Community Status Updates
TheChoSenOnE
→
DRAGONBALL1985
Ρε σι το παραδεχομαι οτι εισαι μεγαλυτερος και προφανως πιο μορφομενος,αλλα μ φαινετε οτι παρεκτρεπεσαι και βγαινεις απο το θεμα.Ασπουμαι ξερω τι ειναι παρελθον και τι σημασια εχει αλλα αυτο ειναι τελειως off-topic με αυτα που λεγαμε.
Και νταξ επειδη θελω να λιξει αυτο γτ δεν εχω ορεξει να μελωνω για ασημαντα θεματα ασ το σταματησουμε εδω ;)
Nov 13 2010 17:01
Sponis → Melkor
Μακάρι να μπορέσουμε να ανεβούμε κ να τα πούμε από κοντά...
θα ενημερωθείς εν καιρό...
Nov 13 2010 15:31
DRAGONBALL1985
→
TheChoSenOnE
Αγαπητέ μου φίλε, όποιος ξέρει να μιλάει, πίστεψέ με, ξέρει και να σέβεται. Το αντίθετο όμως δεν νομίζω να ισχύει. Ούτε είπα ποτέ πως η άποψή μου μετράει περισσότερο από καποιου άλλου. Χαίρομαι που δεν μου κρατάς κακία, γιατί θα ήταν κρίμμα και να με παρεξηγήσεις, και κακία να μου κρατάς. Επίσης ένας μήνας δεν είναι τίποτε. Για κάποιους ανθρώπους ακόμα και τα γεγονότα από μια δεκαετία πριν μπορούν να τους επηρεάζουν, να τους ακολουθούν, ή να τους είναι ακόμη επίκαιρα. Μην υποτιμάς το παρελθόν. Χωρίς αυτό ούτε στο παρόν θα ήμασταν, ούτε μέλλον θα είχαμε. Και μιας και το έφερε η κουβέντα για τις "επιστήμες", ρίξε μια ματιά στο ποιά ήταν η μητέρα των επιστημών... "Θετικών και τεχνολογικών" συμπεριλαμβανομένων... Αναρωτιέμαι τί διδάσκουν στα σχολεία την σήμερον, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Nov 13 2010 15:25
Azathoth
→
Putin
[url]http://chan.sankakucomplex.com/post/show/824069[/url]
:O here is the one, an vro ke tin ali online stin stelno :O
Nov 13 2010 13:01
Azathoth
→
Putin
[url]http://chan.sankakucomplex.com/?tags=black_rock_shooter+&commit=Submit[/url]
edo tha vreis ta perisotera :O
Nov 13 2010 13:00
Kamui → Napster
Oxi.Εχω παιξει μονο το 4 και το tactics.Παντα ηθελα να σχολιθω με αυτη τη σειρα και ειπα να παιξω το δυο,που αναφερεται και πριν απο το 1.
Nov 13 2010 03:09
Napster → Kamui
Ωραιος. ;)
Yeap, τα σπανε και οι 2 + και ο φιλος του Culgan, ο Seed.
[I]Υ.Γ. To Suikoden 2 το αρχισες εχοντας τερματισει το Suikoden (1)?[/I]
Nov 13 2010 03:03
zoro77 → didimakia
κι εγώ αυτή τη στιγμή το κατατάσσω δεύτερο!!! Πιστεύω επειδή έχεις συνομήλικο αδερφό το ένοιωσες καλύτερα.
Nov 13 2010 02:53
zoro77 → Gol D Asos
Φίλε 2 ερωτήσεις. Το death note είναι καλό? Αν ναι μπλέκει θρησκείες και άλλα σχετικά?
Nov 13 2010 02:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed