Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fingolfin → MikamiTeru

Μπορεί να είναι ύβρεις για μερικούς, αλλά σίγουρα για σχεδόν όλους είναι ειρωνία. Για να είμαστε προσεκτικοί γιατί τα οπαδικά θέματα είναι λίγο ευαίσθητα για μερικούς έκανα την τροποποίηση.
Νοέ 28 2010 14:55
Φωτογραφία

Kenny → Naruto Monkey

Το κατάλληλο subforum για να ανοίξεις το thread που σκέφτεσαι είναι [URL="http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=15"]αυτό εδώ[/URL]. ;)
Νοέ 28 2010 14:33
Φωτογραφία

MikamiTeru → Fingolfin

Δηλαδη αυτο ειναι υβρεις ? Wow.
Νοέ 28 2010 13:30
Φωτογραφία

AnelisKenny

Για τις επόμενες 8 ώρες or so το left 4 dead 2 κάνει 3,50 ευρώ. Πήγαινε πάρε το να συμπληρώσουμε σιγά σιγά το 2πλό καρέ!
Νοέ 28 2010 12:25
Φωτογραφία

Zem@c → iristella

στην εικονα παταω δεξι κλικ και αντιγραφι υρλ εικονας μετα παω στο ποστ και παταω το εικονιδιο π δειχνει την εικονα και μετα επικολληση του υρλ και οκ..... αυτο το κανω παντα και ειναι οκ ολες οι εικονες ποσταρονται κανονικα.....
Νοέ 28 2010 12:02
Φωτογραφία

alxdjoiristella

xaxaxa σκοπεβα να κανω edit.Απλα ειμαι στο 108 και με πηρε ο υπνος εκει :P
Νοέ 28 2010 12:00
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → iristella

Στο γράφω εδώ. What about [url=http://myanimelist.net/anime/8142/Colorful_(Movie)]Colorful (movie)[/url] and Uchuu Show e Youkoso? Όταν μεταφραστούν θα μπορούσαν να μπουν; Η πρώτη ήδη έκανε θραύση στους ιαπωνικούς κινηματογράφους, καθαρό δράμα η ταινία που φαίνεται λάτρεψαν. Η δεύτερη δεν ακούστηκε και κάτι, γι' αυτό μάλλον και δε μεταφράστηκε τόσους μήνες, οπότε μάλλον όχι. Αν βγει η ταινία μεταφρασμένη από κάποιο fansub group ας πούμε αρχές Ιανουαρίου πχ 3, θα μπορούσε να μπει στη λίστα η ταινία Colorful;
Νοέ 28 2010 11:46
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → iristella

[QUOTE]Ειλικρινά δεν βλέπω ποιόν θα μπορούσε να εκτοπίσει ο Ryoushi για να πάρει την θέση του. Kαι γενικά από ότι έχω ακούσει για το Ookami san kαι από ότι έχω δει και η ίδια ήταν στην καλύτερη μια μέτρια σειρά. Ποιά η θέση της στον διαγωνισμό όταν υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές για να λάβουν τα ήδη περιορισμένα slots?[/QUOTE] Όχι, να εκτοπίσει θα μπορούσε να προστεθεί. Εντάξει, αυτό είναι στην κρίση σας ποια anime θα βάλετε, και στην κρίση τους καθενός αν θεωρείτε μέτρια σειρά ή όχι. Αλλά στα hottest girls η Ookami-san θα μπορούσε άνετα να προστεθεί *_* Όταν πρωτοείχε βγει, τα αγόρια είχαν λυσσάξει, και δεν εννοώ αυτά του forum φυσικά. Εκτός αν δεν μπαίνουν χαρακτήρες που τα anime τους δεν συμμετέχουν στα awards. Πάντως είχα δει ότι κάπου έγραφες ότι το κρίνεις με το πόσοι γράφουν στα threads εδώ πέρα. Πολλοί που τα βλέπουν είτε δε βρίσκουν την ευκαιρία να γράψουν ή είτε επειδή δε γίνεται κάποια συζήτηση ή δε θέλει να συμμετέχει σε αυτήν ή είτε επειδή δεν θέλουν να γράψουν. Το λέω και από προσωπική εμπειρία, πχ στο MM! δεν έγραψα καθόλου, φέρνοντας ένα παράδειγμα. Οπότε καλύτερα από την γενική εικόνα που δίνουν τα anime.
Νοέ 28 2010 10:49
Φωτογραφία

