Community Status Updates
alxdjo
→
Fingolfin
Fingolfing trolling εκανα.Δεν θα γκρινιαξω για το warn αλλα ηθελα με εναν ακραιο τροπο τι θα γινει εξου και το ποστ.Καλο βραδυ να εχεις
Nov 28 2010 00:55
demonicMC → Ryuji
υποθετω οτι θα κανω κανα 4 χρονακια μεχρι να περασω θελω να κανω πυγμαχια για τωρα ευχαριστω παντως αν εισαι ακομα εδω θα σε στειλω
Nov 28 2010 00:15
DarkElf → zulabar
Ποιός σου είπε να τρως όλο πίτες?Να μάθεις να μαγειρεύεις!Φτιάξε ένα παστίτσιο να κάνεις τη μανούλα περίφανη!!:8):
Nov 27 2010 23:34
zulabar → DarkElf
Sorry my friend αλλα να μην παω να φαω και γω φαι απο την μανα μου ? Δηλαδη πως την εχουμε δει οι ντοπιοι παραγοντες? Ολο πιτες πιτες πιτες τις βαρεθηκα !!!
Nov 27 2010 20:00
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lucy Heartfilia
Hey who doesn't like our bb Heechul??!!
Well η αληθεια ειναι πως και εγω δεν ημουνα και η μεγαλυτερη του fan απο την αρχη γιατι τον εβρισκα λιγο αλαζονα αλλα σταδιακα τον ερωτευτικα and now he is my bias in suju!!
Him and Leeteuk!!:lovulovu:
Πρεπει να δεις το suju guide for Heechul!!Αυτο το βιντεακι με εκανε να τον εκτιμισω ακομα περισοτερο!![SPOILER] [url]http://www.dailymotion.com/video/xf91x8_the-suju-guide-lets-learn-about-hee_music[/url] [/SPOILER]
Kamsamnida Lucy για τις περουκες!!Οι πρωτες ειναι γαματες αν και ακριβουτσικες αλλα αν ειναι ετσι αξιζουν τα λεφτα τους!!
Τελος θα παραγγειλω και εγω απο τον ιδιο seller!!Θα κανω στον εαυτο μου δωρο για τα Χριστουγενα το τελευταιο cd των Shinee!!:wooi2:
Κyaaa this new band is so awesome!I love the combo of Jonghyun's and KyuHyun's voices!!++Jay from TRAX is so cute and handsome!!:awww:
My fav so far!![SPOILER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=u8AiB1Ukce8[/YOUTUBE][/SPOILER]
Thank God u mentioned Mnet Asian Music Awards Lucy!!Im so watching them online this year!!
I want my Shinee Boys to win something!!:congrats:
Nov 27 2010 16:10
Zem@c → Gol D Asos
[url]http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2010/329/1/9/one_piece_605_by_ioshik-d33kmpa.png[/url]
Nov 27 2010 14:11
Zem@c → iristella
λοιπον ακου τι προβλημα εχω....δεν ειναι η πρωτη φορα π το αντιμετωπιζω για αυτο στο λεω....οταν παω να ποσταρω μια εικονα πολλες φορες δν μ την δειχνει καν..... και ξερω την διαδικασια..την εχω κανει 1000 φορες.... οποτε πλεον αφηνω σκετο το λινκ γιατι αλλιως δν δειχνει τπτ....τελευταιο ποστ ειναι στο ο.π. συζητηση τελέυταιου κεφαλαιου. τσεκαρε το και εκει με τισ αστειες- κουλ εικονες
Nov 27 2010 14:10
MisaYoshiko → Kenny
χαχαχα ετσι ετσι δε μπορω να ακουω ολους να μου λενε ποσο απιστευτο ειναι
Nov 27 2010 14:08
Radagast → Nighteyes
Που χάθηκες εσύ βρε;
Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά, ρίξε κάνα μήνυμα από msn καμιά μέρα να πεις κάνα νέο κι ας μην είμαι μέσα. :)
Nov 27 2010 04:23
Hajime_Saito → sunday
Where are you kono yarooooooooooooooooooooooooooooooooooo!? T3T
Nov 27 2010 03:30
alxdjo
→
Anelis
Απλα εσυ απετυχες στο reverse-bored my life-whatever-bankai troll μου :P
Nov 27 2010 01:15
Anelis
→
alxdjo
Αααα ιτ ιζ νοτ φαν όταν υποκύπτεις τόσο εύκολα στο τρόλλινγκ....φευ...
Nov 27 2010 01:05
alxdjo
→
Anelis
Οιχ αναγκαστηκα.Απλα κανουμε και λιγο χιουμορ.Αμα ενοχλει να σταματησω
Nov 27 2010 00:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed