Community Status Updates
Orion19 → Kenny
Πω πω ρε Kenny, μιλάμε για πολύ μεγάλο μ@λάκα. Δες το άρθρο που πόσταρα στο Kdramas. Ειλικρινά, τον σιχάθηκα πια.
Δεν είναι τόοοσο καλός πια για να δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά. Αφού αγαπάει τον εαυτό του τόσο πολύ, να ζήσουνε!
Τα άνιμε τα παράτησα εδώ και καιρό. Προς το παρόν αφήνω το χώρο avy και sig κενό μέχρι να συνέλθω απο τη Gaysha.
Άλλη φορά, πριν έχω ελπίδες για awesome works και καριέρα, θα βεβαιώνομαι οτι δεν είναι τρελό το άτομο πρώτα...
Sep 11 2010 19:48
Kenny → Orion19
Ε βάλε κι εσύ έναν χαρακτήρα anime που είναι σταθερή αξία, και δεν τρελαίνεται στα μισά της ζωής του. :hahaha:
Sep 11 2010 19:43
Vagelio → Kenny
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Kenny. Όσο για τον shounenοκλώνο, κι εμένα με ενόχλησε που ήταν μεν δεύτερος, αλλά ήταν επίσης στην κατηγορία νέων ταλέντων. Εμένα με μετέφεραν στην κατηγορία νέων καλλιτεχνών (όπου και με ξέσκισαν δύο αξιοζήλευτοι αντιπάλοι) γιατί λέει το επαγγελματικό λύκειο θεωρείται εξειδικευμένη σπουδή (και δεν του φαίνεται να σκεφτείς...). Αλλά δεν πειράζει, εφόσον κέρδισα ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό και ένα πλήρες feature στις σελίδες του περιοδικού, είμαι ικανοποιημένη.:canthelp:
Οου, γιεσσσς, καλωφάγωτα, και ένα λάπτοπ το έχω ανάγκη τώρα που θα μετακομίσω Αθήνα. Και πάλι, hontoni arigato για την υποστήριξη.:if:
Sep 11 2010 19:30
Kenny → Vagelio
Τούτη τη φορά θα σχολιάσω από τα VMs. Το κόμικ σου ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ, και ειλικρινά λυπάμαι που σε πέρασε ένας κλώνος μεταξύ Naruto, Dragonball και One Piece. Τί να πεις... Κρίμα που δεν έφτασες ψηλότερα.
Καλοφάγωτα τα 500 ευρώ, lol.
Sep 11 2010 18:41
didimakia → Kenny
Χαχα ειναι μονο για anime ε? XD
Εγω νομιζα και για manga...
Gomen
Sep 11 2010 18:27
Kamen Tantei Zura → Kenny
[QUOTE] (it's OK, ούτε εγώ θυμάμαι όνομα, και μάλλον δεν αναφέρανε το όνομά της ποτέ )[/QUOTE]
Μάλλον αναφερόταν με το όνομα της ιδιοκτήτριας :3 ότι ήταν γάτα αυτηνής. Ότι ήταν η γάτα της Miyako.
[QUOTE]Ωπ, δίκιο έχεις, αφηρημάδα... αν κι εκείνο το μαύρο με τα λαγουδίσια αυτιά ούτε εγώ ξέρω από που είναι. Damn... και βιαζόμουν να βάλω την επόμενη pic. XD[/QUOTE]
Ούτε εμένα μου λέει κάτι, θα ρωτήσω κανέναν αν το ξέρει xD Να σου πω την αλήθεια ούτε αυτή από μπροστά της μου λέει κάτι. Μπορεί να είναι και η ράτσα αλλά μάλλον δεν έχω δει το anime.
Δεν πειράζει, δεν μείνανε πολλές έτσι και αλλιώς.
Λογικά, σιγά-σιγά θα τις βρούνε.
Sep 11 2010 18:18
iristella → Radagast
[quote] Oh, and watch less anime.[/quote]
Tωρα αυτό είναι όντως κάτι που δεν περίμενα να σε ακούσω να το λες. :P
Sep 11 2010 17:58
Tristessa → jun
Πολύ καλύτερο από το The Cry Against... σίγουρα XD IDK, συμπαθητικό ακούγεται, αλλά επιφυλάσσομαι για το full song.
Ποιος είναι ο εξαίρετος angura κύριος στην profile pic σου? ^^
Sep 11 2010 17:22
DeLGaDo → JiMiRa
Δεν ξέρω ακριβώς...θα χει κάποιο που θα σε αρέσει και θα έχει το κατάλληλο μέγεθος σίγουρα...ψάξε :D
Sep 11 2010 16:33
Ritsuka → ellesmira
Ναι αξίζει 100% ..αν και εγώ ακόμα δεν τα είδα όλα τα επεισόδια ,μάρεσε πολύ.Ιδίως τα επεισόδια που δείχνουν την Ελλάδα :)
Sep 11 2010 16:28
TimX → AliceInWonderland
Εχω μερικες βιντεοκασετες απο τη "Χαμογελαστη πολη" , τις εχω σε σακουλα στο υπογειο γι' αυτο δε μπορω να γραψω περισσοτερα, δε θυμαμαι την αγγλικη ονομασια! Aυτο οσον αφορα τον Μουσμουλενιο και το Σπιρτο!
Sep 11 2010 16:20
meidei → Hanzo
Κάτι τέτοια χρειάζομαι για την περίοδο που πρόκειται να διανύσω :P Δεν είναι καιρός για πολλούς προβληματισμούς.
Θα το αναζητήσω.
Sep 11 2010 16:04
Hanzo → meidei
Tι γινεται..?Καλη ερωτηση :P
Well μην περιμενεις σεναριο.Slice of life/comedy ειναι γυρω απο ενα οικογενειακο εστιατοριο.Τρελοι αλλα συμπαθητικοι χαρακτηρες και εξυπνα gags.Εχει αναλαφρο χιουμορ που ομως σου αφηνει πολυ ωραια αισθηση μετα τη θεαση.
Ειναι και μικρο οποτε μια χαρα all in all.
Sep 11 2010 15:58
meidei → Hanzo
Τι γίνεται περίπου στο Working? έχω την εντύπωση ότι είδα κάπου τον τίτλο...
Sep 11 2010 15:51
JiMiRa → DeLGaDo
μου λεει Remote file is too large... ποσο μεγεθος θελει..; pff :/
Sep 11 2010 15:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed