Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Hollister

Στείλε μου link για το tyrant σε Pm pls. T^T
Dec 10 2010 00:43
Photo

Guest-13157 → zade

Το είδα αμέσως μετά, συγγνώμη για την ενοχλησει, αλλά υπάρχει διαφορά στα τμήματα και αν θελω Μαθηματικό ποια περιοχή να προτιμήσω αν δεν εχει σχέση το που μένω.
Dec 10 2010 00:00
Photo

Robin-Chwan

16 days to go!
Dec 09 2010 23:53
Photo

Guest-13157 → meidei

Εννοώ γενικότερα στον τρόπο προσεγγισης του patenting είμαι πιο BSD απο GPL και το δογματισμο που έρχεται με την δευτερη. Η Fedora εχει διάφορα προβλήματα ηθικά. Καταρχας κατά την RedHat είναι το alpha product τις και απλά πέρνει τσάμπα "πειραματόζωα" με τα οποία μαζευει πάμπολα bug reports τα οποία θα θέλαν αρκετό χρήμα. Το θέμα για καποιων μπορεί να είναι ανούσιο γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά που σου λέει ότι σου δίνει κάτι, ένα λειτουργικό εξοπλισμενο κτλ, ηθικά όμως αν το δεις εκμεταλεύεται την κοινώτητα με επιχειρηματικούς σκοπούς. Βεβαια η αποψη μου δεν σχηματίστικαι μόνο απο αυτό αλλά και απο την τεχνική καλυψη της διανομής, συγκεκριμένα το RPM είναι ένα απο τους χειρότερους τρόπους πακετοποίησης. Τέλος, η Red Hat και η κοινότητα εχουν διαφορετικές αποψεις μεταξύ τους. Αν ήθελες σταθερές αποψης ας πήγαινες σε Debian και ας είναι ακραίες οι περισσότερες.
Dec 09 2010 23:38
Photo

iristella → Lord Leon

amsn is for the penis T^T
Dec 09 2010 23:37
Photo

zade → Kain

Η υπογραφή σου είναι ωραία.Πολύ ωραία θα έλεγα!
Dec 09 2010 23:36
Photo

Lord Leon → iristella

εν κχιερω βρε ψυχη μ, τι ν σ πω; 2 φορες το κανα. Δοκιμασε εσυ μηπως με μπλοκαρει κανα σπαμ φιλτερ.
Dec 09 2010 23:35
Photo

zoro77 → Nikos21

[QUOTE=Nikos21;453966]@zoro77 ^lol δεν το ειχα προσεξει :P [/QUOTE] Αυτό για τον Oda εννοείς? Είδες τι μαθαίνετε από μένα?:P
Dec 09 2010 23:29
Photo

zade → Guest-13157

Το γράφω στο προφίλ μου.Νόμιζα φαινόταν από κει ,αλλά ίσως να μην είναι τόσο ευδιάκριτο.Μαθηματικά σπουδάζω.
Dec 09 2010 23:27
Photo

iristella → Lord Leon

Γιατί δεν μου βγάζει ένδειξη ότι με έκανες Αdd? :S
Dec 09 2010 23:24
Photo

Lord Leon → iristella

Well, I'm proud of you. Rachmaninof should be a piece of cake. Ok, I did that. What's next captain?
Dec 09 2010 23:20
Photo

iristella → Lord Leon

yes I can. I have very long toes. ^^
Dec 09 2010 23:09
Photo

meidei → Guest-13157

Θεωρώ ότι οι άδειες τύπου BSD ενδεικνύονται μόνο για ειδικές περιπτώσεις. Γενικότερα πρέπει να διασφαλίζεται η διαχρονικότητα της ελευθερίας του κώδικα, γιαυτό κι εγώ προτιμώ την GPL3 (και την CC-SA, αν φύγουμε από το λογισμικό). Η Fedora έχει μια ενεργή κοινότητα με ξεκάθαρες θέσεις σε αυτά τα θέματα, και αυτό το εκτιμώ.
Dec 09 2010 23:07
Photo

Lord Leon → iristella

Yes I can. Can you clean your ears with your toes?
Dec 09 2010 23:05
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Hello :D Ποια ενόχληση; ^_^ Βασικά δεν είναι ακριβώς σετ, είχα άλλο icon που συμπλήρωνε το σετάκι. Το παρακάτω [IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/TheDrumsdrumspcticon.jpg[/IMG] Απλά αποθηκεύοντας εικόνες από το Cromartie High School αποφάσισα να το αλλάξω και να το κάνω και λίγο χριστουγεννιάτικο, και του έβαλα και το σχετικό σκουφάκι. Όσο για την signature ήταν μία εικόνα από την μπάντα The Drums, που της έριξα λίγα εφφέ και την έκανα signature. Μου είχες πει στην anime.greek ^_^ Σε ευχαριστώ πολύ! :awww:
Dec 09 2010 22:49