Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Erisadesu

Μπαίνε κανένα MSN που και που... :P
Nov 23 2010 22:52
Photo

Omoikane → johntheo95

Οπως σου ειπε και η Kazuko-sensei,τα μαθηματα γινονται 2 φορες την εβδομαδα απο 2 ωρες.Οι ωρες δεν ειναι σχολικες.Ειναι 2 ωρες συμπληρωμενες ολοκληρες.Υπαρχει πρωινο τμημα και απογευματινο τμημα.Αν θυμαμαι καλα,το πρωινο εχει 9-11 κ το απογευματινο 6-8.Δεν ξερω εαν υπαρχει κ τμημα αρχαριων που κανει στις 8-10.Υπαρχουν 3 κυκλοι μαθηματων:Οκτωβριος-Ιανουαριος,Φεβρουαριος-Μαιος και εντατικα θερινα μαθηματα(3 φορες την εβδομαδα απο 2 ωρες). Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια,μην διστασεις να ρωτησεις.
Nov 23 2010 21:15
Photo

monoHazuki

man purses are SO gay :P
Nov 23 2010 21:13
Photo

Hazukimono

[url]http://cgi.ebay.co.uk/Shoulder-bag-Messenger-bag-AEROPOSTALE-/170567396703?pt=US_CSA_MWA_Backpacks&hash=item27b69bed5f[/url]
Nov 23 2010 21:12
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

:hi:Άφε-chan πως εισαι;Καιρο εχουμε να τα πουμε.Πως πανε τα διαβασματα:dazed: και τα Anime:wis:;Εγω καλα ειμαι αλλα πολυ κουραση τα:bike: περαδωθε σχολειο φροντ:unlucky:.Εσυ κανα νεα;
Nov 23 2010 20:33
Photo

zulabar → DarkElf

Aloha !!! Μια χαρα ολα κομπλε στο meeting. Γνωριστηκαμε και με τα παιδια απλα λιγο η Stefi-chan μεσα στην υπερκινητικοτητα χεχε. Κατα τα αλλα ολα οκ κανονισαμε και την προβολη για την οποια δεν ειμαι σιγουρος πως θα ερθω but we shall see!
Nov 23 2010 20:06
Photo

Regina → Night Wizard Seal

Thanks for the add :)
Nov 23 2010 20:04
Photo

valadorn → Six Winged Angel

thanx για το add. berserkerodndometalodrawingofan τα ιδια απο δω... Οταν λες piano εννοεις και πληκτρα, συνθ κτλ???? δλδ Jane Wirman, Janne Tolsa (αναφερω καποιους τυχαια)
Nov 23 2010 19:19
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Well, επειδή στο introduce yourself στην anime.greek έχει προχωρήσει σελίδες και δεν λέει να κάνω σπαμ, θα σου απαντήσω από εδώ που σε βλέπω και συχνότερα μέσα =p Και όχι δεν έκανα πλάκα. Πόσα άτομα μέσα στο φόρουμ που βλέπουν το ίδιο χρονικό διάστημα με εμένα έχουν δει πάαααρα πολλά Τ^Τ Θα τους φτάσω, που θα μου πάει. (ναι αυτό μου θυμίζει λίγο στρουμφάκια.) Top 5 για anime ή για j-drama; Anyway, θα γράψω και τα δύο. Από anime, copy paste από το myanimelist. [I]Welcome to the NHK! Genshiken Cromartie High School Abenobashi Mahou Shoutengai Sayonara Zetsubou Sensei [/I] Και από j-drama [I]Aishiteru, πραγματικά υπέροχη σειρά. Beach Boys Mother Summer snow Orange Days[/I] δεν είναι και άγνωστα και κάποιες που μου άρεσαν πολύ ήταν το 14 sai no haha και το ikebukuro west gate park, το έβλεπα και με την sis το τελευταίο και το ευχαριστήθηκα πιο πολύ για κάποιο λόγο. Και αγαπημένες j-movies [I]Αkiresu to kame Ρirii shushu no subete Suki da! Aoi Haru[/I]
Nov 23 2010 18:56
Photo

johntheo95 → Omoikane

καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω για το φροντηστιριο.πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 2φορες την εβδομαδα απο 2 ωρες,οι ωρες ειναι ολοκληρες ή σχολικες και μπορεις να μου εξηγησεις πως δουλειει το προγραμα επειδη ειδα οτι ειναι ευλιγιστο Ευχαριστω και σορρυ για την ενοχλσηση:nod2:
Nov 23 2010 18:41
Photo

monoAnelis

Το είδα τελικά το επισόδειο gossip girl της προηγούμενης βδομάδας :P Good news : Η Serena τον ήπιε Bad news : Δεν έχει επισόδειο αυτή τη βδομάδα. FML
Nov 23 2010 18:16
Photo

monoKenny

Εγώ γιατί δεν έχω cute haibane meets azudai pics στο προφίλ μου? Τ____Τ Δεν μαγαπάς πια? :nanana::blingeye2:
Nov 23 2010 18:12
Photo

aboumonkey → iristella

[QUOTE]Yπομονή, επιμονή και τα αγαθά κοποις [B]κλέβονται[/B]. ^^'[/QUOTE]Fixed it for you XD Thanks for the search!
Nov 23 2010 18:05
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[spoiler][img]http://www.internet-library.net/funny-picture-cat-picture-ehpien.jpg[/img][/spoiler]
Nov 23 2010 18:05
Photo

Strange Loop → Erisadesu

hahahahahahaha αμέσως να διορθώσεις. τσκ τσκ
Nov 23 2010 18:03