Fingolfin → MikamiTeru

Επειδή, όπως έχουμε πει κατά το παρελθόν, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ύβρεις ή ειρωνία όταν αναφερόμαστε σε ομάδες, τροποποίησα το ποστ σου που έλέγες τον Ολυμπιακό "διορισμένο". Πρόσεχε στο μέλλον σε παρακαλώ.
Νοέ 28 2010 10:02
Φωτογραφία

aboumonkey → Kenny

Yep another fan is born. Bασικά ψάχνοντας κάποιο post για την εξέλιξη των shonen βρήκα ένα που ανέφερε για τα One Piece, Naruto κλπ. τον όρο[URL="http://www.anigamers.com/2009/08/otakon-09-shonen-manga-history-of.html"] "neo-shonen"[/URL]. O John από το Αnimenation χρησιμοποιεί για FOTNS, Jojo κλπ τον όρο [URL="http://www.animenation.net/blog/2010/11/26/ask-john-what-are-the-best-otoko-anime/"]"otoko[/URL]" anime. Βασικά ήθελα καιρό να το ρωτήσω έχει κάποιο καλό βιβλίο να προτείνεις για την εξέλιξη των manga και των anime; Άφου το Sakigake!! Otokojuku έχει και το Kenny seal of approval μετά το Jojo παίρνει σειρά. PS. Yep!:riiight:
Νοέ 28 2010 09:16
Φωτογραφία

iristellaalxdjo

[QUOTE=alxdjo;450751]Bump στο νημα γιατι εχει ψοφισει.Φτασαμε στο 111 και δεν εχει ποσταρει κανεις απο το 100.Περιμενω αποψεις των 11 αυτων chapter[/QUOTE] Οι δικές σου απόψεις που είναι alxdjo dear και τις ζητάς από άλλους? :P Oh teh irony.
Νοέ 28 2010 05:31
Φωτογραφία

iristella → Zem@c

Πές μου μία φορά την διαδικασία που ακολουθείς just to be on the safe side.
Νοέ 28 2010 03:54
Φωτογραφία

Kenny → aboumonkey

[QUOTE=aboumonkey;450721]Γιατί έχω την εντύπωση ότι αν το FOTNS εκδιδόταν τώρα θα στόχευε σε άλλο demographic; Και το Jojo ξεκίνησε ως shonen (Shounen Jump) αλλά στην πορεία έγινε seinen (Ultrajump).[/QUOTE]Damn right you are. Παλιά δεν δίσταζαν να σχεδιάσουν excessive violence. Εδώ και κάμποσα χρόνια όμως κάθε δημιουργός έχει πάνω από το σβέρκο του μια PTA να του λέει όχι το ένα και μη το άλλο. Και να πως φτάσαμε σήμερα τα gay "fighting" shounen να είναι το norm. Τον τελευταίο καιρό διαβάζω το Sakigake!! Otokojuku, manga που εκδόθηκε στο Weekly Shounen Jump το 1985, και πραγματικά, η τεστοστερόνη είναι σε τέτοια επίπεδα που η οθόνη του pc μου έχει βγάλει τρίχες. Λίγο δύσκολο να πιστέψεις ότι μιλάμε για το ίδιο περιοδικό που σήμερα είναι... όπως είναι. Στο προτείνω. PS. Another Araki fan is born? :P
Νοέ 28 2010 03:49
Φωτογραφία

alxdjoFingolfin

Μην σκας αμα το θεωρεις το warn σωστο δεν μπορω να κανω κατι εγω αλλωστε δουλεια σου ειναι αυτη σαν μοντ.
Νοέ 28 2010 01:06
Φωτογραφία

Fingolfinalxdjo

Εντάξει, την άλλη φορά θα μυρίσω τα νύχια μου για να καταλάβω πότε ο χρήστης κάνει trolling, καθώς και επίσης από πότε θεωρείτε σωστή συμπεριφορά το trolling που σκοπό έχει να προκαλεί και να ανακατέβει πράγματα και καταστάσεις στα φόρουμ;
Νοέ 28 2010 01:03