Community Status Updates
Regina → Zoro
Μου βάζεις δύσκολα, να το ξέρεις. Από άντρες ποιους να πρωτοδιαλέξω. Ενας κι ένας είναι εκεί μέσα, ο καθένας μοναδικός στο είδος του. Με μεγάλη δυσκολία θα πω τον αγαπημένο μας marimo ( εδώ είναι η στιγμή που ο Lexus χοροπηδάει στον αέρα σαν το αγριοκάτσικο από την μεγάλη του χαρά :Ρ) παρείτσα με τον λατρεμένο Ero cook. Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσά τους, πραγματικά, πυροβόλα με καλύτερα, μου ναι πιο εύκολο :Ρ Και οι δύο γκαφατζίδες και αξιαγάπητοι. Πεθαίνω όταν ο ζόρο χάνεται, κάτι μου λέει πως ο Όντα το χει ψιλιαστεί ότι ή όλη φάση αρέσει, γι αυτό και βάζει όλη του την τέχνη στην προσπάθεια να τον κάνει να φανεί όσο το δυνατόν πιο βλάκας και ατσούμπαλος :Ρ Γενικώς όλο το στυλάκι του αγριάνθρωπου με κάνει να κλαίω από τα γέλια, είναι μορφή, παλικάρι απ τα λίγα :Ρ Από την άλλη ο sanji δίνει μια νότα συνεχούς και αέναης χαράς 'ετσι όπως στριφογυρίζει στα αμπέλια με καρδούλες.Γίνεται να μην τον λατρέψεις? Όμως το αποκορύφωμα είναι όταν τους βάζεις να τσακώνονται, μα το θεό δεν υπάρχει καλύτερο δίδυμο, δε βρίσκεις? :nbleed:
Από τις κυράδες του πληρώματος, που είναι και πολλές τρομάρα τους, (yaaay fangirl mode on :P) προτιμώ την Ρόμπιν (εδώ είναι που ο Lexus τρέχει και κάνει τατουάζ το νικ μου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης :Ρ) κι αυτό γιατί με την Nami δεν έχω πολύ καλές σχέσεις. Νταξ, είναι όλα τα λεφτά (κυριολεκτικά :Ρ) όταν τσακώνεται με τα παλικάρια μας-τα απέθαντα αστροπελέκια-τους σπινθήρες γνώσης και εξυπνάδας αλλά μου την σπάει η έλειψη loyality και θάρρους που την δέρνει. Στο τελευταίο αρκ βέβαια με εντυπωσίασε, εκτός το ότι έδειρε για τα καλά την Καλίφα οικειοθελώς περικαλώ, την ένιωσα πιο ενεργό nakama, να το αισθάνεται ρε παιδάκι μου περισσότερο. Η Ρόμπιν από την άλλη, ίσως το πιο kakoiiii (cool) μέλος του crew, με απίστευτο παρελθόν και εκθαμβωτική ομορφιά. :wooi2: Μου αρέσει και το πως ντύνεται. (Δεν κατάλαβα, τι θα πει η ενδυμασία δεν αποτελεί κριτήριο συμπάθειας μωρή? :Ρ)
Nov 05 2010 21:26
Anelis → zoro77
Δεν καταλαβαίνω προς τι το vm, το πήρες προσωπικά;
Όταν βάζεις να σου βαθμολογήσουν κάτι πρέπει να σκεύτεσαι ότι υπάρχει κ κόσμος με διαφορετικά γούστα από τα δικά σου. Και ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Μήπως δεν έχεις κατανοήσει το χαβαλετζίδικο feeling του όλου θρεντ;
Εάν τη χαμηλή βαθμολογία μου την πήρες σαν κακία από μέρους μου ή κάτι ανάλογο στο οποίο έπρεπε να απαντήσεις και μάλιστα με ημι-ειρωνικό μήνυμα δήθεν ανωτερότητας τότε σόρι αλλά αυτό είναι φάουλ.
Και εάν βρίσκεις αυτό το ποστ λίγο πιο aggressive είναι γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω την στάση σου. Εκτός αν για κάποιο λόγο έχεις αποφασίσει ότι είμαι "κακιά" οπότε κ τα κάνω όλα από κακία...
Nov 05 2010 20:52
zoro77 → Anelis
[QUOTE=Anelis;444496]
zoro77
ava: 5 (because it's creepy και το σώζει)
sig: [S]1[/S] άντε 2 επειδή έχει χρώμα
[/QUOTE]
όπως εγώ θέλω να σέβονται τη γνώμη μου έτσι και εγώ σέβομαι τη δικιά σου.
That's my answer honey
Nov 05 2010 20:16
Napster → Kai
Ναι ναι! Ωραιο ηταν. Το μονο που με χαλασε λιγακι ηταν που ειχε λιγες "ακαταληλες" σκηνες οι οποιες δεν πιστευω να χρειαζοντουσαν. Εχ...και εχει πολυ λιγους και μικρους διαλογους. xD
Και ναι, δυστηχως δεν ειναι τοσο δημοφιλες οπως και το αλλο manga που με προτεινες και ετσι δεν υπαρχουν scans...:( Διαβασα και αλλα 2 μικρα manga απο τον ιδιο τον mangaka (ενα One-Shot και ενα αλλο με 2 chapters). Αρκετα ωραια και αυτα. Ξερει να σχεδιαζει ο ανθρωπος. :P
Nov 05 2010 19:57
Kenobi-sensei → Petran79
ναι αυτό το κατάλαβα αυτό που δεν κατάλαβα ποια ή σχέση τους με τις πολεμικές τέχνες ...δηλαδή πιιστεύεις πως στη πολεμική τέχνη μπορείς να αναπτύξεις τη δικιά σου θεωρία και άρα το θεωρείς τέχνη?
Nov 05 2010 19:06
Petran79 → Kenobi-sensei
Δεν ειναι δυσκολο. Απλα σημαινει πως με την τεχνη και τη φιλοσοφια υπαρχει περισσοτερη ελευθερια στο ατομο. Αν δεις πχ πως διδασκονται οι επιστημες σε σχεση με την τεχνη ή τη φιλοσοφια, στις πρωτες το υλικό είναι τόσο πολύ συγκεντρωμενο που πλεον μαθαινεται περιληπτικα. Ενω στις αλλες μπορεις ευκολοτερα να αναπτυξεις τη δικια σου αποψη και να θεωρειται αυτο τεχνη και φιλοσοφια. Ενω αν ησουν επιστημονας θα σε επαιρναν για τσαρλατανο, αστρολογο ή αλχημιστη, μιας και τωρα πλεον κανεις σοβαρος επιστημονας δεν ασχολειται με αυτα.
Ομως κανεις δεν σε εμποδιζει να πιστευεις στο συστημα του Πυθαγορα ή σε έναν αντι-συμβατικο καλλιτεχνη.
Nov 05 2010 18:31
1451 → MikamiTeru
[spoiler] Ενα απομονωμένο χωριό δέχεται την επίσκεψη μιας εκκεντρικής οικογένειας. Λίγο μετά την άφιξη των νέων κατοίκων, οι παλιοί κάτοικοι αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς.
Τί κρύβεται πίσω απο όλα αυτά; Αληθεύουν οι φήμες περι επιδημίας;
Η συνέχεια στην οθόνη σας [/spoiler]
Nov 05 2010 18:30
Kamui → Napster
Αυτο πρεπει να ειναι το final battle για το good ending.Για να γινει ομως αυτο πρεπει πριν τη μαχη με το Gorudo να πεις στην nanami πολυ γρηγορα να προσεξει το βελος,αν και παλι θα την πετυχει και θα "πεθανει".Δεν ειδα το video για να αποφυγω τα spoilers,παντως η nanami θα πρεπει να εχει πεθανει ηδη.Ουσιστικα,αμα εκει ειναι ζωντανη, τοτε εχει αναστηθει.
Nov 05 2010 18:28
Petran79 → Night Wizard Seal
I leave anime and manga that is. Για τα υπολοιπα, μπορω να συνεισφερω λιιιιιγο ακομα.
Nov 05 2010 18:22
Napster → Kamui
Αχα...καταλαβα. Εγω πριν λιγο ειδα αυτο το βιντεακι [url]http://www.youtube.com/watch?v=RRvY2x0dNWk[/url] γι' αυτο σου ειπα. Οπως βλεπεις η Nanami ειναι ζωντανη.
Nov 05 2010 18:16
Kai → Napster
Καλό αυτό, ειδικά για να φτάσεις εσύ να το συγκρίνεις με το RouroKen φαντάζομαι ότι πραγματικά λέει. Thanks για την ενημέρωση πάντως!
Αυτό είναι το κακό, ό,τι δεν πολύ δημοφιλές πάντα μένει πίσω. Από την άλλη υπάρχουν σειρές που με το που αρχίζουν να πιάνουν αρκετά χαλάνε κιόλας. Τι να πεις;
Nov 05 2010 18:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed