Community Status Updates
Zoro → 6Greed9
Ναι το είδα, πολύ epic, μέχρι και την μουσική.
Πω με αυτή την σειρά θες να πορωθείς και όλο και κάποιος θα στο χαλάσει, μια ο Miura, μια τα studios... may the force be with us!
Sep 28 2010 21:59
6Greed9 → Kenny
ελπιζω να ειναι ωραια τα spin-offs του Devilman...
ωραια,ευχαριστω για τις προτασεις σου,θα πιασω κατι,λογικα απο Nagai πρωτα,και θα σου πω εντυπωσεις.
:)
Sep 28 2010 21:59
DarkElf → veg3ta
Δεν το κάνω επίτηδες.....:unlucky::unlucky::unlucky: Εκείνη τη μέρα δίνω το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής.Αν είμαι πτώμα τι νόημα έχει να έρθω?Να με πάρει ο ύπνος,ν'αρχίσω να ροχαλίζω-δεν το συνιθίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις-και να σας χαλάσω και την προβολή?:hihi2:Σοβαρά,αν δεν είμαι πολύ κουρασμένη θα έρθω.
Δίπλα στις σκάλες (όπως μπαίνεις δεξιά) υπάρχει ένας μεγάλος πίνακας (έχει κάτι αφίσες,φωτογραφίες..).Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα να μπει αφίσα για την προβολή.
Sep 28 2010 21:58
6Greed9 → Zoro
τι να σου πω...
το βιντεο το ειδες?οι εικονες ειναι απο εκει και φαινεται καινουργιο...
τι στο καλο παντως,υπαρχει ανακοινωση στο vol.35 για anime,αλλαξε η σελιδα του manga,εκαναν λογαριασμο στο twitter!Δεν μπορει να μας τρολλαρουν ετσι!
i want to believe!
:P
Sep 28 2010 21:53
Zoro → Jorg
Aχά, και δεδομένου ότι το anime του D.Gray μου άρεσε πιστεύω θα ρίξω κι εδώ καμιά ματιά κάποτε.
Έτσι, προχώρα τα σαν προλάβεις και αναμένω νέα (πας και Arabasta που είναι απ' τα fave arcs μου λόγω φαντασίας που έχει, αλλά, δεν θυμάμαι αν σου έχω ξαναπει, είναι αρκετά hit or miss κατάσταση).
Εγώ ένα από τα ίδια, με την έννοια ότι εδώ και κάνα μήνα έχω πιάσει GTO που κανονικά πάνω από βδομάδα δεν θέλει, αλλά λόγω εξεταστικής δεν πρόλαβα να το τελειώσω, ευκαιρία να το κάνω τώρα δλδ!
Sep 28 2010 21:52
Zoro → 6Greed9
Πω, τι ξενέρα ήταν αυτή με το 3D... αλλά το έσωσες κάπως με εκείνη την uber pic, αν και μου φαίνεται παλιά είναι, από παλιές φήμες που υπήρχαν ότι θα βγει reboot της σειράς.
Δεν το βάζουμε κάτω όμως, όπως κι ο Guts "στον αγώνα"!:dwarf:
Sep 28 2010 21:44
veg3ta → DarkElf
Παλι δε θα ερθεις στην προβολη? Επιτηδες το κανεις μου φαινεται!! Anyway, καποτε μου ειχες πει για ενα σημειο στη σχολη σου που αξιζει να κολλησω αφισα. Που ειναι αυτο ειπαμε??
Sep 28 2010 21:40
Zoro → Yuki-chan
Πλησιάζει η στιγμή, άντε βγήκαν και οι πρώτες pics. :P Πάντως ναι, να δεις που Naruto και Bleach θα τελειώσουν μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια το πολύ και για ένα μεγάλο διάστημα θα υπάρχει μόνο OP και κάποια νέα shonen (στα οποία το FT), μόνο που θα είναι πολύ "νέα" για να συγκρίνονται μαζί του. XD
Ε, δεν την βλέπω να επιβιώνει την Alma πια, ειδικά δεδομένου ότι θέλει και η ίδια να πεθάνει (και να πάρει και τον Kanda μαζί της)... είναι ψιλοsad story, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το κλίμα της σειράς. Άντε σε μερικές μέρες βγαίνει κι εκεί νέο chapter, όπως και σε Naruto. ^^
ΛοΛ φασολάκι btw!
Sep 28 2010 21:35
Kenny → 6Greed9
Ναι, όλα από τον ίδιο.
Για παρόμοιο καλλιτέχνη, πιθανόν θα σου αρέχει ο Kazuo Umezu. Αυτός βέβαια εστιάζει περισσότερο στο horror genre. Δοκίμασε Drifting Classroom και Left Hand of God, Right Hand of the Devil.
Και φυσικά διάβασε Tezuka, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Kirihito Sanka, MW, Adolf, Apollo's Song... όλα τους διαμάντια.
Sep 28 2010 21:32
Zem@c → D.Dragon
re dn diavasa spoilers....to mono p thelw na se rwtisw einai poses selides peripou einai?..dld p.x. klasika 15-20?..i kamia 40aria?
Sep 28 2010 21:15
6Greed9 → Kenny
χμ,τα spin-offs απο τον ιδιο ειναι?
το οτι δεν εχουν μεταφραστει πληρως ειναι οντως κακο...
παντως θα τον ψαξω γενικα.
αν εχεις καποιον αλλο στο μυαλο σου με παρομοια εργα,η καποιο εργο γενικα,κυριως παλαιοτερων χρονων,πες μου,η μαλλον οχι απαραιτητα στο ιδιο μοτιβο,αλλα κατι παλιο και καλο τελος παντων.
:)
Sep 28 2010 21:02
Kenny → 6Greed9
Καλά, ο Nagai είναι μορφή. Από horror μέχρι ecchi έκανε ο αθεόφοβος, αρκετές φορές μάλιστα τα ανακάτευε όλα σε ένα τεράστιο genre clusterfuck. :hahaha:
Το Devilman όντως τα σπάει, και όντως ήταν πολύ μπροστά για τα δεδομένα της εποχής του. Το κακό είναι ότι έχει κι ένα σωρό spin-offs (Amon, Devilman Lady, Devilman Mokushiroku - Strange Days, Neo Devilman, Shin Devilman, Violence Jack), από τα οποία δεν έχουν μεταφραστεί και πολλά πράγματα.
Θα σου προτείνω να δοκιμάσεις και το Mao Dante του ίδιου. Προηγήθηκε του Devilman κατά 1 χρόνο, και κινείται σε παρόμοια πλαίσια. Για κάτι πιο ανάλαφρο δια χειρός Nagai, το Cutey Honey είναι must.
Τέλος, λέγεται ότι τα manga των Getter Robo και Mazin Kaiser ήταν πιο mature από τα αντίστοιχα anime, οπότε ίσως θελήσεις να τα δοκιμάσεις κι αυτά. Δυστυχώς ούτε αυτά έχουν μεταφραστεί πλήρως, και είναι κρίμα.
Sep 28 2010 20:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed