Community Status Updates
didimakia → Eva_But_No_Apple
Xαχαχα.. Παντως εσυ εισαι σε αλλο επιπεδο.. τι '40 ταινιες τι, τι τι... Χαμος XD
Εμενα Διαχειρηση και Διοικηση Εργων >.<
Dec 06 2010 05:01
Eva_But_No_Apple → didimakia
ΤΙΠΟΤΑ δεν βλεπει ,ειναι η προσωποποιηση τησ ασχετοσυνης και της αδιαφοριας...
Καλα και εγω τωρα αρχισα...
Παντα ηθελα να ασχοληθω με μανγκα επειδη ετσι αρχισα την ζωγραφικη κατα καποιον τροπο...
Τι σπουδαζει? εμενα βιολογος το καμαρι μου :P
Dec 06 2010 04:54
Αυτη η ιδια βλεπει?
Eμενα σπουδαζει Λαρισσα, μου σπαει τα νευρα και ΔΕΝ μου εχει λειψει XD
Dec 06 2010 04:47
Eva_But_No_Apple → didimakia
Ε δεν τα κραζει ακριβως...Εμενα κραζει που καιγομαι!
Σπουδαζει πατρα και παρολο που γενικοτερα μου σπαει τα νευρα μου χει λειψει...
Dec 06 2010 04:46
Γτ εχω και εγω διδυμο χαχα
Αυτος ομως κραζει τα anime/mangas xD
Εσενα τα κραζει ή βλεπει?
Dec 06 2010 04:41
Libertad → zoro77
Αααα ναι το είχα ξεχάσει οτι έχετε κατάληψη... Εμείς δεν καταφέραμε ούτε γενική συνέλευση να κάνουμε... Δεν μπαίνει κόσμος...
Dec 06 2010 03:49
Libertad → zoro77
Γειά.. Τώρα μπήκα και είδα οτι μου είχες στείλει.. Πώς πάει η σχολή?
Dec 06 2010 00:12
zade → Phantom Duck
Καλά του τα έλεγα.Πάντως πέτυχε ότι είναι Ιταλός. Του κατεβάζω τώρα να διαβάζει όλα τα παιδικά της BOOM! Μερικά μου αρέσουν κι εμένα
Dec 05 2010 22:44
Zoro
→
DRAGONBALL1985
Ρε παλιόφιλε να σε πω, το mm που βάζεις στο τέλος των προτάσεων ο Deidara στο κόλλησε; :P
Πάντως thumbs up για το Limewire στις πρώτες μέρες του, με το Kazaa ξεκίνησα εγώ αλλά με το Limewire βρήκα το φως μου όταν το net ήταν σε παρακμιακές ταχύτητες ακόμη.
Dec 05 2010 20:52
Kai → Vagelio
Ναι-ναι-ναι! Αυτός είναι! Έχω κόλλημα με τη φωνή του και θέλω να παίρνω τη δόση μου μόλις βρίσκω ευκαιρία. Ακούγεται λίγο άρρωστο. XD
Ναι, είναι να μην την πιάσει η βαρεμάρα, αλλά ποιος δεν είναι έτσι;
Θα το πιάσει σίγουρα απ' ό,τι μου λέει, αλλά όχι τώρα, λόγω διαγωνισμάτων. Θέλει να τελειώσει τα Χριστούγεννα το 11eyes και να πιάσει Kuragehime. Και να μην το πιάσει σίγουρα θα το πιάσω εγώ με την πρώτη ευκαιρία. 11 επεισόδια και αξίζει να υπάρχει, έχει πλάκα και ταυτόχρονα είναι πολύ γλυκό.
Κοίτα, το πρωί ξυπνάω νωρίς και μαζί με το πρωινό βλέπω κι από ένα επεισόδιο οπότε δε μένω πολύ πίσω. Και τις μέρες που δεν είναι εδώ η Vage το μεσημέρι πριν φύγω για τη σχολή επίσης και τρώω μόνη μου, οπότε τη βολεύω. Διαφορετικά δε θα την πάλευα με τίποτα, δύσκολα θα κάτσε να δω επεισόδια στο pc και μάλιστα ongoing, συνήθως τα βλεπω στο DVD ή το laptop και είναι completed. Πρώτη φορά φέτος το κάνω αυτό το πράγμα.
Τι να σου πω, εκεί που άρχισε να γίνεται λίγο ενδιαφέρον όταν πήρε Line, γύρισε στην παλιά σπαστική version, ελπίζω να είναι λίγο πιο βελτιωμέη έκδοση και να μη μου σπάει τόσο τα νεύρα πλέον. ΧD
Είναι κάποια επεισόδια που είναι καλά, άλλα που αρχίζουν λίγο βαρετά και μετά ανεβαίνουν. Δεν ξέρω και πόσα επεισόδια θα είναι συνολικά για να ξέρω τι να περιμένω στα επόμενα, για 26αρι πηγαίνει;
Το Level E είχε πολύ ενδιαφέρον trailer. Comedy rules! :bike: Slapstick σ' αρέσει περισσότερο να φανταστώ, ε;
Dec 05 2010 20:28
Vagelio → Kai
Εγω ψιλοβαριομουν να τα δω γιατι ειχα δει κε τρια επεισοδια σερι :hot:
Την καταλαβαινω, κι εγω τον χειμωνα ετσι ειμαι... νυστες, παπλωμα, ολη μερα θελω να κατσω σπιτι...:gn2:
Θα το κανει η vage-chan? Ενταξει, να το αφησω τελευταιο στο list μου τοτε...
O yoshino ειναι αυτος που κανεις το φλωρακι (briefs) ? Tι kawaii φωνουλα που εχει!!!:lovulovu:
Ναι, κι εγω το περιμενα χειροτερο αλλα μπορω να πω οτι μου αρεσει κι ας εκοψαν το yaoi. Μαλιστα το 9ο επεισοδιο μου αρεσε παρα πολυ. Keisuke-kuuuuuunnnn~! Και στην αρχη δεν τον χωνευα να σκεφτεις XD. Aλλα, jesus, η σειρα εχει τοσα cliffhangers T^T. Ανυπομωνω για το καθε επεισοδιο, συν το οτι δεν εχω δει πολλα ανιμε αυτου του τυπου, και μου φαινεται λιγο πιο αξιολογο απ' οτι ειναι.
Πολλα ongoing βλεπεις, πως τα παλευεις; Ο_Ο
Α, ναι, και το level E σκεφτομαι να τσεκαρω, χρειαζομαι κωμωδιες, αλλα που χρονος...αντε, να ερθουν οι διακοπες γιατι δεν την παλευω Τ^Τ
Dec 05 2010 18:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed