Community Status Updates
didimakia → Kenny
Yup,yup!
Ο αγαπημενος μου ειναι το μωλακι!
Ποσο αστειος παιζει να ειναι? οχι πες μου... Over 9000? XD
Sep 14 2010 13:13
didimakia → iristella
H διαφορα ειναι οτι στην δικη μου την περιπτωση το ειπε ενας που αγαπαει το One Piece ενω στην δικια σου καποιος που το κραζει ολημερης! :P
Αληθεια, γτ δεν σου αρεσει? XD
Sep 14 2010 13:12
Kenny → didimakia
Νόμιζα ότι το ήξερες... πάντως ναι, πλάκα έχει. Ένας κι ένας είναι όλοι εκεί μέσα. XD
Sep 14 2010 13:05
Favole → lana_fey
ξερεις γραφω κι εγω,και λατρευω τα vampires^.^,ειδα οτι ισχυει το ιδιο και για σενα
Sep 14 2010 13:05
iristella → didimakia
[CENTER][URL="http://img545.imageshack.us/i/umad.jpg/"][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/5653/umad.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]
Aν και δεν καταλαβαίνω προς τι η αντίδραση. Εγώ συμφώνησα for the most part με κάτι που εσύ πρώτος είπες.
Τς τς τς πουθενά δεν πιάνεστε εσείς οι One piece fans. Ούτε στο σακί ούτε στο σακούλι. :P
Sep 14 2010 13:05
Kai → didimakia
:blurah5: <- Δε λές τίποτα. Σίγουρα φαίνεται φυσιολογικό μόνο στους τυχερούς που ξέρουν Ιαπωνικά. :sadist:
Sep 14 2010 13:02
Kai → Jorg
XD Όχι παίζουμε.
Θα διαφωνήσω, στον Byakuran (αν ήταν δεμμένος, με τίποτα που να του έκλεινε τη δύναμη, βέβαια γιατί αλλιώς δε θα έφευγα ζωντανή) θα έδινα άνετα μερικές σφαλιάρες. :kakaka: Με όλους τους υπόλοιπους δεν έχω πρόβλημα.
Sep 14 2010 13:01
didimakia → Kenny
Νο no no you missunderstood :P
και μην με γραφεις temeeeee σε ρωτησα κατι :P
Sep 14 2010 12:59
Kai → Kenny
Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος απλά θα βρίζεις που το κόψανε, αλλά δε θα χάσεις, έχει πολύ γέλιο.
Τώρα, σε όλα αυτά που είπες δεν μπορώ να διαφωνήσω, από την άλλη όμως θα ήταν κάπως ουτοπικό να τις αφήνανε όλες να ολοκληρωθούν. Φαντάσου να είχες στο bottom σειρές που δεν έλεγαν με τίποτα, δεν είχαν βαθμολογίες και δε βελτιωνόταν και οι mangaka να τις συνέχιζαν για τουλάχιστον 1-2 χρόνια χωρίς να λένε έτσι κι αλλιώς. Ούτε κι αυτό θα τους βόλευε. Κατά τα ψέματα, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν κάτι που δεν πουλάει ακόμα κι αν θυσιάσουν 500 φανς αν είναι να βρούνε κάτι που θ' αρέσει σε 1500. Γιατί πολύ απλά αυτό μετά θα τους φέρει πολύ περισσότερα χρήματα. Αυτή είναι δυστυχώς ή φιλοσοφία της και δεν πρόκειται ν' αλλάξει.
Επίσης το λέω συχνά, αν δεν εξαφανιστούν σιγά-σιγά Naruto, Bleach και One Piece δεν πρόκειται να σιάξει έστω και λίγο η SWJ γιατί όλοι πάνω με την λογική "Αφού αυτό είναι έτσι, και έχει πολλούς αναγνώστες, είναι καλό. Άρα για να είναι όλα τα άλλα καλά, πρέπει να είναι όλα έτσι". Κι ακόμη κι αν όταν το λέω όλοι είναι έτοιμοι να πετάξουν ντομάτες, δεν είναι τυχαίο που το Fairy Tail έπιασε. Είναι απλά το One Piece του Weekly Shonen Magazine, δύο volumes έχω διαβάσει μόνο βέβαια, αλλά οι ομοιότητες στους χαρακτήρες και στο όλο σκηνικό με χάλασαν αρκετά. Δεν είναι άσχημο, αλλά ούτε και original όπως υποστηρίζουν κάποιοι.
Τώρα, αυτό που είναι το πιο ηλίθιο απ' όλα είναι ν' αλλάζει κάτι ΜΠΑΣ και τραβήξει κοινό χωρίς να το θέλει ο ίδιος ο mangaka, αν γράφεις κάτι που δεν σου αρέσει και δεν το ευχαριστιέσαι ο ίδιος δεν έχει νόημα κι εκεί είναι πιο αρχίζουν να χάνουν την ουσία τους πολλές σειρές.
Άσχετο, χθες βγήκε το Enigma μεταφρασμένο. Ο πρωταγωνιστής δεν έλεγε και [s]πολλά[/s] τίποτα. Είχα από δίπλα του μια από τις γνωστές-άγνωστες cheerleader που θέλουν τον πρωταγωνιστή και τον βαράνε με το πιο ξενοκοιτάξει χωρίς να λένε τίποτα, η ιστορία δεν έχει πολύ ομαλή ροή και γίνεται ενδιαφέρον μόνο προς τις τελευταίες σελίδες. Παρόλα αυτά σαν ιδέα θα μπορούσε να εξελιχθεί καλά αν δουλευτεί καλύτερα γιατί ο "κακός" της υπόθεσης φαίνεται ενδιαφέρον. Επίσης έχεις 4-5 χαρακτήρες που δεν έχουν δείξει καν τι ρόλο βαράνε. Κάτι τέτοια πάντως με κάνουν να κλαίω σειρές σαν το Yotsuya που από την αρχή η ροή τους ήταν υπέροχη. Μακάρι να διορθωθεί αν το πάνε για εβδομαδιαίο.
Χμ, θα το μπέρδεψα. Ήταν ένα ova... ή ona, δε θυμάμαι, με έναν κουλ τύπο με πεταχτά μαλλιά (σχετικά μεγάλο) που έπαιζε mahjong. Δεν το έχω δει, θυμάμαι μόνο μια σκηνή που πετούσε ένα ελικόπτερο από πάνω ενώ παίζανε, κάτι τέτοιο. XD
Sep 14 2010 12:58
didimakia → mono
Μα θελουν και αρπαζοντε γι αυτο :P
Anyway, εσυ τελειωσες με την νομικη? οχι ε?
Sep 14 2010 12:58
iristella → didimakia
(just between you and me, και εγώ προτιμώ να πεθάνει ο Oda) XDDDDDDDDDD
Sep 14 2010 12:50
didimakia → iristella
Oi, teme
Προτιμω να πεθανει ο Oda και να μην δω ποτε το τελος του One Piece παρα να γινω yaoi fan :P
Sep 14 2010 12:46


This status update has reached the maximum number of replies allowed
