Jump to content

Community Status Updates

Photo

Namida → Napster

Το χα λιώσει, και στο psx και αργότερα στο dreamcast. Είναι από τα αγαπημένα μου, με πολύ καλοσχεδιασμένους χαρακτήρες.
Dec 01 2010 21:10
Photo

demonicMC → Fingolfin

Καλησπερα φιλε μου. Απο οτι φιανεται ξεχαστηκαμε λιγο και ποτε δεν σου εδωσα τα subs. Οποτε δεις αυτο το post στειλε μηνυμα να κανονισουμε ωρα να σου τα δωσω.
Dec 01 2010 21:05
Photo

Napster → Namida

o.O thank you, thank you. Το εχεις παιξει το game ή απλα σου αρεσε? :P
Dec 01 2010 21:03
Photo

Namida → Napster

nice ava/sig! thumps up
Dec 01 2010 20:57
Photo

Regina → didimakia

Βιολογικό. Και ναι αληθεύει,λέω να γίνω επιστήμονας :P
Dec 01 2010 20:54
Photo

zoro77 → Getekid

με κάλυψες με το παραπάνω!:thumbup:
Dec 01 2010 20:50
Photo

Guest-34395 → Naruto Monkey

Ευχαριστώ πολύ για την προσπάθειά σου! :D
Dec 01 2010 20:30
Photo

Hanzo → Maya-chan

Oχι δεν εχω δει καποιο trial ακομα xD Την Jessica δικαζουν αυτη την φορα?Πω με απογοητευει ακομα περισσοτερο η Erika.Τους πιο improbable culprits ξερω γω βαζει στο ματι.Oσο για την παλια Beato,well λαμβανει τετοια λατρεια απο το fandom και σπαταλιεται τοσο μεγαλο μερος της ιστοριας στις τσουντεριες της που δεν με τρελαινει κιολας.She is one of those "ok I guess" characters. I vote Okonogi for new main character and game master xD Kαι Godha φυσικα για πατερα της Maria xD Oσο για τον Rudolf τον θεωρω με διαφορα τον πιο μυστηριωδη χαρακτηρα σε ολο το umineko κατι που υποθετω γινεται επιτηδευμενα επειδη θα παιξει σημαντικο ρολο στην πορεια.Αντε να δουμε.
Dec 01 2010 20:09
Photo

Getekid → zoro77

Φυσικά. Αν το θες σε καλή ποιότητα δοκίμασε [URL="http://www.ozc-anime.com/2009/09/code-geass-lelouch-of-rebellion.html"]εδώ[/URL] σε 1080p που βρήκα. Εγώ έχω [URL="http://isohunt.com/torrent_details/95622241/code+geass?tab=summary"]αυτό (R1)[/URL] και [URL="http://isohunt.com/torrent_details/51202636/code+geass?tab=summary"]αυτό (R2)[/URL] τα οποία μπορώ να σου πω σίγουρα ότι είναι καλοί υποτιτλισμοί και με πολύ καλή εικόνα στα 720p. Κάποια στιγμή θα κατεβάσω και τα 1080p να δω αν είναι καλά, αλλά προς το παρόν δεν ξέρω. Μετά υπάρχει και με ελληνικούς υπότιτλους από τους Omega Team. Πολύ καλή δουλειά στους υπότιτλους και η εικόνα καθαρή (όχι όσο τα προηγούμενα, αλλά και πάλι είναι καλή). Το κακό είναι ότι η σελίδα τους δεν λειτουργεί και γενικά περιμένουμε να ξανανέβει και αν....
Dec 01 2010 18:58
Photo

didimakia → Regina

Τι σχολη αν επιτρεπεται?
Dec 01 2010 18:42
Photo

KaiVagelio

Yo~ Καλό μήνα! Μιας και έψαχνα ευκαιρία να σε bug :hahaha:, πώς σου φάνηκε το τέλος του Durarara (ρωτάω κι ας μην ξέρω αν είχες χρόνο να το δεις). :tensai: Και δεν σε ρώτησα καν τι παρακολουθείς από αυτή τη season. Also άσχετο, Xmas are coming soon, :bike: διακοπέεεεεεες....
Dec 01 2010 18:38
Photo

Regina → didimakia

Κανονικά Αθηναία είμαι, αλλά μένω στο Ηράκλειο, μιας και η σχολή μου βρίσκεται εδώ.
Dec 01 2010 18:19
Photo

Regina → zoro77

Αυτό έλειπε να μην σε δεχόμουν :)
Dec 01 2010 18:16
Photo

Maya-chan → Hanzo

Lol. Πραγματικά, και μέσα στην ιστορία το έχει αυτό το να προκαλεί συμπάθεια... μέχρι να φανεί ότι είναι απλά φαντασμένη. Όσο για το fanservice δεν έχεις και άδικο. Είναι και ο λόγος που έχουμε αναλογία males-females 100-5. Αυτό μόνο να σταματούσε και θα ήταν ακόμα καλύτερη η ιστορία. Εκτός από αυτούς πάντως νομίζω ότι ήταν καλή και η παλιά Beato. Kyrie/Rudolph backstory ε? Να υποθέσω το trial της Jessica το πέρασες?
Dec 01 2010 17:54
Photo

zoro77 → Getekid

αν μπορείς μου λες και κανένα σάιτ?
Dec 01 2010 17:40