Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → shinigami94

*_**_**_**_* Kudos for the Buck-Tick set. Very good choice my dear boy :P
Nov 06 2010 00:36
Photo

zoro77 → Anelis

ok το λήγουμε εδώ. Αφού πειράχτηκες sorry.
Nov 06 2010 00:33
Photo

Anelis → zoro77

Ναι υποθέτοντας ότι είμαι μικροπρεπής με προσέβαλλες και παρόλα αυτά σου μιλάω κανονικότατα οπότε σε παρακαλώ μην μιλάς σα να με πατρονάρεις. Το θέμα είναι πλέον λήξαν αν και θα σου συνιστούσα να μην παίρνεις το ίντερνετ ως srs bsnz και να μην νομίζεις ότι υπάρχουν βεντέτες.
Nov 05 2010 23:56
Photo

zoro77 → Anelis

αν κράταγα ότι έχω απωθημένο τότε δε θα σου μίλαγα καν(πιστεύω με το λόγο λύνονται κάποια πράγματα, παρεξηγήσεις κλπ.). Τελείως λάθος πήρες την απάντησή μου που στο κάτω κάτω σου εξήγησα ότι μπορεί να είναι και λάθος. Οπότε μην το παίρνεις σαν να σε πρόσβαλα. Αλλά αφού ασχολήθηκες μαζί μου έστω και λίγο, κάτι είναι και αυτό.:P
Nov 05 2010 23:40
Photo

iristella → Lord Leon

you help me keep my faith in humanity T^T
Nov 05 2010 23:32
Photo

Night Wizard SealPetran79

Τα αφήνεις γιατί μπούχτισες :P ;
Nov 05 2010 23:32
Photo

Tenshi → zoro77

Σε ευχαριστώ πολύ !! ^^
Nov 05 2010 23:27
Photo

Zoro → Regina

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ZLsJyfN0ICU[/URL] Ότι λέει το video λοιπόν. :riiight: [S][SIZE=1](lame δικαιολογία για να μην γράψω κατεβατά πάλι :p)[/SIZE][/S]
Nov 05 2010 23:25
Photo

Kenny → acid black cherry

167 ευρώ στον έμπορο (84 για τα 2 sets, 83 για τα μεταφορικά) + 3 ευρώ στα ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμό, σύνολο 170. Και δεν τα μετανιώνω.
Nov 05 2010 23:25
Photo

Anelis → zoro77

Κανείς δεν σου την "μπήκε" οπότε δικό σου το πρόβλημα εξ' ολοκλήρου. Στην τελική εγώ άλλαξα το 1 γιατί μου φάνηκε too cruel αλλά φαίνεται ότι δεν έπρεπε να είχα ασχοληθεί καν.. Αλλά το ότι πειράχτηκες από κάτι που ούτε καν υποψία ειρωνείας or whatever δεν είχε,..well...it sucks. Δεν θυμάμαι πού αλλού έχεις ποστάρει ή αν σου έχω ξαναμιλήσει, αλλά αν κρατάς και το παραμικρό που σου λέει κάποιος που διαφωνεί μαζί σου ως απωθημένο τότε πάλι καλά που το έμαθα για να σε αποφεύγω στο μέλλον. :P
Nov 05 2010 23:23
Photo

Petran79 → Kenobi-sensei

καπου μιλουσατε για τεχνη και τεχνικη νομιζω. απλα ηθελα να φανει οτι υπαρχει μια διαφορα. Η τεχνικη ειναι λιγο πιο εμπειρική, σα την επιστημη (συν το οτι επαναλαμβανεις και αναπαραγεις το ιδιο συχνα) και για αυτο ηθελα να επισημανω τη διαφορα. Οι πολεμικες τεχνες αν τις βλεπουμε στο πλαισιο ενος τουρνουα οπου μετρα η νικη, ειναι εντελως διαφορετικο και εκτος του πλαισιου που δημιουργηθηκαν.
Nov 05 2010 23:13
Photo

acid black cherry → Kenny

ok! αν και το βρισκω λιγο δυσκολο να τυχει να ανεβω. καποια στιγμη θα πρεπει και εγω να κανω αγορα απο ινδερνετιο γιατι η φιλη μου με ψιλοεγραψε και ενω εφερε μεχρι και ομπρελες απο Ιαπωνια mahjong δεν μου εφερε! τελικα συνολο ποσο σου ηρθε(με ολα τα εξοδα)?
Nov 05 2010 23:11
Photo

Kenny → acid black cherry

Να 'σαι καλά, man! Δεν φαντάζεσαι τι αγωνία είχα για το αν θα είχε ευτυχή κατάληξη η πρώτη μου αγορά μέσω Internet. Τελικά όλα πήγαν καλά. Το δε set έχει καταπληκτική ποιότητα, το προτείνω σε κάθε πορωμένο mahjong fan. Αν ποτέ ανέβεις Θεσσαλονίκη, πες μου να κανονίσουμε κανένα game. ^^
Nov 05 2010 23:02
Photo

acid black cherry → Kenny

με γειά το νέο σου set mahjong Kenny-san! καλοπαίχνιδο:D
Nov 05 2010 22:19
Photo

zoro77 → Anelis

ο γραπτός λόγος είναι παρεξεγήσιμος γι'αυτό αυτό που θα σου πω μπορεί να είναι λάθος. Εμένα δε με πείραξε η βαθμολογία αλλά ο τρόπος μου φάνηκε ειρωνικός ([S]1[/S] άντε 2). Δε το έγραψα για να σου τη πω αλλά για να σου δείξω ότι είσαι λάθος να μου την μπαίνεις λόγω ενός(ενδεχομένως λάθος) ποστ μου που έγραψα παλιότερα(τουλάχιστον έτσι το έκρινα εγώ) Και όχι δε σε θεωρώ ''κακιά''΄. Πρώτα τον εαυτό μου κρίνω που μάλλον πάλι έκανε πατατιά. Αν για όλα αυτά σε παρεξήγησα τότε sorry.
Nov 05 2010 21:51