Jump to content

Community Status Updates

Photo
Photo

ice_hime → Utaku

Έβγαλες καρδουλες από την μύτη η ακόμα :lol::lol::lol:
Jun 05 2012 17:23
  • ice_hime's Photo
    ice_hime
    :hehehe: :hehehe:
    Jun 06 2012 20:52
  • ice_hime's Photo
    ice_hime
    kukuku
    Jun 06 2012 20:52
  • Utaku's Photo
    Utaku
    tuturu!
    Jun 07 2012 12:05
Photo

...xXx... → Battlemage

σιγουρα ειναι και θεμα γουστου :) για να δουμε τι θα κανει η νιντυ σημερα
Jun 05 2012 16:46
Photo

Battlemage → ...xXx...

Έχεις ενα δίκιο απλά το kinect το αντιπαθώ σε τέτοιο βαθμό που και εναν τίτλο να ανακοίνωσαν μου φτάνει. :P Τώρα για τα υπόλοιπα της MS είναι καθαρά θέμα γούστου. Gears of War και Halo δεν μου αρέσουν και γενικά δεν συμπαθώ τα racing οπότε ουτε το Forza μου έκανε εντύπωση. Καλά μου φάνηκαν τα tomb raider και splinter cell αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αποκλειστικά για το xbox.
Jun 05 2012 16:38
Photo

zennith666 → Petran79

Εγώ πάντως μόνο tekken έχω παίξει πριν το BB :D
Jun 05 2012 15:04
  • Petran79's Photo
    Petran79
    ισως τα πας καλυτερα, μιας και στο Tekken πρεπει να θυμασαι δεκαδες συνδιασμους για καθε χαρακτηρα. αν το ειχε στα arcade της γειτονιας σου, ακομα καλυτερα. εγω τα τρισδιαστατα και τα new school γενικα τα απεφευγα, χωρια που για μεγαλο διαστημα δεν ειχα κονσολα, περαν του Dreamcast, χωρις ομως online παιχνιδια και οδηγους για να μπορω να βελτιωνομαι
    Jun 06 2012 09:45
Photo

Tristessa → Trivia Spitting Monster

View PostTrivia Spitting Monster, on Today, 12:35, said:

Με αυτή τη λογική, γιατί σε κοινωνίες ακόμα πιο αρχαίες και οδυνηρές για τις γυναίκες γράφονταν εξαιρετικοί γυναικείοι χαρακτήρες; (Μπορώ να αναφέρω παραδείγματα από τις τραγικές ηρωίδες της αρχαιοελληνικής και ρωμαϊκής γραμματείας μέχρι την Τζέιν Όστεν, αλλά πάει πολύ μακριά η βαλίτσα). Δεν κατάλαβα, πάντως: πρέπει να χαιρόμαστε που, εν έτη 1970 και ενώ η ισότητα των δύο φύλων είχε καθιερωθεί στην Ιαπωνία ήδη από το 1946, ο Matsumoto έκανε την ... υποχώρηση να έχει γυναικείο χαρακτήρα στο πλήρωμα του Yamato; Η πρώτη δουλειά ενός δημιουργού δεν είναι να κάνει κήρυγμα των gender politics, είναι να πει μια ιστορία. (Αν βάλει μέσα και σχόλια για την κοινωνία στην οποία βρίσκεται, ακόμα καλύτερα.) Και είναι κατανοητό πως ένα έργο πρέπει να το βλέπουμε μέσα στην εποχή που ανήκει, αλλά όταν η ιστορία είναι τόσο έντονα χρωματισμένη ιδεολογικά (ο πρωταγωνιστής που είναι λες και βγήκε από φυλλάδιο προπαγάνδας, για παράδειγμα) δεν μπορείς να την απολαύσεις.
Bless you and bless this post /tips hat
Jun 05 2012 11:42
  • Trivia Spitting Monster's Photo
    Trivia Spitting Monster
    Thanks, αλλά κάποιος/κάποια θα το έλεγε, αργά ή γρήγορα!
    Jun 05 2012 11:45
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Ξέρετε κάτι;
    Σας αγαπάω αμφότερες.

Jun 05 2012 16:49
  • mono's Photo
    mono
    Νόμιζα ότι αγαπούσες μόνο εμένα...Με κορόιδεψες...Τ________Τ
    Jun 06 2012 10:04
Photo

Lord Leon → Trivia Spitting Monster

Μια μικρη παρέμβαση που για καποιους λόγους δεν θελω να την κανω στο θρεντ.
Jun 04 2012 21:04
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    ...και πλέον φαντάζομαι οτι πήρες μια ιδεα για κάποιους από τους λόγους.
    Jun 04 2012 23:55
  • mono's Photo
    mono
    Εντωμεταξύ ερχόμουν να σου αφήσω vm σχετικά οπότε θα καταχραστώ της ήδη υπάρχουσας συζήτησης...

Η ένσταση μου για τη χρήση της λέξης "μισογυνιστικό" είναι λίγο διαφορετική από αυτή του Lord Leon. Αν το έλεγα κάτι θα το έλεγα σεξιστικό. Θα μου πεις, παίζουμε με τις λέξεις, αλλά οι λέξεις είναι έννοιες και οι έννοιες χτίζουν συνειδήσεις. Ο μισογυνισμός προϋποθέτει μια σταθερή θέση μίσους απέναντι στο γυναικείο φύλο που εκδηλώνεται με πράξεις όπως οι βιασμοί, οι βρεφοκτονίες αλλά και με μία καθημερινή συμπεριφορά σαφώς εχθρική απέναντι απέναντι στη γυναίκα. Αν κάποιος έρθει και μου πει "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες" θα τον πω μισογύνη αλλά αν κάποιος έρθει και μου πετάξει στη μούρη ένα στερεότυπο θα τον πω σεξιστή. Γιατί όμως θα το κάνω αυτό.

Γιατί ο σεξισμός όπως και ο ρατσισμός βασίζουν την ύπαρξη τους σε καλά εδραιωμένα κοινωνικά στερεότυπα, τα οποία επειδή ακριβώς είναι στερεότυπα δεν καταλαβαίνουμε ακόμα και οι ίδιες οι γυναικες ότι δεν είναι δεδομένες αντιλήψεις, οι οποιες χρήζουν αναθεώρησης. Όταν λοιπόν κάποιος απλοϊκά επειδή έτσι έμαθε υποστηρίζει ότι οι γυναίκες έχουν το τάδε η το δείνα χαρακτηριστικό απλά διαιωνίζει μια αντίληψη, ένα στερεότυπο το οποίο μπορεί να μην θεωρεί ότι είναι επιβλαβές αλλά στην ουσία αυτό που κάνει είναι να κρατά δέσμια μια κατηγορία ανθρώπων.

Τις περισσότερες φορές ο σεξισμός δεν εκδηλώνεται από κακία ή μισογυνισμό αλλά από άγνοια. Όταν λοιπόν ένας δημιουργός επιλέγει να κάνει τις γυναίκες του καρικατούρες ή να τις βάλει σε πολύ συγκεκριμένα πλαίσια μπορεί να μην είναι μισογύνης ή μπορεί να μην κάνει το έγκλημα του βιαστή αλλά διαιωνίζει ένα στερεότυπο που οδηγεί στο βιασμό.

Σύμφωνα με εγκληματολογικές και κοινωνιολογικές μελέτες οι βασικές αιτίας των βιασμών και της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι ακριβώς αυτή η μετατροπή της γυναίκας σε αντικείμενο.

Για να τα συνοψίσω, όχι δεν είναι ίδιος ο βιασμός με την ατάκα " στην κουζίνα σου" αλλά είναι συνδεδεμένα και για να πολεμήσεις το ένα πρέπει να πολεμήσεις και το άλλο. Για να εκριζωθεί μια αντίληψη πρέπει να το παλεύεις στην καθημερινότητα σου.

Σόρυ για το μεγάλο vm ^^
    Jun 04 2012 23:59
  • Trivia Spitting Monster's Photo
    Trivia Spitting Monster
    Thanks, mono. Κανένα πρόβλημα με το μεγάλο vm.
    Jun 05 2012 11:36
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

o/
Jun 04 2012 20:33
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Oτι η ατάκα είναι απ'το Κωσταντίνου κι Ελένης...!
    Jun 08 2012 23:40
  • Fandom's Photo
    Fandom
    A oxi apla kati tetoia varemene elege k keinh :P
    Jun 09 2012 00:03
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Πφφφφ, καρφώθηκα μόνη μου η χαζή.
    Jun 09 2012 08:03
Photo

redqueen → jimop24

ναι θα σου ελεγα να κοψεις του καφεδες γτ δν σε βλεπω καλα ..... εχεις και φαντασια ασε μην σε τρεχουμε πουθενα !!!:D
Jun 04 2012 20:16
  • jimop24's Photo
    jimop24
    ποιος ξέρει τι θα δω σήμερα... Ο_Ο. Όσο για τις 12, βαριόμουν τρελά να πάω για ύπνο (είχα ξυπνήσει και 11:30 το πρωί), οπότε έκανα ένα καφεδάκι και κάθισα να δω anime. Που να φανταζόμουν τις τρομερές συνέπειες...

Jun 04 2012 21:13
  • redqueen's Photo
    redqueen
    κοιτα μαθηματα ζωης που δινει ο καφες !!!Καλα θα περιμενω να ειναι κανα τρελο παλι το σημερινο χωχω -Να μας τι πεις ομως γτ εχω περιεργεια-
    Jun 04 2012 22:32
  • jimop24's Photo
    jimop24
    damn you xD Πάω να κοιμηθώ.......OH THE HORROR
    Jun 04 2012 23:03
Photo

BoredForLife → TziKei

KH fan indeed :) Καλωσήρθες στο φόρουμ :D
Jun 04 2012 19:46
  • TziKei's Photo
    TziKei
    Σε ευχαριστώ πολύ. :)
    Jun 04 2012 21:24
Photo

mono → CityBong

Δεν χρειάζεται να ανοίγεις thread για κάθε νέα ερώτηση που έχεις για το fansubbing. Επίσης ρίχνε μια ματιά αν υπάρχει κάποιο thread που να καλύπτει αυτό που ψάχνεις.
Jun 04 2012 18:46
  • CityBong's Photo
    CityBong
    Σωστα σωστά. Είμαι ακόμα νέος στο φόρουμ!
    Jun 04 2012 19:01
  • CityBong's Photo
    CityBong
    Αν γίνετε μη μου ενώσεις το τοπικ που άνοιξα (Δεν γίνεται να ενσωματώσω .ass σε .mkv). Έστω άστο μέχρι να μου απαντήσουν. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
    Jun 05 2012 21:35
  • mono's Photo
    mono
    Τα ένωσα αφού σου απάντησαν... Το συγκεκριμένο thread θα το χρησιμοποιείς γενικά για απορίες σου με το aegisub ώστε να μην ανοίγεις νέα threads συνέχεια.
    Jun 06 2012 09:49
Photo

Lord Leon

pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk
Jun 04 2012 18:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → redqueen

F/Z - FSN SPOILER: O Waver επιζεί και είναι δάσκαλος της Rin μάλιστα.
Jun 04 2012 17:00
  • redqueen's Photo
    redqueen
    αντε ρε ... κοιτα τι μαθαινει κανεις ..καλα δν υπηρχε περιπτωση να το θυμομουνα ακομα κι αν το εδειξε στο ανιμε ..το δειξε?? (καλα μνημη χρυσοψαρου!) ..Να και κατι καλο!
    Jun 04 2012 17:05
Photo

Kalamaris → Anelis

Tsk tsk tsk i'm dissapoint.Δεν ξερεις βρε οτι εσυ λες My sun and stars και εκεινος moon of my life?XD
Jun 04 2012 16:49
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Ε..μα τι λες, για άσχετη με περνάς;! Φυσικά και το ήξερα, απλά το έκανα για να δείξω πόσο pawa' female είναι, κ έτσι....

~όχι δεν το ήξερα και τώρα ντρέπομαι! Τ-Τ~
    Jun 04 2012 16:56
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    XD!!!

Εγω παλι δεν εχω stannis.Ε ρε γλεντια...
    Jun 04 2012 17:24
Photo

zennith666 → jimop24

Μπα δεν πιστεύω ότι την έχει δαγκώσει ακόμα.Είσαι στο σημείο που και καλά κάτι νιόθει αλλά δεν το καταλαβαίνει και δεν ξέρει το γιατί τον επηρεάζει τόσο.Δεν βαριέσαι...άμα σκάσουν γλωσσόφιλο στο τέλος θα είναι όλα τα λεφτα.(αν και δεν το βλέπω για τρομερό romance το story. Μάλλον με το πουλί στο χέρι θα μείνουμε)
Jun 04 2012 16:36
  • jimop24's Photo
    jimop24
    Ναι κι εγώ δεν το βλέπω να πολυπηγαίνει προς τα κει. Ενδιαφέρον θα είχε πάντως :P
    Jun 04 2012 20:24