Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom Duck → LiosAlfa

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Lolen, όχι πώς σου ήρθε αυτό ? Κάτοικος Αθήνας ήμουν ανέκαθεν (δυστυχώς) και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο εξωτερικό για σπουδές (Erasmus). Επιστρέφω αρχές του επόμενου χρόνου.[/SIZE][/FONT]
Dec 01 2010 17:24
Photo

LiosAlfa → Phantom Duck

Τώρα είσαι κάτοικος Πατρών? Θα το θελα να βρεθούμε για καμιά φραπεδιά κανα σουκού.
Dec 01 2010 16:45
Photo

LiosAlfa → Phantom Duck

Phantom?
Dec 01 2010 16:43
Photo

Anelismono

suddenly, the antichrist appears [IMG]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcpnwjUiOL1qaa6aho1_500.gif[/IMG]
Dec 01 2010 16:03
Photo

Hanzo → Maya-chan

Δεν θα το χαρακτηριζα hate ακριβως.Να φανταστεις στην αρχη την ειχα ψιλοσυμπαθησει οταν αυτοανακυρρηχθηκε intellectual rapist και ηθελε να ξεσκεπασει τα παντα.Αλλα μετα με ξενερωσε ο τροπος που φερονταν στην Knox και στις αλλες δυο καημενες και το πως ηταν ικανοποιημενη με μια ψευδη αληθεια στο Natsuhi's trial. Πλεον μου ειναι απλα αδιαφορη.Γενικοτερα απο τους μαγισσο/δαιμονες οι μονοι που συμπαθω ειναι o Ronove η Vrgilia και πλεον και η Aurora.Oλοι οι υπολοιποι ειναι κακες προσπαθειες για fanservice απο τον Ryukishi :P Tωρα ειμαι στην μεση του 6 βασικα και να σου πω την αληθεια,μετρια πραγματα προς το παρον.I could care less about Jessica/George and their oh~ so DAZZLING furniture. Give more Rudolf/Kyrie backstory dammit.
Dec 01 2010 15:56
Photo

Lord Leon → mono

A, oxi. Χωρις πλακα δεν τα ειδα καν ολοκληρα. Εχω μπουχτισει. πρατησα την τηλεοραση εδω και χρονια για να γλιτωσω ακι τα μαθαινω απο τριτους. Εγκωσα. Τωρα αμα μου πεις για άλλου ειδους τρασιλα ειμαι μεσα με τα μπουνια!
Dec 01 2010 14:20
Photo

Maya-chan → Hanzo

[QUOTE]Νταξ βασικα...οχι και αλλο loli dedective με attitude γαμωτο xD...μια Furudo Erika εφαγα στη μαπα και παλι ειναι too much.I mean really,this profession should only be permitted to middle aged guys down on their luck and all...[/QUOTE] Τι βλέπω? Καινούριο μέλος στο Furudo Erika haterz fan club. Καλώς ήρθες. :P
Dec 01 2010 14:05
Photo

mono → Lord Leon

Ξεχάστηκα :P Εννοούσα την τρασίλα μωρέ :P
Dec 01 2010 13:45
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Take your time, αν και δεν ειμαι 100% σιγουρη γι΄αυτο το σαββατοκυριακο.
Dec 01 2010 12:53
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

The Legend of (V)age
Dec 01 2010 10:43
Photo

Johnyman → zoro77

δεν κάνει τίποτα..και επι τη ευκαιρία ξαναδιάβασα και το τσαπτεράκι;)
Dec 01 2010 09:58
Photo

Erisadesu → jun

ευχαριστώ!!! πρέπει να δω κανα τραγούδι όλων αυτών των Teddy και των Κυsh τους έχω ακούσει στα cd των big bang.
Dec 01 2010 09:09
Photo

Erisadesu → didimakia

ή αυτό θα ήταν ή bleach ή one piece....το κακό είναι ότι δεν ήταν ο Dr. Spock. ή ο ίδιος ο ναρούτο.
Dec 01 2010 09:03
Photo

jun → Erisadesu

omg τωρα που το λες ειδικα αυτος με το καπελο μοιαζει με big bang εντελως στυλ xD. δεν ειχα ιδεα εκανα google τωρα που ρωτησες και βρηκα : [QUOTE] These are the names of the faces on the masks 2NE1 was wearing: CL - Teddy of 1TYM(producer of most of their songs/featured in Taeyang's Where U At and GD's 'We are the leaders'/CL's crush) Bom - Yang Hyunseuk or YG (president of YG ent./ex-member of Seo Taiji and Boys) Dara - KUSH(an artist in YG/Teddy says he's one of YG's best buds/Teddy's best bud/featured in Taeyang's 'Make love') Minzy - I have no idea[/QUOTE]μακαρι να ηταν οι big bang ❤ ❤❤
Dec 01 2010 06:03
Photo

Getekid → zoro77

Πρώτον τελειωμένο ναι. Έχει 2 σεζόν, Code Geass και Code Geass R2, 25 επεισόδια έκαστη οπότε σύνολο 50. Κάτι λέγαν για 3η σεζόν αλλά δεν έχει βγει τίποτα επίσημο. Και να βγει, βέβαια, μια χαρά ολοκληρώνεται στο τέλος της 2ης. Τώρα αυτή η σειρά είναι από τις αγαπημένες μου, οπότε ναι, πιστεύω είναι πολύ καλό. Αν πας στο αντίστοιχο thread θα διαβάσεις διάφορες απόψεις. Η 1η καλύτερη από τη 2η, το τέλος βιαστικό και με τρύπες κτλ αλλά προσωπικά το βρίσκω όλο καταπληκτικό και στο προτείνω χωρίς πολύ σκέψη. Ήταν βέβαια από τις πρώτες σειρές που έπιασα αλλά φαντάσου ότι αυτό με έκανε να πορωθώ περισσότερο με τα anime γενικά. Δεν ξέρω τι περιμένεις, να προειδοποιήσω για μερικές σκληρές-θλιβερές στιγμές σε αυτή τη σειρά αλλά είναι από τους λόγους που το θεωρώ ρεαλιστικό και ότι αξίζει να το δει κανείς. Ελπίζω να σε κάλυψα :)!
Dec 01 2010 02:29