Community Status Updates
tasos-cs2
14ο τευχος του The Breaker New Waves . Αλλη μια πορωση . Επειδη ειναι κορεατικο πολες φορες μπερδευομαι στα ονοματα(αντι για -chan,-kun εχει -bun και κατι αλλα)
Jul 16 2012 17:49
-
redqueen
Αχ μη καλε κοκκινιζω :D .... οχι δν σε κανω υπερηφανο ??? -Αkashi for the win!!!-
Jul 16 2012 12:32 -
demonicMC
Είμαι γεμάτος από υπερηφάνια για τη καλύτερη μου μαθήτρια... Το μόνο άσχημο σημείο είναι ότι ήσουν δολοφόνος, δεν πειράζει το διόρθωσες με το θάνατο σου
Jul 16 2012 18:25 -
redqueen
Ναι παλι πεθανα!!!αλλα το δικιο μου το βρηκα '' Since I always win... I'm always right'' ... αλλα αφου με συγχρωρεσες τι μπορω να πω!!
Jul 16 2012 19:24
-
The Tragic Prince
I ll just leave this here
Jul 16 2012 10:28 -
Kalamaris
Oh fucking god.Officially hyped :D
Jul 16 2012 13:35
Mad_Hatter → Napster
τσα! τι γίνεται? Αποφάσισα να αρχίσω το legend of dragoon σε καμιά-δυο βδομαδες που δεν θα έχω ps3 και ήρθα να ζητήσω πληροφορίες. Πρώτα από όλλα έχει πολλαπλά endings? Υπάρχουν πολλά misables και αποφάσεις που επηρεάζουν ζωές/θανάτους χαρακτήρων? Τι επίπεδο δυσκολίας έχει?
Jul 15 2012 20:38
-
Napster
Μια χαρά, έσυ? Καλά κάνεις που θα αρχίσεις το LoD! :D
Δεν έχει πολλαπλά endings, δεν επιρεάζει τίποτα τους θανατούς των χαρακτήρων, όλα πάνε με το story του παιχνιδιού και δεν μπορείς έσυ να το αλλάξεις.
Επίπεδο δυσκολίας? Δεν είναι δύσκολο, δεν είναι παιχνίδι που θέλει να κάνεις lvl up για να μπορέσεις να νικήσεις κάποιο boss, άμα π.χ. κάνεις το 50% των battles χωρίς να κάνεις leave τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί λιγάκι το τελευταίο boss να σε δυσκολέψει αλλά άμα διαλέξεις τους 3 κατάλληλους main chars τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Hints:
1. Ακόμα και αυτοί που δεν είναι στην αρχική σου 3αδα παίρνουν exp (όχι όσο οι 3 που πολεμάνε βέβαια).
2. Μην ξοδεύεις λεφτά για equipments (για potions και τέτοια ναι, αλλά μην πέρνεις πολλά μαζί σου, έχεις max capacity έως και 32 items). 10.000 κάνουν 2 equipments που είναι τα καλύτερα του παιχνιδιού.
3. Misable απ' όσο θυμάμαι δεν υπάρχουν. Βέβαια βρες ένα mini-guide για τα stardusts, άμα τα μαζέψεις όλα τότε μπορείς να πολεμίσεις το πιο δυνατό enemy του παιχνιδιού (optional-boss).
Ότι άλλο χρειαστείς, ρώτα με.
Jul 15 2012 20:53 -
Mad_Hatter
Ωραία, χαίρομαι με αυτά που ακούω. Τσαντίζομαι πολλές φορές με τα misables και τις επιλογές γιατί με βάζουν να ψάχνω σε walkthroughts και χαλάει έτσι η ροή του story :( Θυμάμε ήταν εκνευριστικό όταν έπαιζα το suikoden 2 να ψάχνω μετά από κάθε περιοχή τα wsalkthroughts για το αν έχασα τίποτα που θα οδηγούσε σε μη-true ending.
Ωραία και για τη δυσκολία. Τέτοιο style μου αρέσει όταν παίζω κάτι για το story. Όταν θέλουμε να βασανιστούμε, υπάρχουν τα SMT!
Σκευτόμουν να τσιμπήσω και το last remnant από το steam τώρα που έχει έκπτωση, αλλά φαίνετε μεγάλο για τώρα και δε με βλέπω να προλαβαίνω πριν το Σεπτέμβρη. έφαγα και ένα spoiler για το τέλος και ξενέρωσα λίγο :(
Anyway thanks, μου είχε λήψει ένα jrpg με ιστοριάρα φαντάζομαι θα με καλύψει.
Θα σου πω εντυπώσεις όταν το αρχίσω/προχωρήσω.
Jul 15 2012 23:22 -
Napster
Άσε-άσε...για τα endings του Suiko έριχνα και 'γω τρελά rage. Πάντως στο LoD κατά 99% μόνο για τα stardusts να βρεις link/guide.
Ωραίο και το Last Remnant, βέβαια τσέκαρε και το σύστημα μάχης άμα πας να κάνεις την αγορά γιατί είναι hater or love it. Επίσης είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι και αρκετές φορές "δεν είναι δίκαιο" στις μάχες. (Έχει top OST btw).
Πίστευω ότι θα το λατρέψεις το LoD, έχει γαμάτη ιστορία, δεν έχει τον super badass evil αλα Lucas Blight αλλά γενικά είναι top παιχνίδι. Σύστημα μάχης, soundtrack, γραφικά, ιστορία και χαρακτήρες...τα έχει όλα το LoD.
Jul 16 2012 00:25
Fandom → iristella
Δεν βρίσκω τίποτα στο gallery , αλλά είμαι σίγουρος για αυτό που σου έλεγα με το κρασί .
Jul 15 2012 19:35
-
iristella
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Πραγματικά όμως.
Jul 15 2012 20:00
-
demonicMC
Εγώ πάντα είχα κρυμμένο έναν Putin μέσα μου, περιμένει να βγει
Jul 17 2012 15:23 -
BoredForLife
Giggity?
Jul 17 2012 17:12 -
demonicMC
whoops, you found me
Jul 17 2012 17:16
Fallen_Mpougatsa → demonicMC
Δε μας αφήνουν να εκφραστούμε ελεύθερα αγαπητέ μου...!
Jul 15 2012 19:00
-
demonicMC
Lol, οκ, εκεί θα υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα... Νόμιζα ότι σφυρί ήταν, όχι τσεκούρι... Να γιατί δεν με πήραν ως moderator, ζωγράφισα σφυρί και όχι τσεκούρι
Jul 16 2012 13:57 -
mono
Πρωτοτυπούμε και σε αυτό στο aNiMe//GR :P
Jul 16 2012 13:59 -
demonicMC
Good point!
Jul 16 2012 14:04
The Tragic Prince → Battlemage
ανετα. και που να παιξεις και τα 1, 2. εκει να δεις
Jul 15 2012 18:17
zoro77 → Kaidou
M αρεσει παρα πολυ. Εχω φτασει εκει που ο naruto και ο sasuke χασαν απο ενα τουμπανο που μπορει και γινεται φιδι. Στην αρχη ξαφνιαστηκα που εανς τοσο δυνατος μπηκε σε εκεινον τον διαγωνισμο αλλα μετα οκ αποκαλυφθηκε η πραγματικη του ταυτοτοτητα. Γενικα ειναι πολυ ωραιο και οντως ωραια soundtrack. To μονο που με χαλαει οτι μεχρι στιγμης ο πρωταγωνιστης στις μαχες στην δυναμη κλπ ειναι ο sasuke ενω ο naruto ολο μακακιες κανει και ειναι μονο λογια. Επισης μου την σπαει και εκεινη η ικανοτητα των ninja(replacement technique νομιζω λεγεται) Εχω να το δω καιρο βασικα γιατι πηγα διακοπες γι αυτο δεν πολυ θυμαμαι ονομασιες. Παντως περα απο αυτα θεωρω οτι η αρχη του ειναι καλυτερη του One Piece. Παντως απο θεμα story οχι δεν ειναι καλυτερο. Αυτα. Θα το συνεχισω σιγουρα.
Jul 15 2012 15:17
-
zoro77
epic Kakashi sensei θα στενοχωρηθω αν τον δω να χανει!
Jul 15 2012 15:34 -
Kaidou
Περιπου οση διαφορα εχει και το OP...Προχωρα το και παε στα επεισοδια του τουρνουα!Θα πορωθεις!
Jul 15 2012 15:51 -
zoro77
Ok thanks φιλε μου.
Jul 15 2012 16:15
The Tragic Prince → Battlemage
χαιρομαι που εχεις μπει στο σωστο δρομο και αρχισες να παιζεις και SMT απο το main series
Jul 15 2012 12:06
-
Battlemage
Έπρεπε να γίνει και αυτό κάποια στιγμή. Καλύτερη δυσκολία και πολύ πιο σοβαρό κλίμα. :)
Jul 15 2012 16:49
GhostPrince → xristinaki linaki
I see we've got another RPG and FF fan <3 επίσης πρωτο άτομο που ακούω να του αρέσει ο Tidus...αχαχα, αν και φάση είχε παραμένει απτους χειρότεορυς πρωταγωνιστές σε final fantasy για μένα :) αν δεν έχεις παιξει να παίξεις το original FF VII (ps1) υπάρχει emulator πια και το FF8 ^^ ( είναι τα αγαπημένα μου απ'τη σειρά) :P
Jul 15 2012 00:28
-
xristinaki linaki
ξερει κανεις απο εσας το ανιμε highschool of the dead;
Jul 25 2012 23:26 -
zennith666
Αν δεν απατόμαι το έχουμε δει και οι δύο!
Jul 25 2012 23:27 -
GhostPrince
ye ισχύει :P
καλούτσικο άνιμε, αν και σάπιο xD αν σ'αρεσουνε τα resident-evil style πράματα σε συνδιασμό με fanservise/ecchi(στην υπερβολή...που βασικά αυτο την έφαγε τη σειρα) θα σ'αρέσει... :P
Δέν είναι απτα άνιμε που θα πρότεινα σε κάποιον, αλλα την έχει τη πλάκα του :)
Jul 26 2012 01:19
-
GhostPrince
^^
Jul 14 2012 23:48
redqueen → demonicMC
δν μπορω να αντισταθω KAΛΟΣΥΝΑΤΕ ανθρωπε..... αυτη η φωτογραφια του kuroko ειναι kawaiiiiiiiiii!!!!!! xD
Jul 14 2012 23:03
-
demonicMC
Είμαι σίγουρος ότι θα με κάνεις περήφανο
Jul 15 2012 18:55 -
redqueen
τι τιμη !!!!!!!με συγκινησες!!!να γι αυτο διαλεξα να μaθητευσω κοντα σου!!:P
Jul 15 2012 19:01 -
demonicMC
Περιμένω με ανυπομονησία λοιπόν, φίλτατη μαθήτρια μου.
Jul 15 2012 19:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed