Community Status Updates
Napster → Vagelio
Σου αρεσε το song του The Last Remnant ε? Εγω να δεις ποσες φορες το ακουγα αυτο το song. :P Βλεπεις, αυτο το song το εχουν βαλει μονο σε ενα boss το οποιο ειναι απο τα δυσκολοτερα στο game, και συνεχεια εχανα αλλα δεν θυμωνα επειδη ειχε αυτο το απιστευτο song. :D
Sep 27 2010 13:47
didimakia → Lucy Heartfilia
Ποσο kawaiiiiiiiiiii παιζει να ειναι το avatar σου? Lucyyy <3 :D
BTW παιζεις wow ?
Sep 27 2010 12:54
Kai → spartankid
Χαίρομαι που γενικά σου άρεσε η σειρά, εγω περιμένω και τα βλέπω ένα-ένα και προσπαθώ να μην πάρω spoilers αλλά με τα λόγια που ακούω έχω σκάσει. Ο the_soulforged παιδεύεται αρκετά με τη μετάφραση κοιτάζοντας όλες της version που έχει (έχει κόλλημα με τη σειρά, δε το συζητάμε) οπότε το αποτέλεσμα βγαίνει αρκετά καλό. Και χαίρομαι που γενικά σ' αρέσει ως σύνολο. Το προσπαθούμε για κάθε Σάββατο, ως τώρα όλα πάνε καλά. :)
Αν εννοείς τον "Λοφο της Κόλασης" στο 2ο επεισόδιο έγινε επίτηδες για να φανεί και το original μιας και στο πρώτο τα είχαμε καλύψει και τα δύο. Αν πάλι υπάρχει κι άλλο τότε έλεος και οι δυο μας μετά από τόσες φορές που το κοιτάξαμε. Αν και μετά κι εμένα δε μου κόλλησε γιατί το orginal εμφανιζόταν πολύ αργά και ίσα που το έπαιρνε το μάτι σου. Αν ξανατύχει κάτι τέτοιο σίγουρα δε θα το κάνω, αν γίνει θα είναι από λάθος.
Sep 27 2010 12:34
Lucy Heartfilia → nikki2010
Heya!!!!!!! μια χαρά ευχαριστώ εσύ;;; (λέμε τώρα μια χαρα γιατί με το διαβασμα δεεεεεεε)
Sep 27 2010 11:51
spartankid → Kai
late late reply ναι αμέ το είδα και το δεύτερο μόνο που αυτή την φορά δεν κρατήθηκα και το ολοκλήρωσα ^_^΄ πάντως η δουλειά που κάνετε πάνω του είναι απλά αψεγάδιαστη και τα ts ομορφαίνουν πάρα πολύ το release. Το μόνο που βρήκα είναι ένα ts που έφευγε κάτι δέκατα νωρίτερα αλλά αυτό δεν είναι απολύτως τίποτα.Περιμένω πως και πως το Σαββάτο για το τρίτο :)
Sep 27 2010 11:26
unagi → Giorgosdbz
Δες το pm που σου έστειλα. Η αλήθεια είναι ότι ένα θρεντ για τις εταίρες και τις γκέισες θα ήταν άκρως ενδιαφέρον.
Sep 27 2010 09:52
alxdjo
→
MisaYoshiko
Μιλαμε αν ειναι.Αλλωστε δεν τα βιαζω.Καλυστα μπορεις να μου τα δωσεις και στο event σας στο Μετροπολις.
Sep 27 2010 09:41
MisaYoshiko
→
alxdjo
χεχε ναι γυρισα περασα τελεια!! αυριο δουλευω 9-2 κατα τ αλλα ειμαι ελευθερη, μεσημερι μετα τη δουλεια η βραδακι δεν εχω προβλημα
Sep 27 2010 09:30
unagi → Anelis
You are welcome!
Really? Είχα την εντύπωση ότι ήταν δούλες.
Βασικά σήμερα που το έψαξα διάβασα ότι όντως είχαν μόρφωση >_<
[SPOILER][IMG]http://s3.hubimg.com/u/2052310_f520.jpg[/IMG]
[IMG]http://kuliner.ilmci.com/wp-content/uploads/2010/05/thai-tea-cookies.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 27 2010 08:50
Anelis → unagi
χοχοχοχοχο nice vms
Thanx για το request, άντε τα μπισκοτάκια και το τσαγάκι μας έμειναν!
and sorry to bust your bubble αλλά οι εταίρες ήταν οι πιο μορφωμένες γυναίκες της εποχής :P
Sep 27 2010 08:12
alxdjo
→
MisaYoshiko
Επ καλως την να.Γυρισες απο το ταξιδι σου?Περασες καλα?Αμα θες αυριο ειμαι free να βρεθουμε .Σημερα δυστιχως το βραδυ δινω μαθημα
Sep 27 2010 07:49
Giorgosdbz → unagi
Για τις γκεισες ΄η οιραν ειναι γνωστο το θεμα τουλαχιστον σημερα
και εγω σου ξανα λεω η ελλαδα του σημερα δεν εχει κοινα με καμμια αλλη χωρα...η ελλαδα και η ιαπωνια ειναι νησιωτικα κρατη...η ρωσια που ανεφερεις...οχι
υπαρχουν φυσικα πηγες για οτι γραφω...
Sep 27 2010 06:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed