Community Status Updates
iristella → red pyramid
[quote]Αν βρεί τον ήχο που μεγενθύνει πέη πρόκεται να κάνει μεγαλύτερη θραύση και από την Coca Cola.[/quote]
με πέθανες.
Sep 21 2010 16:18
Lord Leon → Anelis
μανγκα δεν διαβασα ποτέ σε αυτό αλλα έτσι κι αλλιώς ειναι απο αυτά που κατα τη γνωμη μου, η θα σε κερδισει απο την αρχη (1 ως 3 επεισοδια) ή καθολου. και συνηθως σε κερδιζει
Sep 21 2010 16:04
nancy_neko → Labrokratis
απλα μπορουσες να πεις οτι κραζεις τον τροπο που παρουσιαζεται το visual kei στην ελλαδα και την ευρωπη,και οτι αυτο θεωρεις αισχος :P για να μην ''αρπαχτω'' και εγω :P
αλλα εν μερη καλο ειναι γιατι τελικα καταληξαμε στα ιδια,μεσα απο την συζητηση.
τι να σου πω,αληθεια,δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα να ασχοληθω παραπανω...μ'αρεσει,ασχολουμαι οσο μπορω,αλλα απο κει και περα..αν ημουν ιαπωνια,θα εκανα κατι,αν και εκει δεν νομιζω καν να χρειαζοταν.
εκανα και ενα thread για το visual kei,και απο κει και περα,για μενα τελος..δεν θα ασχοληθω αλλο,αν οι αλλοι θελουν να ακουνε μονο dir en gray,gazzete,versallies,an cafe,δεν εχω προβλημα,ας βγαλουν τον λαιμο τους xD
Sep 21 2010 15:53
Hazuki → Six Winged Angel
Tieh kala ntaxei, exo dei kai kati apokaliptikes photo autounouna me moustaki kai me pianei anna goula
[url]http://www.youtube.com/watch?v=AtUXIUCgYJc[/url]
Tespa, tha ta poume kapoia stigmi, mpaine sta internets giati pixame stous vlammenous!
Sep 21 2010 15:48
Anelis → Lord Leon
Really? Θυμάμαι είχα πιάσει μια φορά το manga του και δεν μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Αν είναι αυτό που θυμάμαι δηλαδή μου είχε φανεί σαν πιο ..μ.. περίεργο blade of the immortal.
Sep 21 2010 15:33
Labrokratis → nancy_neko
Όχι, δεν είναι. Ωστόσο, αντικατοπτρίζει το τι περιμένουν να ακούσουν οι περισσότεροι που ασχολούνται με το -J- γενικότερα. Και εξαιτίας των Direngray (κυρίως) που είναι και καλά το must της εποχής μας, έχει ταυτιστεί το Visual Kei εδώ στην Ευρώπη με αυτήν την σκληρή και αποκρουστική εκδοχή.
Πρέπει να αντιληφθείς (αν και νομίζω ότι το έχεις κάνει ήδη) ότι αυτό που έχει περάσει στην συνείδηση όσων ασχολούνται με το "j" εδώ (Ευρώπη / Ελλάδα), απέχει ως προς το τι εστί πραγματικά "Visual Kei" στην Ιαπωνία. Εδώ, "Visual Kei" είναι οι Ιαπωνικές βοθρίλες / γκαρίλες / ακρότητες / emo / bisexualιες κλπ σε μουσική και εμφάνιση. Ε, αυτό εγώ το κράζω. Και επειδή αυτό έχει συγκεκριμένο ήχο πλέον και συγκροτήματα, για αυτό και έχει σήμερα καταλήξει να λέγετε "είδος" μουσικής και όχι "σκηνή" όπως πρώτα. Ναι, αυτό δεν είναι αποδεκτό από τους Ιάπωνες, ούτε από όσους ξέρουν. Όμως αυτό έχει επικρατήσει εδώ στον δυτικό κόσμο. Και δεν είναι πλέον καινούργιο, επομένως καλώς ή κακώς, έχει μείνει. Ε, αυτό είναι που κράζω και καλώ "αίσχος".
Και όπως τελικά προέκυψε από την συζήτησή μας, οι απόψεις μας δεν διαφέρουν. Απλά ξεκινούν από άλλη βάση.
Επίσης διαβάζω ότι και εσένα σε ενοχλούν κάποια από τα ίδια πράγματα που ενοχλούν και εμένα σχετικά με τα events. Και μπορώ πλέον να σου πω, ότι τα ίδια συγκεκριμένα ενοχλούν εδώ και καιρό και πολλούς άλλους, αλλά δεν μιλάει κανείς! Ε, ξεκίνησα πρώτος εγώ. Το κακό είναι ότι φαντάζω "κάπως", όπως όλοι όσοι αντιδρούν πρώτοι σε κάτι.
Είναι ατυχώς το αντίτιμο που πρέπει να πληρώσω. Αλλά τουλάχιστον, όπως βλέπεις, κάτι καλό θα προκύψει.
Αν θέλεις την γνώμη μου, εσείς οι πραγματικοί φίλοι του πραγματικού Visual Kei, πρέπει να μαζευτείτε και να φτιάξετε ένα πυρήνα και να αρχίσετε να διοργανώνεται τις δικές σας δραστηριότητες, σε μια προσπάθεια να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί απέναντί σας. Τουλάχιστον έτσι, θα μπορέσετε να αποκτήσετε υπόσταση. Τώρα, όπως έχουν τα πράγματα, έχετε χαθεί στην πληθώρα των "άλλων" Visual Kei.
Sep 21 2010 15:31
Lord Leon → Anelis
Αφού ψάχνεις κάτι νέο να δεις προτείνω ανεπιφύλακτα Basilisk. ΔΕΝ είναι mecha ουτε χαρωπο ουτε χιουμοριστικό, αλλα για οσο διαρκεσουν τα λίγα επεισοδια του, υποψιαζομαι οτι δεν θα θες να δεις τιποτα άλλο. (ισως οτι καλυτερο εχω δει απο πλευρας ατμοσφαιρας και ψυχογραφηματος, και εχει παρα πολλους φανατικους αν σκεφτεις το ποσο λιγο κρατησε)
Sep 21 2010 15:28
Six Winged Angel → Hazuki
hahahahh Έλα ρε Hazuki-sensei θεέ :P Εδώ εδώ, έχω γυρίσει εδώ και λίγο καιρό από 3μηνες διακοπές στο χωριό με τα πουλάκια και τα αμπέλια και κάνω εντατική 'θεραπεία' :hahaha:
Τι λέει? Yar, μιας και ο Quajafrie πατάει μία φορά κάθε του αγίου Spiderman μου πρότεινε να αναλάβω τα ηνία ;p so far so good lol
Sep 21 2010 15:26
Tenshi → Strange Loop
I will request for you perma ban then!! :P
Καλά ωρε, δε ντρέπεσαι, κοτζαμ παλικαρος να μην εχει δει south park!! ??
Είναι θεική!!! :D
Sep 21 2010 15:22
Strange Loop → Tenshi
Καλα λόγια ακουω και πρεπει να την αρχισω καποτε.
Fyi δεν εχω δει ποτε μου ολοκληρο επεισοδιο southpark. αποσπασματικα στο youtube
Sep 21 2010 15:20
Strange Loop → Nozomu
well, κανεις ενα register εδω thebox.bz (british tracker) και κατεβαζεις τα απαντα απο βρετανικες σειρες. Απλα να εχεις υποψην οι σεζον εκει λεγονται series οποτε αν ειναι να κατεβαζεις το doctor who θα κανεις search "doctor who series 1 (2005)" για την πρωτη σεζον, series 2 (2006) για την 2η kok.
otherwise μην μπλεκεις με search και λοιπα, πας σε αυτο... (βεβαια μην περιμενεις τις ταχυτητες απο το αλλο)
[url]http://www.kickasstorrents.com/doctor-who-seasons-1-4-complete-wingtail-t1005050.html[/url]
Sep 21 2010 15:12
nikki2010 → Lucy Heartfilia
γεια!τι κανεις?πως παει το σχολειο?εδω ολα καλα προς το παρων...κανουμε 5ωρα γι'αυτο!!:P
Sep 21 2010 15:02
Hazuki → Six Winged Angel
Pou sai vre apokaidi tis kolaseos :P Egines kai admin sto ff forum :P
Sep 21 2010 14:49
Nicktheartist → Libertad
Μακαρι δεν λες τιποτα.Η σχολη σου πρεπει να εχει πολυ ενδιαφερον,μαθηματα εχεται αρχισει?
Sep 21 2010 14:45


This status update has reached the maximum number of replies allowed
