Community Status Updates
Hanzo → meidei
Mα φυσικα και το rewatch επιβαλλεται :D
Θα φυγουν νερο τα επεισοδια και ας τα εχεις ξαναδει.Επισης διαβασα χθες οτι θα βγει με τα dvd της δευτερης season και ενα extra επεισοδιο.Σαν το 26(the basics of basics) της πρωτης δηλαδη.
Eγω τωρα βλεπω το Working!! και αυτο απο A-1 pictures και ειναι τρομερα συμπαθητικο και heart warming.Και να φανταστεις οταν εβγαινε το ειχα προσπερασει ως moeblob του σωρου.How foolish of me...
Sep 11 2010 15:44
Anelis → Serestrum
Χαχα το είδα χτες το βράδυ με το που γύρισα ρε, δεν παίζει να μας ξεφύγει, είναι must have!!
Sep 11 2010 15:28
meidei → Hanzo
Σου έχω καλό νέο. Ξεκίνησα το Oofuri.
Λεπτομέρεια ωστόσο: κάνω rewatch της πρώτης σεζόν για την ώρα.
Sep 11 2010 15:20
Strange Loop → Tenshi
εχει αρχισει αλλα εγω δεν την εχω αρχισει ακόμα...
α btw πλακα εκανα για το αστυφυλακων...Μακρια απο μας αυτα..
απλα μ αρεσει να λεω καμια βλακεια που και που..
κατα τα αλλα ολα καλα, εδω και 5 μερουλες ειμαστε σε winter mode..
περαστικα..
Sep 11 2010 14:31
Ryuji → Tenshi
Ναι είμουν κ εγώ στο λογοπαίγνιο, κατά τις 7 παρά πήγα, παίζει να σε είδα κιόλας άμα είσουν όντως αυτός :laugh: No worries πάντως στο επόμενο meeting θα ξέρουμε ;)
Sep 11 2010 14:27
Serestrum → DarkElf
δεν ηξερα οτι εχει βγει και το 12. βεβαια η σειρα ειναι απο το 2007 οποτε εχει πολλα κεφαλαια ακομα αμεταφραστα... μακαρι να το συνεχισουν.
φχαστω για το info ^^
Sep 11 2010 14:25
mono → Strange Loop
Γεμιστό, γεμιστό με σοκολάτα ~chooooocooo~
Ναι μωρέ, τώρα τελείωσα το λύκειο απλά βάζω το 25 για να ψαρώνουν όλοι XD
Sep 11 2010 14:20
Tenshi → Strange Loop
holla bro !!! :)
ναι ρε γμτ! Τελειωσαν δυστυχως, και με το που τελειωσαν οι διακοπες με επιασαν παλι τα λαιμα, κρυωμα κλπ. Δεν εχω και ιντερνετ και αναγκαστηκα να ρθω τωρα σε νετ. Με εχει ριξει και η δουλεια σωματικα. Θα περιμενω bro,και ελπιζω να το βρω. Εχασες ενα κορυφαιο, ειχε βαλει ο Adventurer και ειχαν γινει μονο 6 ερωτησεις και το βρηκα xD ( ψωνιο mode on) :p
plz μη με παρεξηγεις !!
Εσυ πως εισαι, τι κανεις? Η εξεταστικη σου αρχισε? Εισαγωγικες για αστυφυλακων(ελπιζω να θυμαμαι καλα) ποτε δινεις?
Sep 11 2010 14:19
DarkElf → Serestrum
Γεια!Για το embalming,νομίζω οτι το είχε αναλάβει η binktopia,η οποία έχει κλείσει-δεν ξέρω για πόσο.Το τελευταίο chapter το ανέβασαν στο manga traders πριν 2 περίπου βδομάδες απο Gar scans(πρώτη φορά το ακούω αυτό το group).Ελπίζω ν'ακολουθήσουν κι άλλα.
Sep 11 2010 14:17
Tenshi → Ryuji
αααχχχ...δε πρεπει να με προλαβες. Ηρθα και εκατσα μεχρι τις 8 και κατι στο λογοπαιγνιο!
Δε σε προλαβα δυστυχως. Το παιδι διπλα σου ειναι ο phm :P
Sep 11 2010 14:16
Glaurung → Linnya
Es gibt mehrere als du glaubst, wie sind eine menge Leute. ;)
Es ist unterschiedlich, ungefähr die erste Woher von Oktober. Es fängt an wen die Prüfungen zu ende sind und das ist nicht überall das gleiche, es kommt darüber an wie ville Fächer man hat und wann die anfangen. Dan wünsche dir viel erfolgt und eine schöne zeit bei uns :D :D
Sep 11 2010 14:16
Strange Loop → mono
αν εισαι γεμιστο σε τρωω τωρα και δεν το λεω πουθενα...
και θα λεω οτι τωρα τελειωσες το λυκειο...
φτανουν? xD
Sep 11 2010 14:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed