Community Status Updates
zoro77 → Pirate King
δυστυχώς φίλε pirate king η απερισκεψία του oda σε έφαγε ως προς το avatar. Η ουλή είναι στο άλλο μάτι.
Oct 18 2010 16:12
Yuki-chan → Zoro
Δεν νομιζω να παιθανει ο Κανδας... :) Και νομιζω οτι οταν αγκαλιασε την Αλμα καταλαβε πια ειναι .. ^^ γι' αυτο μαλλον θα πανε σε εκεινο το καστρο που ειχαν παει για πρωτη mission μαζι... εκει μαλλων θα αποκαλιφθουν πολλα...ελπιζω...
Το 600 το ΟΡ ηταν πολυ ωραιο... ^^ αστειο στα σημεια με Chopper και Luffy....πολυ μου την εχουν σπασει οι Fake "Straw hats".... Πολλες εκπλιξεις στο Fairy Tail με Gildarzg και τους little Natsu... ^^
Oct 18 2010 15:26
RiDeLub → aboumonkey
Έτσι είναι αλλά είναι θέμα και της κάρτας γραφικών (νομίζω).
Εγώ χρησιμοποιώ μεν HDMI καλώδιο και η έξοδός του laptop είναι HDMI αλλά η κάρτα γραφικών του laptop μου δεν υποστηρίζει hw audio deconding για να δίνει έξοδο ήχου στο καλώδιο. Εκεί κολλάει το νομίζω γιατί δεν ξέρω αν μπορείς να δώσεις ήχο στο HDMI μέσω drivers της κάρτας.
Αυτή την στιγμή μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι οι σειρές 4xxx και έπειτα της ATI βγάζουν ήχο στο HDMI. Έχω τη εντύπωση ότι αυτό ισχύει από την σειρά 2xxx ακόμα, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Για nvidia κοίτα στις τελευταίες σειρές τις γιατί νομίζω μέχρι πέρσι-πρόπερσι δεν είχε.
Εγώ στην tv βάζω μεν HDMI καλώδιο αλλά είναι μόνο εικόνα και τον ήχο τον παίρνω από audio (για αυτό και η θύρα εκείνη στην tv μου γράφει DVI in).
Ελπίζω να βοηθάω γενικά και να μην σε μπερδεύω περισσότερο :P
Oct 18 2010 14:42
xkristinx → Eleni~WaIKinG oN AiR~
γεια σ! μια χαρα!, εσυ τι κανεις??
αρχισατε μαθηματα ε? και εμεις :if:
ετσι και ετσι πηγε η εξεταστικη :sigh2:
( που μυαλο να συγκεντρωθω με τοσο ωραια αλλα πραγματα!!!!!:P)
εσυ, πως τα πηγες με την εξεταστικη?
αχ ειναι οσο ωραιο ειναι και το hello baby!!!! εχουν πολυ γελιο!!!
thanks για τις ταινιες 8α κατσω να τις δω!!!
αστα , οταν ειδα το mv την ιδια αντιδραση ειχα, και χειροτερα!!!:yahoo:
ειναι ακομα πιο τελειοι live!!!!!!!!!!!!:awww:
απο μουσικη τι αλλο ακους???
Oct 18 2010 14:34
aboumonkey → RiDeLub
Tί καλώδιο χρησιμοποιείς; Γιατί ο pc-ας της γειτονιάς είπε ότι το HDMI είναι εικόνα και ήχος, οπότε το καλώδιο HDMI μεταφέρει και τα δύο στην περίπτωση HDMI σε HDMI. Όταν είναι DVI σε HDMI μεταφέρει μόνο εικόνα, λέει.
Oct 18 2010 14:19
RiDeLub → aboumonkey
Ναι. Εμένα η tv έχει μια θύρα "DVI audio in" ακριβώς δίπλα σε μια θύρα HDMI, οπότε τις βάζω μαζί.
Oct 18 2010 13:32
Regina → Zoro
Οκ,next time I'll take you into consideration.I Promise!:thumbup:
[SPOILER] And that's a threat Mr :kakaka: [/SPOILER]
Εγώ προειδοποίησα το κρίμα στο λαιμό σου :Ρ
Όσο για το άβαταρ, τελείως random η πειρατίνα μου (η τουλάχιστον έτσι νομίζω :huh:) αλλά και τελείως adorable, δε βρίσκεις? Σνιφ, κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα όταν την πρωτοείδα, πφφφ i can't help it after all, οι πειρατές και οι καουμπόηδες είναι οι αδυναμίες μου :(
P.S Thanks! ;)
Oct 18 2010 11:25
Anelis → Kenny
Μα δεν το είπα σαν επιχείρημα...ειρωνικά το είπα....oh those missing tags from anime.gr...
Oct 18 2010 09:57
LNEnja → Ανορθογραφοι-στιχοι
[FONT=Franklin Gothic Medium]Found ya~ :congrats:
Ό,τι θες ρώτα. :3[/FONT]
Oct 18 2010 09:11
Azathoth
→
Night Wizard Seal
ty ty :D den boreis na deis ola ta paintings giati exei kanei apira, ala i guess otan ksanavrethoune sta xeria mou boro na sou stilo kamia pic apo tous 2 kaliterous mou pinakes :O
Oct 18 2010 07:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed