Jump to content

Community Status Updates

Photo

Guest-13157 → meidei

Ενδιαφέρον, δεν έχω μεγάλη εκτίμηση στην Fedora για διάφορους λόγους. Βασικά απο GNU/Linux μονο το archlinux και το slack με ενδιαφέρουν. Όσο για την GPL και τις αντίστοιχες κλείνω πιο πολύ προς BSD αν καταλαβαίνεις τι εννοω.
Dec 09 2010 22:49
Photo

meidei → Guest-13157

Είμαι πράγματι χρήστης Linux, συγκεκριμένα της διανομής Fedora, αλλά έχω ισχυρό ενδιαφέρον και για τα ψηφιακά δικαιώματα, περιλαμβανομένου του ελεύθερου λογισμικού.
Dec 09 2010 22:38
Photo

Guest-13157 → meidei

Χρεισμοποιείς GNU/Linux ή απλός είσαι ενημέρομένος μέσω το FSF(e) για αυτό;
Dec 09 2010 22:28
Photo

Getekid → iristella

Γειά, ήθελα να απαντήσω χθες, αλλά δεν έκατσε... Δεκτό πάντως το όλο θέμα. Αν και στο blog του ο ίδιος έκανε ένα moderating στα comments που γίναν και αυτά που έχουν μείνει μια χσρά συζήτηση αποτελούν. Εφόσον υπάρχουν, όμως, οκ. Πέρα από το thread "Anime και βία" υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο thread που να λέει πχ. για θρησκευτικές επεκτάσεις ή σεξουαλικό περιεχόμενο; Α, και κάτι άλλο. Είδα σε ένα σημείο έλεγες για το Saikano. Το έχω κατεβάσει ψάχνοντας κάτι θλιβερό. Όντως δεν λέει;
Dec 09 2010 21:58
Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Ηey τι γίνεται? Sorry για την ενόχληση but I had to ask από που το πήρες το νέο set XD? Κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζεις. :3 Σου είπα χρόνια πολλά btw? Aν όχι επειδή είμαι και λίγο ξεχασιάρα στο λέω τώρα. Xιλιόχρονη. Όσο για το most annoying character που έλεγες πιο κάτω ντάξει αυτό θέλει δική του ξεχωριστή διοργάνωση γιατί είναι ΤΟΣΟΙ μα τόσοι πολλοί.
Dec 09 2010 21:38
Photo

Erisadesu → Tenshi

δεν χρειάζεται να μπεις σε τόσο κόπο απλά πάρε μου μια πλαστική κούκλα.. U know those from the sex shop.
Dec 09 2010 21:37
Photo

Tenshi → Erisadesu

Χου χου!!! Θα σου αγοράσω ένα μεγάλο ροζ αρκούδο (σαν τον Λοτσο ένα πράμα) και θα κολλήσω πάνω τη σκατόφατσα μου να την βλέπεις συνέχεια!!! :P Ηow do you like that as a xmas gift?
Dec 09 2010 21:32
Photo

iristella → Lord Leon

Could you pls add me in your msn? :3
Dec 09 2010 20:58
Photo

Erisadesu → Tenshi

Αγγελόφατσα δεν έκανες βλακεία απλά παρόλο που σε αγαπάω και εσένα και τη σκατόφατσάς σου κουράστηκα να τη βλέπω στο Post your picture χαλάρως ε
Dec 09 2010 20:56
Photo

Guest-13157 → zade

Θα μπορούσα να γνωρίζω τι σπουδάζεις;
Dec 09 2010 19:57
Photo

Tenshi → Erisadesu

snif klaps!!! Μα τι βλακεία έκανα πάλι??? (όταν έρθει ο Loop κανονίζουμε να βρεθούμε επιτέλους) Αγγελόφατσα σπίκινγ!! :P
Dec 09 2010 18:56
Photo

Erisadesu → Tenshi

ξέρεις οτι σ'αγαπάω....και ότι όταν κάνεις βλακείες δεν σου λέω τίποτα.... γι αυτό και δεν σου λέω τιποτα.
Dec 09 2010 18:23
Photo

Azathoth → LethalMike

poli kala paei mikre misogini, pos esthanese pu efages to ban sti mapa? :O
Dec 09 2010 15:44
Photo

LethalMike → Azathoth

πως παει ρε Φασίστα;
Dec 09 2010 15:41
Photo

AzathothAnelis

aloste tbh den tin miso toso poli, i mean i dont care that much :P ine events pu eginan prin kaboso kero ke ime kalos anthropos opote sinxoro kosmo :D ke ego ixa riksi apira gelia min anisixis gia afto :P
Dec 09 2010 15:37