Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Phantom Duck → Lord Leon
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Edited προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Νόμιζα πως ήμουν σαφής όταν μίλησα για αμοιβαίο σεβασμό. Το ότι κάποιος είναι μη καπνιστής, δεν τον κάνει απαραίτητα πιο "ευγενή" από έναν καπνιστή που σέβεται τον κοινωνικό του περίγυρο.
Όσο για τη Φινλανδία, δυστυχώς δεν γίνεται να επιμηκύνω το πρόγραμμα. Θεωρητικά γίνεται, όμως πρακτικά δεν μπορώ επειδή παίζουν γραφειοκρατικοί λόγοι (οποία έκπληξης). Ίσως αν προσπαθούσα να τα κατάφερνα, όμως θα φάω τόση ταλαιπωρία με τη χαρτούρα και τη γραφειοκρατία που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Οι περισσότεροι φοιτητές που έχω γνωρίσει εδώ πέρα είναι minimum για ένα εξάμηνο, και μόλις τους είπα πως θα κάτσω μισό εξάμηνο με κοιτάγαν περίεργα.
Γενικά έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα λόγω ανεξήγητων γραφειοκρατικών λόγων. Φαντάσου πως ήρθα εδώ πάνω για πρακτική άσκηση, ενώ το ΤΕΙ Αθήνας δεν αναγνωρίζει την πρακτική στο εξωτερικό. Πρέπει να τη συνοδεύσεις με μία βιβλιογραφική ανασκόπηση για ένα συγκεκριμένο θέμα (το οποίο αυτήν τη στιγμή ούτε εγώ, ούτε κάποιος καθηγητής γνωρίζει). Αυτή η ανασκόπηση είναι κάτι το οποίο δεν χρησιμεύει πουθενά, ούτε έχει κάποιον ουσιαστικό σκοπό, και απαιτείται μόνο από την Ελλάδα, προκειμένου να αναγνωρίσει την παραμονή σου στο εξωτερικό. Φυσικά οι εδώ καθηγητές είναι τυπικοί, και δεν γίνεται να σου γράψουν την ανασκόπηση αν δεν την έχεις κάνει, επομένως πρέπει να ρίξεις δουλειά. Και όλα αυτά για να πάρω 2 European Credits από τα απαιτούμενα 20, τη στιγμή που αυτή τη στιγμή έχω γύρω στα 24. Αλλά όχι, δεν έχει σημασία αν έχω περισσότερα Credits απ' όσα χρειάζομαι, σημασία έχει να κάνω την εργασία που κανείς δεν ξέρει σε τι χρησιμεύει, και να πάρω τα συγκεκριμένα 2 Credits.
Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που η σχολή σου ξέρει πως βρίσκεσαι στο εξωτερικό για πρακτική, αλλά χρειάζεται τα 2 Credits απλά για να γράψει στα χαρτιά πως έκανες και κάποια μαθήματα ή κάτι τέτοιο. Ενώ θα μπορούσε πολύ απλά ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, όπως όλες οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Τέσπα, γενικά είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγγες. Εδώ πάνω έχω βρει την υγεία μου (κυριολεκτικά) όμως επιστρέφω οσονούπω. Μόλις γυρίσω θα κάνω αναλυτικό post με εντυπώσεις, προβλήματα κλπ. Γενικά πάντως δεν το αποκλείω καθόλου να κάτσω εδώ μόνιμα αφότου αποφοιτήσω.
[/SIZE][/FONT]
Δεκ 05 2010 17:40
Lord Leon → Phantom Duck
Alo! aυτό με το υφος στο θρεντ καπνισματος δεν το καταλαβα πάντως. Αν εννοεις απο τα συμφραζομενα συνφωνω απολυτα, αν εννοεις από το ύφος, με την εννοια κουλ-μη καπνιζοντες και τσαντιλες-καπνιζοντες, ή το ανάποδο, απλώς τρολλάρεις! :P
Και οι δύο έχουν και από τα δύο. Αμα βλέπανε πάντως κατι χωρους καπνιζοντων και κάτι εξαερισμους που παιζουν αλλου, θα χαμε περισσοτερους τσαντιλες...
Φινλανδια ε; Σε ζηλεύω πάρα πολύ. Το προσπαθησα σα φοιτητης στην κοζανη όταν ημουν, αλλα ο όρχης ο υπέυθυνος, ηθελε να στειλει ενα ανηψουδι του και με δουλευε μεχρι τελευταια στιγμη να χασω τις ημερομηνιες. Ηθελα να το σκοτωσω τοτε.
Δες μηπως μπορεις να επιμηκυνεις το προγραμμα να κατσεις χρονο, παιζουν κατι τετοιες επιλογές. Εδώ ειναι ακομα πολυ ξενερα η κατασταση, κατσε εκει καλα εισαι...
Δεκ 05 2010 16:44
Kai → Vagelio
Κι εμένα μ' άρεσε. Επίσης ήταν πανέξυπνο το ότι στο τέλος βάλανε κομμάτια από προηγούμενα επεισόδια να παίζουν. Δηλαδή και να σε ξενέρωσε κάτι στο τέλος, θυμάσαι αυτά και δύσκολα κατεβάζεις τη βαθμολογία.
Καλά η σκηνή με τον Shizuo ala Ripper με την πινακίδα ήταν όλα τα λεφτά. Όπως και οι φάτσες του Horada και των υπόλοιπων. Του Simon του τα κόψαν όλα για του δώσουν την πιο epic σκηνή. Και η Ce;ty θεά όπως πάντα! :hero:
:hahaha: Η Vage-chan βαριόταν που ζούσε, γι' αυτό δεν έκανε έλεγχο, μόνο σε χειμερία νάρκη δεν είχε πέσει. Ξύπνησε στο τελευταίο επεισόδιο να κάνει και δεν μπορούσε καν να πάρει spoilers γιατί δεν είχε δει τα προηγούμενα και δεν καταλάβαινε τι παίζει. Ήρθε κάπως έτσι μέσα :
":terror2: Τι στο καλό γίνεται;"
Nice! Keep it up! Και το Kuragehime δες το standar. Περίμενα να ξεκινήσει η Vage μετάφραση αλλά δεν άντεξα, ΑΛΛΑ δεν το μετανιώνω, αξίζει.
Panty & Stocking, ε; Έχω ακούσει καλά λόγια, μάλλον θα κατεβάσω από NTG όταν βγει κάποιο batch. (Also, obligatory watch, κάνει μέσα φωνή ο Yoshino Hiroyuki, θα βοηθήσει να πάρω τη δόση μου, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε :hot:).
Αυτή season άρχισα αρκετούτσικα, πρώτη φορά έτσι, και προσπαθώ να τα φέρω βόλτα. To Τogainu No Chi το άρχισε περιμένοντάς το πολύ χειρότερο. Είναι οκ ως τώρα, δεν μπορώ να πω ότι με συγκλόνησε ιδιαίτερα από την άλλη. Bakuman, πάει με αργούς ρυθμούς. To Soredemo, που δεν περίμενα πολλά αλλά τελικά βλέπεται ευχάριστα. Το OreImo που εδώ περίμενα αρκετά αλλά απογοητεύτηκα (τι ήταν αυτό αυτή τη season;). Kαλά Arakawa, θα το αρχίσεις κι εσύ τώρα θα πέσει κάψιμο, θα δεις μόνη σου, δε λέω τίποτα. Το Nurarihyon το παρακολουθώ στα ελληνικά οπότε δεν με παιδεύει πολύ. Καi τo Υakumo που με απογοήτευσε σε σχέση με το manga του. Γενικά καλύπτουν το πρωινό όλης της εβδομάδας πάντως, αλλιώς δε νομίζω να τα έβγαζα πέρα, completed και πάλι completed. Αν και η αγωνία για το επόμενο επεισόδιο σε κάποια είναι ένα +, αυτό να λέγεται. Πάντως, δεν το ξανακάνω αυτό το πράγμα, τόσα μαζί, υπερεκτίμησα τις δυνατότητές μου. :dazed:
Starry Sky (μια χαρά για μέσα στις διακοπές), Beelzebub(ένα shonen) και Kimi Ni Todoke (και ένα shojo) θα τα δω ongoing μάλλον. Μια χαρά είναι μιας και το Bakuman θα τρέχει ακόμα. Από τα άλλα που ετοιμάζονται να μας έρθουν το Level E όταν ολοκληρωθεί μάλλον και το Wondering Son. Πιθανόν να τσεκάρω και το Gosick. Γενικά λίγα πράγματα από την καινούργια Season, στην Spring λογικά θα έχω περισσότερα. Δεν ξέρω, είναι πώς θα μου κάτσει γιατί μαζί με το πρωινό θέλω να βλέπω κάτι πλέον, συνήθισα.
Αλήθεια, ήθελα να σε ρωτήσω μιας κι εσύ το έχεις δει. Τελειώνω το Kuroshitsuji και έφτασε καιρός να ξε-stall το manga, αλλά υπάρχει και το Kuroshitsuji II, έχει καμιά σχέση με την κανονική ιστορία είναι ανούσιο filler; Γενικά αξίζει να το αρχίσω; Γιατί η πρώτη season μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, αν και θέλω 4 επεισόδια ακόμα να την τελειώσω. Ξέρεις και κανένα σε παρόμοιο στυλ, δεν ξέρω τι ν' αρχίσω μετά και έχω όρεξη για κάτι τέτοιο.
Ganbatte, Vagelio-chan :riiight:, καταλαβαίνω, μαθήματα, υποχρεώσεις. Είναι μέχρι να βρεις χρόνο να βγάλεις το άχτι σου. Κι εμείς θ' αρχίσουμε με τεστ αυτές τις μέρες, οπότε θες δε θες μένεις πίσω σε αυτές τις περιπτώσεις.
Κλείνουμε και αργά φέτος για γιορτές, 23 παρακαλώ. :emptyonexg1: Θέλω να έρθουν τα Χριστούγεννα.
Δεκ 05 2010 15:41
matassos → Kenny
ρε συ πιο ειναι το email σου? εκανα αυτο που γραφει στο προφιλ σου add αλλα δεν βλεπω τιποτα τοσες μερες, κανε με εσυ αν ειναι (εμενα ειναι κλασσικα matassos.hotmail.com)
Δεκ 05 2010 14:22
matassos → Lord Leon
ε ναι ακριβως.. και η νοοτροπια στηριζετε στην παιδεια, και αφου κανεις δεν κοιταει την παιδεια προσπαθουν επιφανειακα με διαφορους νομους...
Δεκ 05 2010 14:16
matassos → iristella
θελω να ανοιξω ενα θρεντ με τις πιο επικες/ανατριχιαστικες σκηνες σε ανιμε (οχι αναγκαστικα θλιβερες ή κατι τετοιο), υπαρχει κατι παρομοιο ή ολα οκ?
Δεκ 05 2010 14:14
Night Wizard Seal → kelborn3
Ναί τελειώνω του χρόνου, να'μαστε καλά. Θα το έχω υπόψην μου.
Δεκ 05 2010 13:40
LiosAlfa
Ακυροοοοοοοο.Ειδα τα ποστ για τις ανιμοπροβολες στην πατρα και λεω θα κατηφώρησες κατα Πατρα. Άντε μαν να περνας καλα με τις Σουηδέζες ή τις Δανέζες (πονταρα ότι πήγεσ σε μια από τις δύο χώρες :P )
Δεκ 05 2010 12:27
Nighteyes → zoro77
Πας [URL="http://www.anime.gr/forums/index.php"]εδώ[/URL], και αναλογα με το θέμα που έχεις στο μυαλό μπαινεις στο αναλογο forum/subforum. Και μετά πας τέρμα κάτω αριστερά και πατας new topic. Πρόσεχε πάντως μήπως υπάρχει ήδη παρόμοιο thread μ' αυτό που θες να φτιάξεις.
Δεκ 05 2010 08:18

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται