Community Status Updates
zoro77 → bujar
[QUOTE][URL="http://www.mangafox.com/manga/history_s_strongest_disciple_kenichi/v17/c144/"][COLOR=#495590]http://www.mangafox.com/manga/histor...ichi/v17/c144/[/COLOR][/URL]
Ειναι ολα σε αυτο. Αντε να γινομαστε πολλοι[/QUOTE]
ευχαριστώ φίλε:thumbup:
Nov 24 2010 03:01
didimakia → iristella
Μην με πιεσεις!!!!!1
xD
Μπορει να το checkαρω καποια στιηγμη.. κανονισε κακομοιρα...
Nov 24 2010 02:58
iristella → Kamen Tantei Zura
Καλέ τι λες? Εϊσαι μόλις 15 χρονών και έχεις και σχολείο. Λογικό είναι να μην έχεις δει τα ίδια με έναν άνθρωπο πχ που ξεκίνησε από τα 18 μέχρι τα 22. Μη σου πω ότι με την λίστα σου as it is έχεις δει περισσότερα (και καλύτερα) από πολλούς στο forum που ασχολούνται τον ίδιο χρόνο.
Τhanks for the info όσα δεν είχα κατά νου τα σημείωσα για να τους ρίξω μια ματιά. (ειδικά τα doramas Που δεν έχω τόση εμπειρία)
Nov 24 2010 02:54
iristella → didimakia
Well κακώς γιατί το Ludwig είναι επικούρα. Και είναι μόνο τέσσερα τομάκια στα οποία κάνεις καινούριο συκώτι από το γέλιο. Σε όσους και όσες το έχω προτείνει το έχουν λατρέψει (και το έχω προτείνει και σε κάποια πολύ δύσκολα άτομα XD).
Όσο για το Battle Royale θα σου πω μόνο ότι ψάχνω τα novels atm. 15 volumes σε μία μέρα και δεν βαρέθηκα λεπτό.
Anw your choise. Δεν σε πιέζω.
Προς το παρόν έχεις λίγα. Κάτσε να αρχίσουν σιγά σιγά να μαζεύονται και θα χάσεις τον μπούσουλα. Ενώ στο MAL ξεμπερδεύεις κυριολεκτικά με δύο κλικ, και το mangaupdates έχει ειδοποίηση για το πότε βγαίνει νέο chapter (epic feature).
Nov 24 2010 02:47
didimakia → iristella
Battle royale θελω να το διαβασω καποια στιγμη...
Το αλλο δεν ξερω.. δεν με πολυτραβηξε...
Anyway thnx..
Και γτ δυσκολευομαι? πιο ευκολο μου φενεται xD
Nov 24 2010 02:41
zoro77 → didimakia
επειδή μου έχεις προτείνει τόσα anime :thumbup:θα σου προτείνω και εγώ ένα:P: [U]kenichi[/U] [SIZE=1]ελπίζω να μην το έχεις δει[/SIZE]
δεν έχει και την τρομερή υπόθεση αλλά έχει πολύ γέλιο και πολλές ομορφιές!!!
Nov 24 2010 00:34
zoro77
→
alxdjo
ναι δες μονο τις μάχες του crew από τα επεισόδεια που σου είπα πριν
Nov 24 2010 00:04
Anelis → Strange Loop
1ον. άντε γ@μήσου
2ον. δες το 1ο
3ον. το κόμεντ σου έφαγε ντιλίτ
4ον. μπες μουσουνου να σε κράξω
Nov 23 2010 23:55
Nekyia → Geutella
booo! spam mode και σε σένα c: Πως φαίνεται ο άνθρωπος που βαριέται, ε;
Nov 23 2010 23:36
red pyramid → Night Wizard Seal
Μην σκέφτεσαι τα βάσανα σε αυτή την ηλικία, είναι αντιπαραγωγικό :P Έχεις στοχεύσει για συγκεκριμένη σχολή ή θα δείς;
Nov 23 2010 23:35
Nekyia → DarkElf
boooo! Spam mode! So i was thinking, να μην σπαμάρουμε μόοοονο το φβ του Γιάννη. Να σπαμάριυμε και το προφίλ του εδώ! ε; ε; ε;
Σκεφτόμου καμιά yaoi pic, ή καμιά pic me Pesche και Dondonchacka?
Nov 23 2010 23:34
red pyramid → Tea-chan
Thank you for posting about Dead Fantasy, awesome stuff like that need to be mentioned constantly :D
Nov 23 2010 23:33
Nekyia → LNEnja
boooo! Spam mode! Πες μου τι δεν σου αρέσει για να σε σπαμάρω :D
Haven't been here in ages Θ.Θ
Btw, έχω ένα προβληματάκι και δεν μπορώ να μπω msn. Πάρε όποια φωτό μου απ'το φβ θες και φτιάξε μου την zaaaambie εικόνα. ε; ε; ε;
ps. d00d τα γράμματα είναι ροζ ή κόκκινα; I'm losing my eyesight.
Nov 23 2010 23:32
Kamen Tantei Zura → Kai
[img]http://i94.photobucket.com/albums/l115/Skellor/BT/Yugo-3.jpg[/img]
Θες να το δούμε μαζί; *_*
Το κατεβάζω, xvid.
Nov 23 2010 23:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed