Jump to content

Community Status Updates

Photo

redqueen → John Crabs

Βλεπω τν εβαλες επιτελους την εικονιτσα με τν Break !!Πολυ καλη!!! Τωρα για το σχολιο ''ωστε να τυφλωθεις απο ομορφο προσωπακι μου'' εγω φταιω αν σου επιτεθω μετα? xD
Jul 13 2012 18:22
  • John Crabs's Photo
    John Crabs
    Ε? Γιατι να μου επιτεθεις? Ζηλευεις τα καλη του Ξερξη μου, αυτο ειναι. Δεν φτανει που στο προηγουμενο χωροχρονο σε επιασαν να κλεβεις το ζελε του παπα (πως το σκεφτηκαν αυτο δεν ξερω), τωρα ζηλευεις την ομορφια μου? Δεν θα αφησω εναν ποζερο σαν εσενα Gil (βλεπε τελευταιο επεισοδιο Fate/Zero), να ταραξει την ησυχια μου. :P
    Jul 13 2012 18:27
  • redqueen's Photo
    redqueen
    χαχαχαχα EIMAI FABULOUS εκει και το ξερεις !!!!!χδ
    Jul 13 2012 18:31
Photo

redqueen → zennith666

αν μαθεις τιποτα για εκεινη την καταπληκτικη ταινια ,σφυρα το κι απο εδω σε παρακαλω να το θαψουμε μαζι!!xD
Jul 13 2012 17:25
  • zennith666's Photo
    zennith666
    Will do sweety!
    Jul 13 2012 19:53
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Thank you very much ^_^!!!
    Jul 13 2012 23:13
Photo

Fallen_Mpougatsa

Stalkers of Anime//Gr unite!
Jul 13 2012 09:56
  • Kai's Photo
    Kai
    Σε παρακαλώ, mouseover πάνω από τα usernames όσων είναι online και δεν σε βλέπουν καν ότι κοιτάς. Είσαι χαμηλού lvl stalker και θες να διοργανώσεις και meeting;
    Jul 13 2012 10:18
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    *πρέπει να κάνουμε πως είμαστε low-level αλλιώς μπορεί να μας πάρουν χαμπάρι οι άλλοι και να προσέχουν τις κινήσεις μας*
    Jul 13 2012 10:23
  • GhostPrince's Photo
    GhostPrince
    ;o reunion? xD
    αχ και μας το φάγαν το groupάκι :P
    Jul 24 2012 02:10
Photo

Mike The Great → The Tragic Prince

Καλησπερα Πριγκιπα!Αρχισα να βλεπω το Umineko no Naku Koro ni.Ειμαι ηδη στο 6ο επισοδιο.Τι να πω?Η σειρα ως τωρα ειναι πολυ καλη.Ηθελα να σε ρωτησω κατι.Το Higurashi εχει σχεση με το Umineko στην ιστορια?Θα επρεπε πρωτα να δω to Higurashi ή δεν εχει σημασια?
Jul 13 2012 04:22
  • The Tragic Prince's Photo
    The Tragic Prince
    δεν εχει σημασια. αν και θα σε συμβουλευα σχετικα με το umineko να διαβασεις τα visual novel. αφ ενος γτ το ανιμε ειναι τιποτα σε σχεση με αυτα. αφ ετερου γιατι το αανιμε δεν ολοκληρωνει την ιστορια
    Jul 13 2012 07:08
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    που μπορω να τα βρω αυτα τα visual novel?Γιατι το εχουν κοψει το ανιμε?
    Jul 13 2012 07:36
Photo

Trivia Spitting Monster → Adventurer

Να η λίστα με τους comic book villains που σου έλεγα! Μερικούς τους έβγαλα λάθος, btw! Τα Sentinels είναι πολύ πιο κάτω απ' το 15! Enjoy! >http://uk.comics.ign.com/top-100-villains/index.html
Jul 13 2012 01:16
  • Adventurer's Photo
    Adventurer
    Ενταξει, αφου οι Sentinels ειναι τοσο πιο κατω ησυχασα :-P Αναρωτιεμαι πως ξεχασα να αναφερω και τους Apocalypse και Mr.Sinister αφου εισαι και X-Men-ακισσα! Ο Ultron τους περναει και τους δυο απ'οτι βλεπω οποτε ζηλεια ζηλεια :-PPP

Γενικα αρκετα καλη λιστα μου φανηκε (ειδα απ'το 50 και πανω μονο) εκτος του οτι ο Bullseye ποτε δε μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο για να ειναι στη λιστα, ποσο μαλλον στο no.20, ενω το οτι ο Thanos ειναι μονο 47 ειναι απλα αδιανοητο.

Κατα τ'αλλα κοιταξα και επισημα για τους Quicksilver και Scarlet Witch και οντως δεν ηταν ποτε X-Men. Το μονο που μπορεις να καταλογισεις ειναι οτι ο Quicksilver ηταν μελος των X-Factor (και απ'οτι θυμαμαι αφησε πολλες αντιπαθειες οταν εφυγε).
    Jul 14 2012 13:03
Photo

OdyMonaxos → Seppuku

Τι είναι αυτό με τα αυγά στην υπογραφή σου;;
Jul 12 2012 22:17
  • Seppuku's Photo
    Seppuku
    Αν δεις ο demonicMC έχει τρείς δράκους fully grown..
    Jul 13 2012 11:47
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Τσίμπησα κι εγώ 3 αυγά, άντε να δούμε :P
    Jul 13 2012 15:44
  • Seppuku's Photo
    Seppuku
    :D
    Jul 14 2012 17:11
Photo

BoredForLife → Kenny

Να σε πώ...Αν κάποιος φάει ban , είναι account ban ή IP ban?
Jul 12 2012 20:23
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Μιας και οι IP είναι dynamic για όλες τις οικιακές συνδέσεις Internet, το IP ban δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα, οπότε δεν το χρησιμοποιούμε.
    Jul 13 2012 01:06
  • BoredForLife's Photo
    BoredForLife
    Με το dynamic εννοείς πως μπορούν να το αλλάξουν όποτε θες ε? :/
    Δεν υπάρχει ένας τρόπος να σιγουρευτει το οτι κάποιος που έχει δάει ban δεν θα ξαναφτιάξει account?
    Jul 13 2012 06:39
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Ακριβώς.
    Δυστυχώς δεν υπάρχει. Ευτυχώς οι περισσότεροι καρφώνονται μόνοι τους ότι είναι οι ίδιοι.
    Jul 13 2012 09:35
Photo

BoredForLife → mono

Για πες ποιος ήταν ο VampireHunter :D
Jul 12 2012 20:11
  • mono's Photo
    mono
    Ο LDM ή Jim Carrey ή δεν θυμάμαι τί άλλο γιατί έχει κάνει άπειρα accounts εδώ πέρα :P
    Jul 12 2012 23:36
  • BoredForLife's Photo
    BoredForLife
    α.... και περίμενα να είναι κανας alexjo :( κρίμα
    Jul 13 2012 06:40
Photo

Kaidou → ma_foteini

Βρε και στο google τα ιδια κανει.Εχω προβλημα με το συγκεκριμενο account του Youtube.Μολις μπαινω στην βασικη σελιδα του acc μου,μου γραφει αυτο το μηνυμα.Στο acc chanel μπορω να μπω.Βιντεο μπορω να δω.Ειναι λες και θελει να μου σπασει τα νευρα το youtube!
Jul 12 2012 19:11
Photo

redqueen → Kalamaris

βρε genius η εικονα πηγε στο κατω comment!!! Ολα τα λεφτα ο παπας .... μην το καψει κι ο ηλιος!
Jul 12 2012 18:13
  • redqueen's Photo
    redqueen
    πηγαινε να την ''θαμπωσει''!!!! στον Κirei δν ειχε αναγκη πηγαινε για casual look!!!ασε που θα σκαγε με την πανοπλια ολες τς ωρες και δν θα τν βολευε να καθεται σε εκεινο τν καναπε που ριζες θα ειχε βγαλει μεχρι το τελος της σειρας!! (τι καλοι που ειμαστε!)
    Αυτο με το φιλαρακο δν το καταλαβα Τ_Τ!
    Jul 12 2012 18:41
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Α στο πρωτοτυπο επος ο γκιλγκαμες ειχε εναν συντροφο με τον οποιο ειχε μια.....οχι φιλικη σχεση XD.Οποτε μου φαινοταν υποπτο που φορουσε αυτα τα ρουχα,επινε κρασι,και απλωνοταν στον καναπε οταν μιλουσε με τον κιρει.Εαν με εννοεις :3
    Jul 12 2012 20:16
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Σε εννοω κια επαυξανω!!! Ειναι του στυλ δν μου καθεται που δν μου καθεται ας αω στην σιγουρη λυση που τν κανω κι οτι θελω..... Η αληθεια πισω απο τν σκοτωμο του Tokiomi ....το ερωτικο τριγωνο!!
    Jul 13 2012 00:21
Photo

Babba → Ryuzaki L

Καταρχην, δε δήλωσα έξυπνος επιθεωρητής. Με το που πήρα τον ρόλο ξεκαθάρισα ότι είμαι ότι χειρότερο για αυτόν. Είχα ήδη κάνει καμιά δεκαριά post στο διάστημα γνωριμίας πριν πάρουμε τους ρόλους, πώς θα μπορούσα να το βουλώσω ξαφνικά χωρίς να καταλάβουν ότι έχω ρόλο; Έπειτα, είμαι από εκείνους που σκοτώνονται πάντα, διότι όλο και κάποιον ανακαλύπτω. Επομένως, είχα το πολύ 3-4 μέρες ζωής. Τέλος, προτιμώ να βγω και να παίξω και μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό, παρά να γράφω ένα post για να μη με μυριστούν. Αν παίζουν όλοι μουλωχτά, το game είναι βαρετό.
Jul 12 2012 13:19
Photo

redqueen → demonicMC

Και πλεον δν χρειαζεται να ανυσηχεις για το RP σου Kurokocchi... θα κανεις μια νεα αρχη!!! -εγω ακομα κλαιω!!-
Jul 12 2012 12:10
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Ξέρεις όμως κάτι; Δεν θα τα καταφέρει... Θα τρέξω
    Jul 12 2012 12:59
  • redqueen's Photo
    redqueen
    ''Kagami kagami o akashi με πειραζει'':P
    Run Kuroko Run....
    προσευχησου κι εσυ να παει καλα το καινουριο!!
    Jul 12 2012 13:25
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Δεν είναι τρέξιμο από φόβο φυσικά... είναι... εεε... να αυτό... το... εεεεε.... ΑΑΑ! τακτική υποχώρηση
    Jul 12 2012 13:34
Photo

DoB → mono

Mono-chan, το τόπικ της Γενικής Συζήτησης στο Παλέρμο κλείδωσε; Γιατί, τι έγινε;
Jul 12 2012 12:06
  • mono's Photo
    mono
    Άνοιξε τώρα και δώθηκαν εξηγήσεις :)
    Jul 12 2012 13:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → VampireHunter

"και ολα αυτα επειδη ο σκιννερ ψηφισε εναντιον μου! ειχαμε αλλο σχεδιο σκιννερ! και παλι καλα να λετε που δεν το χαλασα στην μεση. εκει να δειτε ξενερα!"
Jul 12 2012 11:53
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Ήρθε το Disgaea 4 λοιπόν και απο οτι βλέπω σου άρεσε. Όντως οτι πρέπει για καλοκαίρι.
Jul 12 2012 11:16
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    yup, είναι tons of fun. προβλέπω κάψιμο
    Jul 12 2012 12:30