά. Τεσπα πάλι καλά να λέω. Πάντως απ 'οτι φαίνεται το "βιβλία δεν περνάνε τελωνείο" δεν ισχύει. Αλλά μάλλον τα χρεώνουν το ελάχιστο.
Btw, πολύ πίκρα. Αν καταφέρω να διαβασω το 1 novel απ' αυτά που πήρα θα ...
...έχω μάθει Ιαπωνικά.:hihi2:
Σεπ 09 2010 01:08

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται