Community Status Updates
jun → Hitorinai Kokoro
wiiii thank you gia ta links! ❤ ❤
μ'αρεσει πολυ το live misete kure!!!!!! ❤
μα παντα υπαρχει ενας απο καθε boyband που ειναι πιο γνωστος και τον ξερουν ολοι.πως γινεται αυτο δεν ξερω..xDD. στανταρ ειναι ο ryo εδω. συνηθως οταν τους γνωριζω πιο καλα , σταματαω να εχω favorite τον πιον γνωστο. δεν ξερω γιατι xDD.
(ασχετο comment: o ryo μου φαινεται λιγο ψωνιο στο υφος του καποιες φορες. μπορει να ναι ιδεα μου ομως ?. ο δικος σου φαινεται πιο cool και adorable. xP)
[QUOTE]Should I allow myself to think I've just converted another K8 fangirl?[/QUOTE]με αυτα τα gif tottaly !!!!! xD
θελω να δω την ταινια τους τωρα δεν την εχω δει. :)
Nov 13 2010 02:12
Kamui → Napster
Εφτασα στον τελικο του suikoden 2.Αυριο μαλλον το τερματιζω.
Ρε,ο culgan και ο Sid δεν ειναι οι πιο συμπαθητικοι χαρακτηρες?
Ειναι οι πιο lawful good απ'ολους.
Nov 13 2010 00:35
Melkor → Sponis
καλά την άφησα προς το παρόν
οι μάσες και το dnd επανήλθαν.
ελπίζω να σας δω τον Δεκέμβρη.
Nov 13 2010 00:01
alxdjo
→
SouLSLayeR
Sostos!!!!.To koitaksa kai egw sto toshokan alla me alllo onoma :/
Nov 12 2010 22:23
SouLSLayeR
→
alxdjo
/ninja
[url]http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=miku+BD[/url] >_>
Nov 12 2010 21:53
Hanzo → papp0us
[QUOTE]
Εγώ πέρα απο τα ατελείωτα ongoing βλέπω ξεκίνησα και το [I][B]Big Windup![/B][/I] το οποίο μέχρι τώρα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ [/QUOTE]Ωραιος μαν.Γινομαστε πολλοι σιγα σιγα xD
Σε πιο επεισοδιο εισαι βασικα?Πληροφοριακα, δεν πεφτει η ποιοτητα για κανενα λογο μεχρι το τελος.Και η δευτερη σεζον ειναι το ιδιο απιστευτη.Περιμενουμε τωρα το Δεκεμβριο ενα special ep .Απο το τιποτα κατι ειναι γιατι και τα manga scans αργουνε απελπιστικα και η τριτη σεζον-ΑΝ δουμε ποτε-θα τους παρει παλι 2-3 χρονακια.
Nov 12 2010 20:57
Kai → iristella
Χμμ... Λέω να κάνω καμιά πού και πού, αν και fan της βαρεμάρας πρέπει να ομολογήσω, οπότε πρέπει να έχω τις καλές μου, ίσως κάνω την αρχή μ' αυτό. Αλήθεια, υπάρχει όριο στις πόσες παρουσιάσεις μπορείς να κάνεις ανα μήνα ή το πόσες εικόνες (και το μέγεθός τους) μπορείς να χρησιμοποίησεις;
H Hoshino-sensei έχει σαδιστικές τάσεις, μόλις τελειώνει ένα chapter πρέπει να είναι κάπως
":kakaka: Περιμένετε τώρα ένα μήνα να δείτε τι θα γίνει καημένα μου!"
Fans: ":nanteee: Κι άααααλλο!"
Πάντως από τότε που έφυγε από το εβδομαδιαίο πήρε τα πάνω της η σειρά κι έγινε ακόμα καλύτερη, έτσι δεν κρατάμε κακία. Της πήγε το montly. Μακάρι όταν τελειώσει να δούμε και κανα καλό remake στο anime.
Nov 12 2010 20:31
Ayaka-chan → KoMuro-_^
Hey! Sorry που άργησα να απαντήσω... νόμιζα ότι απάντησα αλλά προφανώς έκανε κάποιο trick το PC μου xD Εεε... βασικά δεν ήταν σχεδόν καθόλου πετυχημένο το cosplay αλλά έχει μερικές pics στο fb νομίζω ^^ Πάντως μπορεί να με είδες και να μην το πήρεσ χαμπάρι xD Φωσφόριζα συνέχεια λόγω του μπλε φωτός xDD
Nov 12 2010 17:10
Robin-Chwan → arachne-sama
Ναι, ωραιο ειναι το Naruto (καμια σχεση με το ΟΡ βεβαια αλλα ειναι καλο). Ειδικα οταν ξεκιναει ειναι παρα πολυ ωραιο και μετα που αλλαζει λιγο ειναι παλι πολυ καλο. Στο προτεινω σιγουρα. Αν και εχει πιο πολυ δραμα και ετσι, εχει αρκετο γελιο και θα σ'αρεσει. Επισης 2 ακομα απο τα καλυτερα που εχω δει/διαβασει ειναι Tengen Toppa Gurren Lagann & Fairy Tail. Αμα θες και μυστιριο διαβασε 20th Century Boys. Για romance, αν δεν το χεις διαβασει, πηγαινε στο Ane Doki.
Nov 12 2010 15:07
Wabbit → SpirosK81
E, νταξει η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να αναφέρονται στο γκρουπ μου λες και είμαστε τίποτα χαζοβιόλες attention-whores σε κάθε φωτογραφία, από την στιγμή που είμαστε τελείως διακριτικές.
Εκτός φυσικά και εάν αναφερόταν στο άλλου είδους Λολίτα και εννοούσε κάτι σε "και ας μην έχουμε πιπίνια στο γκρουπ", αλλά και πάλι σε j-community είμαστε το νορμάλ είναι όταν λέμε λολιτα να εννοούμε lolita fashion, so dunno
Ασά που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται κάποιος να γκρινιάζει σε ανθρώπους που τραβάνε φώτο για την ευχαρίστηση τους τόσο σημαντικό είναι πια; Νόμιζα ότι στα πάρτυ πηγαίνουμε για να διασκεδάσουμε, και ντάξει λογικό είναι να θέλει κανείς κάποια αναμνηστική φωτο αλλά δεν γίνεται να στηρίζεσαι σε άτομα που δεν έχουν υποχρέωση να το κάνουν, τράβα μόνος σου αν θες να έχεις να θυμάσαι.
Είμαι ήδη αρκετά ξενερωμένη με το ποσοστό της πόζας και της πασαρέλας στα πάρτι, ακούω και κάτι τέτoια και στεναχωριέμαι
Nov 12 2010 13:01
KoMuro-_^ → Ayaka-chan
hi there,θέλω να σε ρωτήσω άμα έχεις καμιά photo σε fb η msn απ'το cosplay σ;γτ μαρέσουν τα highschoolgirls κ μάλον δν σε είδα στο 8ball :)
Nov 12 2010 12:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed