Community Status Updates
aboumonkey → RiDeLub
[QUOTE]DVI/HDMI audio in [/QUOTE]
Εννοείς την θύρα της τηλεόρασης, σωστά;
Oct 18 2010 06:54
Zoro → Regina
Ναι το profile είναι ολόκληρη ιστορία κάθε φορά να το φτιάξεις και να ταιριάξεις τα χρώματα, ξέρω κι εγώ που το έχω αλλάξει 7-8 φορές, που να βάλεις και background εικόνα, φέρνει το task σε εντελώς άλλο επίπεδο να βρεις μια κατάλληλη. :hot: Για χείρα βοήθειας, όταν έρθει αυτή η ευχάριστη στιγμή που θα αποφασίσεις να αλλάξεις πάλι, μπορείς να ρωτήσεις και τον γράφων για τυχόν απορίες. ;)
Στο avatar πρόκειται για random kaizoku chick ή από κάποια σειρά (όχι τίποτ' άλλο, δεν θα χαλούσε άλλο πειρατικό anime πέρα από το γνωστό);
PS: Ωραίο και το "νέο" name. =D
Oct 18 2010 02:30
Nozomu → didimakia
[Ταξιαρχος Θεοχαρης] Προς τι το γελακι σκουλικι? Θα σε πατησω κατω ρε! [/Ταξιαρχος Θεοχαρης] :P
Oct 18 2010 02:08
Tenshi → °•πίΟu-πίΟu•°™
Βασικά δε μπορείς να ποστάρεις πλέον στο συγκεκριμένο thead που γίνεται το παιχνίδι παρά μόνο στο thread για τη γενική συζήτηση. Ναι είναι όπως το κανονικό παιχνίδι. Don't mess, don't ask , don't learn! xD
Oct 18 2010 01:59
RiDeLub → aboumonkey
[QUOTE]Tην έχει και η δικιά μου tv αυτή την υποδοχή. Παίζει να μπορώ να έχω ήχο από την tv; Oι υποδοχές ήχου του pc μου είναι side, rear, ctr rass, mic, line out, line in[/QUOTE]Αν βάλεις την έξοδο που παίρνουν τα ηχεία (line out) στο DVI/HDMI audio in θα παίζει κομπλέ.
Προσέχεις φυσικά να το βάλεις στην αντίστοιχη DVI/HDMI θύρα ( το λέω γιατί η δική μου έχει 2 εισόδους ήχου που αντιστοιχούν σε 3 εισόδους DVI/HDMI)
Oct 18 2010 01:55
zoro77 → Phantom Duck
έχω ένα παράπονο. Στο arcade mode όταν παίζω ένα παιχνίδι πολύ ώρα (περίπου 10-20 λεπτά) και το τελειώνω μετα μου γράφει ένα μήνυμα ''you are not logged in'' με συνέπεια όταν ξανακάνω log in να μη σώζονται τα ρεκόρ μου. π.χ pac-man έχω 71000κάτι αντί για 93000κάτι και λίγο πιο πριν στο mahjong δεν μου σώθηκε ένα πολύ βελτιωμένο ρεκόρ(1020) από αυτό που μου έχει σωθεί(280)
Oct 18 2010 01:16
Kenny → Anelis
[QUOTE=Anelis;438207]Pascal's wager ftw! :P[/QUOTE]Βασικά η ζυγός του Pascal είναι λίγο fail επιχείρημα, γιατί ενώ σου λέει ότι σε συμφέρει να πιστεύεις, εντούτις αποφεύγει να εξετάσει το ενδεχόμενο του να υπάρχει μεν θεός αλλά να μην είναι αυτός στον οποίον πιστεύεις... in which case και πάλι πας στην κόλαση.
Agnostics vs Pascal: 1-0 :kakaka:
Oct 18 2010 00:34
Night Wizard Seal
→
Azathoth
Your grandfather ruled! Πολυταξιδεμένος φαίνεται ότι ήταν. Τόσα αντικείμενα.
And i want to see those paintings... :P
Oct 18 2010 00:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed