Community Status Updates
Lord Leon → Kenobi-sensei
Marvel και DC είναι άπειρα. πρέπει να εχει ατελειωτο ελευθερο χρονο. Μουρ και μιλλερ εχουν συγκεκριμενες δουλειες. ξεκινα απο εκει που ξεκινησαμε ολοι (The Watchmen, Sin city) Και σιγα σιγά θα τα βρισκεις μονος σου και τα υπόλοιπα.
Στη δικιά μου γενια περα απο κλασικα αστεριξ, μικυ μαους ποπαϋ και τέτοια, όλοι ξεκινησαμε με marvel kai dc (spiderman souperman) με τις αθλιες τοτε εκδοσεις "καμπανας". Σε αυτά είχαμε προσβαση, αυτά μαθαμε, αυτά μας άνοιξαν δρομο για τα υπολοιπα και ειναι μια ρομαντικη αναμνηση. Αν θες τη γνωμη μου παντως δεν ειναι καλυτερα απο τα άλλα που είπαμε, (σε σχεδιο αξιζουν καποια συλλεκτικα του μπατμαν και οτι έχει κανει ο θεος madureira στους x-men). Καλή Αναγνωση!
Υ.Γ. το 300 του Μιλλερ ειναι ωραια δουλεια (ασχετα απο την ταινια) και εχει πλακα που το χρωμα νομιζω το εχει βαλει... η γυναικα του! :)
Sep 29 2010 09:50
Serestrum → Anelis
ηταν... αλλα επρεπε να χτυπησει 4 φορες ο βλαμμενος? 3 δεν του εφταναν?
ουστ.
Sep 29 2010 09:40
Anelis → Serestrum
Yeps i agree.
Μετά από το τελευταίο special σου μένει ένα τεράστιο κενό που η νέα σεζόν δεν καλύπτει...Τ-Τ
Δεν ήταν επικός ο παππούλης;;
Sep 29 2010 09:27
Serestrum → Anelis
uguuuuuuuuuuuuuu~
ηταν το ατιμο, ηταν... ειδα και το 1ο της 5ης. δεν ηταν καθολου κακο, αλλα δεν ειχε το feeling των αλλων...
Sep 29 2010 09:23
Kenobi-sensei → Lord Leon
σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Βtw έχει βγει και παιχνίδι spawn πριν κάποια χρόνια αν δε νκάνω λάθος και ήθελα να το νοικιάσω αλλά δεν μου το δίνανε λόγω ηλικίας:@.θέλω πάντως να διαβάσω και τα κόμιξ της dc και της marvel όπως και allan moore(έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το from hell) και frank miller(oi ταινίες στα graphin novel του ήταν πάρα πολύ ωραίες γιατι όχι και τα ίδα).το μόνο θέμα είναι οτί πλήν των 2(miller,moore) αυτών τα άλλα είναι δύσκολο να τα βρεις συγκεντρωμένα ή από της άρχη .άρα με βλέπω να πηγαίνω στη λύση του download
Sep 29 2010 07:31
Lord Leon → Kenobi-sensei
Χαιρετε! Προσωπικά χρησιμοποιησα κλασικά torrent sites όπως Piratebay kai Isohunt. Αυτή τη στιγμή είναι κάπου στο 180 οπότε θα το βρεις λογικά ως Spawn the series 0-50, Spawn the series 51-100,Spawn the series101-150, Spawn the series 151-up to date. Παράλληλα κάθε ένας από τους τέσσερεις φακέλους θα έχει και τα spεcials spin offs etc. Δεν είναι απαραίτητα και τόσο στην ιστορία, αλλά εχουν κάποια καλές ιστορίες και βέβαια μερικά θεικο σχεδιο. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου (όπως θα έλεγαν και στο τελεμάρκετινγκ) πρόκειται να διαβάσεις το κόμικ που διαμόρφωσε και έκανε γνωστή την image comics, και την έφερε τόσο ψηλά που αναγκασε τους κολοσσούς marvel kai DC να αλλάξουν το στυλ σχεδίου τους και να τη μιμηθουν ως και τα σήμερα. Δε θα ήταν υπερβολή. να πω οτι άλλαξε την ιστορία στα δυτικά κομιξ τα 90'ς :)
Sep 29 2010 05:46
Anelis → Giorgosdbz
Επειδή σε είδα να ρωτάς σε κάποιο θρεντ, βιντεάκια από youtube βάζουμε γράφοντας [YOUTUBE ] εδώ βάζεις το λίνκ από το βιντεάκι [/YOUTUBE ] (χωρίς το κενό μεταξύ της λέξης youtube και της παρένθεσης )
Sep 29 2010 04:51
Kenobi-sensei → Lord Leon
ξέρεις κανα site ποτ μπορώ να διαβάσω το spawn ή που μπορώ να το βρώ thnx
Sep 29 2010 01:42
didimakia → zoro77
Ισχυει :P
Αυτο ηταν για οταν θα βγει στην Ιαπωνια και οχι στο ιντερνετ :)
Sep 29 2010 01:04
Kenny → Hanzo
Σωστός για τον Akagi στο manly thread. Damn, δεν το σκέφτηκα, με πρόλαβες. :P
Sep 28 2010 23:46
6Greed9 → Zoro
πφ ασε ναι.
αλλα αυτη τη φορα εχουμε ελπιδες νομιζω...
may the force be with us,indeed!
:P
Sep 28 2010 22:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed