Community Status Updates
didimakia → Six Winged Angel
Xεχε και εμενα απ τις αγαπημενες μου...
Παντως τωρα με την καλη αναλυση φενετε 100φορες καλυτερο :D
Oct 22 2010 14:45
Six Winged Angel → didimakia
Είδες είμαι γρηγορος εγώ :P
Βασικά νομίζω έκανα κάποια βλακεία με το link, και σου έδωσα τη χάλια version, lol
[LEFT]this should do:
[/LEFT]
[U][url]http://www.youtube.com/watch?v=BRkVFMQOoPI[/url][/U]
yah, το Shimon awakening είναι αγαπημένη μου φάση της σειράς
Oct 22 2010 14:29
didimakia → Six Winged Angel
Nωρις μ'απαντησες ρε :P
Οσο γι αυτο το amv εχει το εκπληκτικο αυτο soundtrack (Simon awaking! xD) αλλα χανει πολυ στην ποιοτητα.. και τεχνικα ειναι πολυ κατωτερο αλλα παλι βγαζει μια ωραια αισθηση :)
Oct 22 2010 14:12
MisaYoshiko → red pyramid
ναι καταλαβα μετα τι εννουσες. δεν ανεβαζψ τιποτα γιατι δεν κανω τιποτα. ασε πικρα. 12ωρα δουλευω.....
Oct 22 2010 14:12
Jorg → Kamen Tantei Zura
Το ξέρω, αλλά να μην κάνω και᾽ γω λίγο το spamming μου? :P
Oct 22 2010 14:07
Maya-chan → MikamiTeru
[QUOTE]Maya-chan απο τη στιγμη που ο τιτλος ειναι σωστα γραμμενος και δεν παραθετει αποψη του συγγραφεα τοτε δεν υπαρχει λογος να γινει flame war.[/QUOTE]
Το ξέρω ότι δεν φαίνεται άποψη του συγγραφέα, αλλά σε ευαίσθητα θέματα όπως η έκτρωση είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν οι συζητήσεις και το έχω δει να γίνεται πολλές φορές στο forum.
Oct 22 2010 13:38
Kamui → Night Wizard Seal
But who are you?
More than just a medicine seller i suppose
Oct 22 2010 13:35
red pyramid → MisaYoshiko
Οκ, σε πιάνω ;) Ναι, όντως έτσι είναι αλλά πιστεύω το εξήγησα λίγο καλύτερο στο επόμενο ποστ. Και μιάς και ανέφερες σχέδιο, ανέβασε τίποτα καινούργιο στο τόπικ σου, έχουμε καιρό να δούμε κάτι.
Oct 22 2010 13:27
ma_foteini → iristella
hi iri!! καλά, πήζω λίγο με τη δουλειά (αν και τώρα έχω αρκετό λάσκο) και καίγομαι στο pc!απλά και καθημερινά πράγματα δλδ... how are you??
~~~maria+holic~~~oh!~~~~
Oct 22 2010 12:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed