Jump to content

Community Status Updates

Photo

DeLGaDo → iris 生活 kurosaki

Κλασικά ;)
Sep 18 2010 13:51
Photo

Glaurung → iristella

Δεν λέω πως θα έπρεπε , πιστεύω όμως πως έτσι είναι . Και δεν λέω πως όποτε ακούμε διαφορετική γνώμη γενικός και ανεξαιρέτως πρέπει να εκνευριζόμαστε και να τσακωνόμαστε , το προσδιόρισα κάπως . Όταν ο συνομιλητής μας υποστηρίζει με πάθος μια αντίληψη που κατά την γνώμη μας είναι η κύρια πηγή των προβλημάτων μας , χωρίς να έχουμε την πολυτέλεια να αποστασιοποιηθούμε από αυτά και να φιλοσοφήσουμε ( τα οικονομικά μας προβλήματα , τα οικογενειακά , τα προβλήματα του πανεπιστημίου κτλ είναι κάποια που μας δυσκολεύουν την ζωή άμεσα και τα αντιμετωπίζουμε καθημερινός ) , τότε είναι άκρος φυσικό να αντιδράσεις με μια κάποια εχθρότητα . Η κλίμακα αυτής , η έντασή της και η μορφή της εξαρτώνται από την περίσταση , μπορεί να είναι ειρωνεία , μπορεί να είναι «θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο με αυτά που λες , σταμάτα!» , διαφέρει . Και κάτι που σε μια πραγματική συζήτηση ελέγχεται πιο εύκολα και παρεξηγείται δυσκολότερα , στη γραπτή μορφή και στην σχετική απρόσωπη επικοινωνία που υπάρχει εδώ μέσα αυτά τα δυο αντιστρέφονται . with love :joyful:
Sep 18 2010 13:49
Photo

iris 生活 kurosaki → DeLGaDo

ΑΠΑΞΙΩ
Sep 18 2010 13:44
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Αν μιλάς για τον χαρακτήρα συμφωνώ. Αν μιλάς για την εμφάνιση I told you I don't care :P [SPOILER] [IMG]http://img844.imageshack.us/img844/7321/hirakoshinjicoloringbyd.png[/IMG] [/SPOILER]
Sep 18 2010 13:35
Photo

zoro77 → Filip Kohaku

Μια χαρά.Είδα ότι είχες γράψει μήνυμα για όλους μας και είπα να σου γράψω.
Sep 18 2010 13:09
Photo

Black Kaiser → veg3ta

Χρόνια Πολλά Νίκο ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου ! Υγεία και κάθε επιτυχία σου εύχομαι ! :)
Sep 18 2010 13:05
Photo

iristella → Glaurung

[quote]Για πλάκα ; Δεν το θεωρώ καθόλου αστείο .[/quote] True it's actually really sad. Ignorance that is.... Αν και διαφωνώ στο ότι πρέπει να εκνευριζόμαστε και να τσακωνόμαστε κάθε φορά που ακούμε διαφορετική γνώμη.
Sep 18 2010 12:59
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Cool one. [SPOILER] [IMG]http://img266.imageshack.us/img266/2010/bleachaizenandichimarub.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Sep 18 2010 12:57
Photo

Filip Kohaku → zoro77

Γεια ρε τι γινεται??
Sep 18 2010 12:38
Photo

iristella → SkullKaizer

Κοίτα το ότι ο Miura έχει κατακλέψει τον πλανήτη εεεεερ έχει ευρύ φάσμα επιρροών που εκτείνεται πέρα από τα όρια της ιαπωνικής κουλτούρας, είναι γνωστό τοις πάσι. Νο suprise there. Με έκανες και ξανάρχισα τα Hellraiser όμως. Soooo good.... I missed them
Sep 18 2010 12:30
Photo

matassos → Skoty D. Prime

damn σχεδιαζα να κανω ολοιδια υπογραφη με τη δικια σου (με αλλα λογια βεβαια..) τεσπα θα το καθυστερισω και θα την κανω καποια αλλη φορα..
Sep 18 2010 11:42
Photo

Loke → Zoro

αδυνατον κυριε emissary, ο θανατος σας θα επελθει με συνοπτικες διαδικασιες!
Sep 18 2010 03:42
Photo

Tenshi → Johnyman

ΛΟΛ!! Ναι εγω ημουν και επαιζα volley στο ποσειδωνιο!! Εγω παντως δε πρεπει να σε ειδα/προσεξα.... λογικα! Δηλαδη και να σε ειδα δε σε ξερω εμφανισιακα! ^^
Sep 18 2010 03:15
Photo

Radagast → Maya-chan

Χωρίς ίχνος ειρωνίας, τα συγχαρητήριά μου που είχες την υπομονή και την περιέργεια κι έκατσες και είδες το έπος logh, και όχι μόνο αυτό αλλά διπλά bravo που το ευχαριστήθηκες κιόλας. :) Παρ' ότι σε αυτή τη σειρά όλοι όσοι την δούνε έχουν να λένε τα καλύτερα, τo κακό της, είναι πως συνήθως την dropparoun πολλοί νωρίς, είτε επειδή τους χαλάει το παλιό σχέδιο και το αδύναμο animation, είτε γιατί δεν έχουν την υπομονή για κάτι τόσο αργό με τόσο πολύ διάλογο... Άλλοι δεν την ξεκινάνε καν βλέποντας τον αριθμό των επεισοδίων και την χρονολογία της, αλλά όπως είδες και μόνη σου, άξιζε τον χρόνο της in gold. ^^ Anyway, I'm glad that younger audiences can also appreciate this timeless gem of a series, even in 2010. :) /respect και μακάρι να πάρουν κάποιοι παράδειγμα απ' το καλό σου γούστο. ^^ PS : Δεν περιμένω απάντηση, απλά ήθελα να βγάλω τα από πάνω από μέσα μου. :)
Sep 18 2010 01:52
Photo

Night Wizard SealAzathoth

What's that gift suppose to mean? :P
Sep 18 2010 01:43